ALDATILMA/ ne yapmalıyım/birilerinin destegıne ihtıyacım var...

Niobem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
96
2
2-3 yıllık bi ilişkisi biteli 1 ay olmuşdu, ona uzun bi ilişikisinin bittigini daha içinde kalıntılarının olacagını soyleyıp, hemen başlamayalım dememe ragmen bi şekilde ikna etti ve sewgili olduk
... 1 ay sürdü. bu 1 ay içersinde işyerinde herkez o ondan vazgeçmez, bak halen onlar çıkıyor, halen onu sewiyor sole bole derken ben halen salak gibi ona inanıyourm... 1 ay sonra beni hissedemediğini söylüyor ve ayrılıyoruz... 10 gun sonra tekrar başlıyoruz... başlıyoruz ama beni çok sıkma akşamları beni çok arıyıp soruyordun bana artık guvenmelisin deyip arama diyordu akşamları. bende onu sıkmamk adına aramadım bir müddet akşamları.
uzun lafın kısası, bi akşam dışarı çıkalım mı dediğimde hayatım ewe gidicm cok yorgunum dedi. oki dedim. ertesi gün işe gittigimde ne ogreniyorum. işyerinden birinin dogum gunune o kızla gitmiş o akşam. ve bana işe geldiğimde sewgilimi çok özlemişim diyebilecek kadar şerefsizmiş.

bana halen yok ole bşey diyıp inkar edecek kadar da yüzsüz. ewet dogum gunune gitdim ama o yokdu diyebilecek kadr da...
ben elimdeki çay bardagını fırlatıp lanet olsun ben sana aşık oldum diyıp ağladım. umrumda değildi küçük düşmek...
sonra bana sarıldı. sonra gene bagırışlar... ve tamamen bittii.. aynı iş yerinde yüzümüze bakmıyoruz... ve bu cok acı. içim acıyor. heran o kızla onu düşünuyroum. lütfen bişye soyleyın arkadaşlar....

Bu karaktedeki bir adamdan ne hayır gelir ki?...Bir tabir vardır.''Dinlen ,dinlen kaç.'' derler.
Ben de diyorum ki ardınıza bakmadan kaçın bu adamdan!...

canım o iş yerinde oldukça bu düşünceleri atman zor farklı bi bölum yada ne bilim farklı bina seçenegin varsa hemen ordan uzaklaş yoksa çok acı çekersin yada bi süre izin al ama sabırlı ol yeni aşklara yelken aç inşallah çabuk atlatırsın

Ağlamak ne demek?
Düşünmeye değmez böyle tipler..
Tak sepeti koluna,herkes kendi yoluna

farklı bi binaya farklı biyere geçme gibi bi şansım yok malesef, hatta dibdibe çalışıyoruz. düşünün.(

ya ne istedin ,ne buldun benden neden ben lanet herif dedim.
bana diyor ki sen bu işyerindekilerin laflarına inandıkca bu ilişki yurumez. hadi canım sende. tabi beyimiz o zaman nasıl yürütcek 2 kişiyi.
sabır yaa...

1 aylık bir ilişki için kendinizi fazla hırpalamayın..
Sonuç acı ama gerçek aldatılmışsınız..
Siz böyle üzgün durdukça daha çok kendini boy aynasında görecek bu adam...
O yansın sizi kaybettiğine,düşünüp de utansın azıcık:mymeka:
Ben olsam;"Hadi be" der,döner giderim..
Aynı ortamda olmak umrumda da olmazdı..:dilcikar:

daha ilişkiniz başlayalı 1 ay olmuş ozaman o öbür kızla birlikteyken senin ona karşı içinde bişeyler varmş ki hayır diyememişsin ama daha 1 ay olmuş çok yeni sen bu çoçukta ne buldun ki inanki üzülücek bişey yok çünkü başından belliymiş zaten cicim sen kendi yoluna bak o kendi yoluna ileride zaten konuşucaksınız ama sana geri dönmesie izin verme sakın!!!!!

Ne yazikki o kdr kolay olmuyor.. boyle seyleri insan basına gelince anlıyor. hadi be diyip gitmek tabiki en dogru olanı ama sızlayan bir kalp arzulanan bir tenin acısı bıle daha gecmemıs ustune ustluk her gun yuzyuze goruyor bu adamı.. Egr yasadıgın gercek asktıysa cok uzulerek soyleyebılırımki uzun sürecek bunu atlatman, hayattan soguyacaksın, daha bi olgunlasacaksın, heyecanını kaybedeceksin, yeni ılıskıler korkutucu ve uzak gelecek, aylar gecicek duzeliyorum derken en ufak birseyden yine o agrı sızı batıcak kalbine, ondan uzaklasamadıkca kendinden soguyacak ve uzaklasacaksın.. Şayet yasadıgın gercek ask deilse hazmedememezlik gectikten sonra intikam canların calıcak ve yeni ilişkilere en kısa sürede yelken açıcaksın..

