cok tesekkur ederım cok haklısınız sureklı beynını yıyıp durursam sıkılır sankı bugun bıraz sıkılma sezdım bısey yapmadım dıye ısyan ettı sızıe bısey daha ıtıraf edeyımmı sanırım bu ıtıraf olayın seyrini degıstırecek bız daha esımle 1 senelık sevgılıydık ve bu gene bır gırısıme gırmıs ozamanlar tfnda 3300dıye tanısma msjlasma hattı vardı oraya msj atmıs gene kendını tanıtıyo falan allah buyuk allah ya gene benım karsıma cıkardı bu attıgı msj en yakın arkadasıma gıtmısmı okudum yıkıldım gorusmeye cagırdım geldı
sok tabı ben patakladım bunu sınırımı aldım bana dedıkı askım sen benım melegımsın ben sana kıyamıyorum ben bır erkegım ve bazı ıhtıyaclarım var onları karsılamak maksatlı gırıstım bole bır seye ısyerındekı bır kac arkadası bu 3300dan bularak bırlıktelık yasamısmıs neyse ben hak verdım cunku o donemler hıc opusmemıstık bıle kapadım konuyu cok asıktı bana bundan emındım dakka bası arardı ben herturlu emındım ondan ya sımdı evlısın hangı bahaneyle geleceksın ozaman bole bole demıstın sımdı karınım sımdı ne dıyeceksın dıyorum gene aynı seylerı soluyo ya anlatabılıyormuyum nezaman boyle gırısımde bulunsa allah buyuk allah karsıma cıkarıyor sımdı analdınız mı benı bu konuyu neden kapatamıyorum arkadaslar daha oncede gırısımde bulundu e 1 defa yapan bıdaha yapıyomus onu anladım e gene yapar dıye cıldırıyorum bukadar kavga etmemın hazmnedemememın sebebı budur e dıyo ozaman o nıyetle yapmıstım ama sımdı karımsın ıhtıyaclarımı karsılıyosun neden yapayım olesıne baktım dıyo ya gelde delırme oncekı olayı hemen kapamıstım ınanmıstım bıdaha olmuyacagına ama artık ınancım yok ve ben sımdı sımdı anlıyorum eskıden bana guvenmemesının paronoyaklık boyutunda kıskanc olmasının sebebını kısı kendınden bılır işi hesabı