1 aylık bir ilişki için kendinizi fazla hırpalamayın..
Sonuç acı ama gerçek aldatılmışsınız..
Siz böyle üzgün durdukça daha çok kendini boy aynasında görecek bu adam...
O yansın sizi kaybettiğine,düşünüp de utansın azıcık:mymeka:
Ben olsam;"Hadi be" der,döner giderim..
Aynı ortamda olmak umrumda da olmazdı..:dilcikar:
Ne yazikki o kdr kolay olmuyor.. boyle seyleri insan basına gelince anlıyor. hadi be diyip gitmek tabiki en dogru olanı ama sızlayan bir kalp arzulanan bir tenin acısı bıle daha gecmemıs ustune ustluk her gun yuzyuze goruyor bu adamı.. Egr yasadıgın gercek asktıysa cok uzulerek soyleyebılırımki uzun sürecek bunu atlatman, hayattan soguyacaksın, daha bi olgunlasacaksın, heyecanını kaybedeceksin, yeni ılıskıler korkutucu ve uzak gelecek, aylar gecicek duzeliyorum derken en ufak birseyden yine o agrı sızı batıcak kalbine, ondan uzaklasamadıkca kendinden soguyacak ve uzaklasacaksın.. Şayet yasadıgın gercek ask deilse hazmedememezlik gectikten sonra intikam canların calıcak ve yeni ilişkilere en kısa sürede yelken açıcaksın..
Bu durumda psikolojik destek almak en dogrusudur diye dusunuyorum.. unutsan unutulmaz, satsan satılmaz cunku hayallerde kalanlar.. gercek ask acı verır cunku
daha ilişkiniz başlayalı 1 ay olmuş ozaman o öbür kızla birlikteyken senin ona karşı içinde bişeyler varmş ki hayır diyememişsin ama daha 1 ay olmuş çok yeni sen bu çoçukta ne buldun ki inanki üzülücek bişey yok çünkü başından belliymiş zaten cicim sen kendi yoluna bak o kendi yoluna ileride zaten konuşucaksınız ama sana geri dönmesie izin verme sakın!!!!!
Haklı olabilirsiniz...
Her insanın olaylara tepkisi farklı oluyor işte..
Ben,beni aldatan adam için üzülmem..
Bittiyse bitmiştir..
1 ın burada 1 aylık ilişki şekinde yorumlanması yanlış çünkü insanoğlu yaşadığı ve kendisine bağlılık hissi vermeyen ( kastım uzun ılıskı) , daha baslangıc asamasında olan ve cozumlenmemis her seye karsı daha fazla adrenalın ve sempati gosterır..Cunku hersey yeni ve tazedir. Birbirinizi daha tanımadan yakınlaşmaya çalışan bedenler ve ruhların birbirleri için daha özel olması gerekmektedir. Iste burda hazımsızlık baslar. Daha 1. ayında karsındakini tanımadan yapılmış bir aldatılma insana daha cok koyar hevesini alamadan kaybedılen bır ılıskı ınsanı daha cok yaralar. 1 aylık ılıskı deyip kestirilp atılamaz. 1 aylık ilişki içerisinde ne umutlar beslenmıs oldugu daha onemlıdır
Tebrık ederim en dogru olanı sizin yaptıgınız . Olması gereken budur. Erkekler karsısında dımdık durulması gerekir. ama içten içe yasanılanlar Belki zayıf karakter gostergesı gıbı gozukebilir ama ben yinede
Allah vermesin demeyi de ihmal etmek istemiyorum ..