Bu durumda psikolojik destek almak en dogrusudur diye dusunuyorum.. unutsan unutulmaz, satsan satılmaz cunku hayallerde kalanlar.. gercek ask acı verır cunku

Herseyi en bastan hissetmissin zaten.
Hayir gelmez o cocuktan sana.
Bugün barisir yarin yine gider.
Gercek bir kadina gercek bir adam gerek, cocuklarla iliski yürümez!!!

Haklı olabilirsiniz...
Her insanın olaylara tepkisi farklı oluyor işte..
Ben,beni aldatan adam için üzülmem..
Bittiyse bitmiştir..

döktügün gözyaşına bile degmeyecek bi tip ilerde kendine gülersin ben ne safmışım diye karşına sana layık biri çıkıcaktır arkasına bakanın önü olmaz geçmişi silmeyenin gelecegi olmaz kendini kullandırma bence seninki aşk deyil aldatılma acısı

1 ın burada 1 aylık ilişki şekinde yorumlanması yanlış çünkü insanoğlu yaşadığı ve kendisine bağlılık hissi vermeyen ( kastım uzun ılıskı) , daha baslangıc asamasında olan ve cozumlenmemis her seye karsı daha fazla adrenalın ve sempati gosterır..Cunku hersey yeni ve tazedir. Birbirinizi daha tanımadan yakınlaşmaya çalışan bedenler ve ruhların birbirleri için daha özel olması gerekmektedir. Iste burda hazımsızlık baslar. Daha 1. ayında karsındakini tanımadan yapılmış bir aldatılma insana daha cok koyar hevesini alamadan kaybedılen bır ılıskı ınsanı daha cok yaralar. 1 aylık ılıskı deyip kestirilp atılamaz. 1 aylık ilişki içerisinde ne umutlar beslenmıs oldugu daha onemlıdır

Haklı olabilirsiniz...
Her insanın olaylara tepkisi farklı oluyor işte..
Ben,beni aldatan adam için üzülmem..
Bittiyse bitmiştir..

Tebrık ederim en dogru olanı sizin yaptıgınız . Olması gereken budur. Erkekler karsısında dımdık durulması gerekir. ama içten içe yasanılanlar Belki zayıf karakter gostergesı gıbı gozukebilir ama ben yinede

Allah vermesin demeyi de ihmal etmek istemiyorum ..

ne guzel anlatmışsın arkadaşım.

Çok mersi..yerimseniben
Üzülmeyi,ağlamayı da anlarım ama belli edilmemesidir bana göre doğru olan..
Bana yanlış yapana ne kadar içim de yansa karşısında ağlayarak onu mutlu etme hakkını vermem ben

zaten bundan sonra iş de hiç bşey olmamış gibi, gayet mutlu, gülümsüycem etrafıma. içime atıcam gozyaşlarımıda.

canım iş yerinegiderken çok şık ol makyajınla saçınla herşeyinle etrafa gülücükler at ( zor olsada miraz tiyatronun zararı olmaz) onu bu şekilde ez sakın sallama onu lütfen...böylelerine iyi bi ders şart umarım sana yaptıklarının aynısını oda çeker

ya çok üzüldüm valla...insan aşık olunca aslında gözünün önündekileri görmüyor işte.....bir anlamam ben bu erkekleri, madem onunla partilere gidecek ne diye ayrılır eski arkadaşından, öteki kıza da ayıp, sana da ayıp....ne elde etmiş ki o...o partiden senin haberin niye olmadı....aynı işyerindesiniz madem.....burda iş arkadaşlarınıza da kızdım açıkcası...sen davetli değilsin, sonra sana bunu anlatıyorlar...erkek arkadaşınızdaki de ne cesaret....

son olarak, eğer psikolojikbir destek almayı düşünüyorsanız bence alın,çünkü aynı işyerinde zor olur buna katlanmak..en azından psikologla birlikte bir başaçıkma yolu bulursunuz

Son düzenleme:
ayyy canım ya salla gitsin...:lepi:
zaten akşamlarıda arayıp sormuyormuşsun...
alışkanlık felan da olmamıştır
oyyy ya 1 aylık bi adam için bu kadar dertlenmeye gerek yok derim kanımca
buda gelir buda geçer bakma şimdi dertlendiğine
yarın birgün gülüp geçeceksin emin ol..
adam adam değilmiş ki üzüldüğüne değsin...
adam dediğin yalan konuşmaz diye düşünüom yok yere sıkma canını:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…