Yaklaşık 2 yıldır beraber olduğum her koşulda yanında olup zor zamanında yetiştiğim maddi sorunlar yaşadığında destek olduğum manevi sıkıntılarında herşeyden öne koyup yanında olduğum ailesi ile bile tanıştığım bana evlenelim diyip duran sevgilimin eski sevgilisine mesajlar attığını yalvardığını şarkılar yollayıp geceleri aradığını, benim yanımdayken bile tuvalete diye gidip sigara içmeye diye çıkıp onu aradığını öğrendim. Hasta diye gidip alıp evime getirip ona baktığım günlerde hem de. Ben adam çok hasta yalnız kalmasın diye alıp getirdim evime. Baktım çorbalar yaptım hastaneye götürdüm. Ateşler içinde yandı da sabahlara kadar uyumadım başında. Sirkeli sular alnına bezler koymalar. Korona imiş bana da geçti sonra. Hastanelik oldum falan. Beraber karantinaya girmek zorunda kaldık. Ve bu karantina sürecine tuvalete telefonla girmesinden kıllanıp kurcaladım işin içini. Hadi zaman geçsin diyerek online Sevgili testleri falan çözdürdüm eğlencesine. Sonra testi çözerken baktım çaktırmadan hiç sevgilinizi aldattınız mı sorusuna evet çok pişmanım işaretlediğini gördüm. O ne demek deyince önceki sevgilsiini bi kızla o kızı da başka bi kızla aldattığını söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. O andan itibaren herşey değişti benim için başkalarını aldatan beni de aldatıyodur dedim şifresini de değişmişti son zamanlarda ve o şifreyi girerken göz ucuyla bakıp şifresini öğrendim ve telefonunu kurcaladım. Başka isimle telefonunda sahte bi instagram açıp eski sevgilisine mesajlar şarkılar atıp yalvardığına vs gözyaşları içinde şahit oldum kavga kıyamet evden kovdum. Babasını aradım durumu anlattım ayrıldığımızı artık görüşmeyeceğimizi söyleyip hakkınızı helal edin dedim. Heryerden engelledim ama çok kötüyüm çok yıkıldım dağıldım. Uyku uyuyamıyorum. Yemek yiyemiyorum. O kadar ağırıma gidiyor ki inanamıyorum. Birkaç ortak arkadaşımız vardı çok yakın arkadaşlarım. Onlardan birine durumu anlattım bitirdik benle alakalı hiçbir sorusuna cevap verme bilgi verme dedim. Kalbim çok ağrıyor. Çok zor bi durummuş. Bu nasıl geçer nasıl atlatılır var mı önerisi olan? Herşeyi beklerdim bunu beklemezdim arkadaşlar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum kendimden tiksiniyorum balkona çıkıp o kıza mesaj atıp sonra gelip dokunduğu okşadığı saçlarımdan tuttuğu ellerimden sarıldığı bedenimden nefes aldığı evimden yemek yediğimiz masadan okşadığı sevdiği kedimden her şeyden kendimden dahi tiksiniyorum nasıl bu kadar salak oldum inanamıyorum. Öz güvenim düştü. Niye diyorum ne vermedim. Hep güzel yemekler yapar tatlılar yapardım. Son zamanlar da hissiyat ya hiçbişe yapasım gelmiyodu. Sürekli tv izliyor bana eskisi gibi değil romantizm bi anda kesilmiş seni seviyorum demez olmuştu. İçimden bişe gelmiyor sürekli odama kapanıp kitap okuyodum bikaç gündür. Yemek falan yapmayı bıraktım. Söyleniyodu bazen sen yapmıyosun bari ben yapayım diyerek. Ben de tersliyodum senin hizmetçin yok kalk yap sen iyileştin ben hasta oldum şimdide ben hastayım heryerim ağrıyor diyordum. Bu tavırlarım mı itti diyeceğim ama saçma olacak. Aldatmanın fa bahanesi olmaz. Psikolojim bozuldu. Sürekli düşünüp duruyorum neden bana bunu yaptı bende neyi bulamadı diye. Ben bunu nasıl atlatırım. Varmı önerisi olan