ALDATILMA/ ne yapmalıyım/birilerinin destegıne ihtıyacım var...

ne guzel anlatmışsın arkadaşım.

seni iyi anlıyorum. 1 aylık ilişki diye küçümsenmesini saçma buluyorum. İsterse 1 gece olsun bir tene ruha alışkanlık olması gerekmez illa, bazen düşüncelerin heveslrin kırılması daha büyük bir felakettir.

Ne yap ne et, onun karşısında dik dur.. Yanlız kalma, zihnini mesgul edecek birşey bul., ilgin bilgin varsa yoga meditasyon yap, kendini salma çünkü bu ona degmeyecektir.. Onu gordugunde yokmuş gibi davran.. Biliyorum çok zor ama yapılmaı gereken bu tamamen..
Bu bir hastalık ve sen bundan kurtulacaksın..
Kurtulma surecınde bazen gucune hayran kalıcak bazen kendinden nefret ediceksin
aslında kendini tanıman ıcınbır fırsat olarak gor bunu..
ve lütfen üzülme.. sen herseyden degerlisin cunku..

yoga ve meditasyonla ugraşıyordum, işe başladıkdan sonra vakit bile bulamadım ne zamandır. teşekkürler arkadaşım hatırlattıgın için...
ve bşey daha onu gorgudumde yokmuş gibi davranıcam bunu yapıcam.kararlı ve dip duramalıyım. içim acısada, ruhum yorulsada bunu yapıcam.

bu tipler göz yaşı döktüğüne deymez özellikle seni altadan birisi için :mymeka:

zaman herşeyin ilaçıdır üzülme :nazar:

canım bu konunun benzerini ben de açmıştım..
3 senelik sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu.
ve ben ne kadar olmaz desem de bir anda kendimi ilişkinin içinde buldum.
1 ay boyunca herkes ondan hayır gelmez dedi bana.
o kızı unutamaz çok şey yaşadı dediler.
"hayır !!" dedim.
"o beni seviyor"
"artık o kıza dönmez asla"dedim.
"ben olmasam da dönmez" dedim.
hesaplar tutmadı tabii..
1 aylık ilişkinin sonunda aldığım bir sms ile ilişkim bitti.
o kadar ruhsuz bir mesajdı ki.
sabah uyandığımda telefonumdaydı.
kusura bakma. artık yapamıyorum. anladım ki hala kaldıramıyorum birşeyleri,ilişkimiz şu saniyede bitmiştir.. vs..
cevap atmadım..
buraya yazdım. herkesin bana önerisi "unut" oldu.
"allah seninde gönlüne göre verir umarım" dediler.
şubat ayında benden ayrılmıştı o insan, şimdi geri donmeye çalıştı.
inan yüzüne bakmadım.
hayatımda başka birisi var. inanılmaz mutluyum,inanılmaz temiz bir ilişkim var.
o insandan sana hayır gelmeyeceğini hayatına yeni biri girdiğinde, hayatına çok iyi bir insan girdiğinde görüceksin.
o insanın omuzuna başını koyup "iyiki terkedilmişim" diyeceksin.
ben dedim. inan sende diceksin..

yoga ve meditasyonla ugraşıyordum, işe başladıkdan sonra vakit bile bulamadım ne zamandır. teşekkürler arkadaşım hatırlattıgın için...
ve bşey daha onu gorgudumde yokmuş gibi davranıcam bunu yapıcam.kararlı ve dip duramalıyım. içim acısada, ruhum yorulsada bunu yapıcam.
yapmalısın canım :teselli:

kolay söylicem uygulaması birass zor olacak ama unut gitsin...
bünyesinde bi kaç karakter biriktiren aynı anda iki kızı idare etmek isteyen..
kimsenin onurunu,gururnu düşünmeyen bi insanın artık nesini seveceksinki..belki aynı yerde olmak zorlar seni ama sen içinden atmayı kafana koyarsan her an burnunun dibindede olsa vız gelir cnm..

sancılı bi süreç..kabul..kimileri beş yılda bi ilişkiyi olgunlaştırır,kimileri bir ayda..
bence sürekli aynı ortamda bulunmanız çok daha iyi,eğer böyle olmasaydı ne durumda olduğunu,neler yaptığını ws bilmeyecektin we merak ederek senin için daha gizemli kalmasını sağlayacaktın belki istemeden..
iş ortamında rahat ol,serin dur,ewt zor oldu ama atlattım edasında ol,mesela saçlarını farklı yaptır,rengini değiştir ya da normalin dışında bişey yap,fön çektir ya da düz ise dalgalı kullan bi süre.kadınlar böyle dönemlerde saçları ile oynarlar we bence yerindedir,isabetli bir değişimdir saçlar,hem kendin için ,hem çewren için..we içinde tüket onu..zaten hayır gelmeyecekti..

her an karşında olması zor yani aynı işyerinde olmanız
ama hiç kendinizi üzmeyin bence en hayırlısı buymuş o karakterdeki bir insandan kurtulmuşsunuz. ve çok da uzun sürüp size daha çok da zarar verebilirdi. bunları düşünün ve hiç umursamayın artık onu eminim ki karşınıza size gerçekten değer veren sevginizi hak eden birsi çıkacaktır.

bitanem her şeyden önce kendine güven vede saygı göster onun gibi bir erkek için döktüğün gözyaşına yazık ondan ne sana nede o eski sevgilisine yar olmaz sen seni bekleyen güzel geleceğini düşün vede iş yerinde o yokmuş gibi davran hep güler yüzlü vede neşeli görünki senin yıkılmadığını ayakta dimdik durduğunu görsünler sağlıklı mutlu huzurlu güzel günler seni bekliyor canım sevgiyle kal hep gül olurmu bitanem

üzücü cok onur kırıcı bir durum...Çok üzgünüm çoook
ama yapacagınız bişe kalmamıs zaten...
bayagı bayagı aldatmış üstünede yalan sölemiş bir adam...:uhm:
asık olabiirsiniz bunu anlarım ama bu askı kendi kendinize içinizde bitirme taraftarıyım...:nazar:
sonucta olan olmuş kendini hırpalayıp düşünme karsılasınca d yüzüne bile bakma...:teselli:
utanılacak seyi o yapmıs ona sakın prim vermea.s

*Kelin merhemi olsa başına sürermiş.!.desem yeterli olurmu canım.:KK43:(
Taviz verme,giden kaybeden olsun yani senin değerini bilmiyorsa bırak gitsin,
hiç kimse senden değerli değil buna inan.:)

Arkadaşlar doğru söylüyolar eve gir odana kapan ağlamak istiyosan orda ağla yada en güvendiğin birinin bir dostunun yanında ağla, üzüntünü onlara belli et... Ama işe giderken çok özen göster kendine, senin onsuz da mutlu olabileceğini anlasın :eek:klava: Bir zaman sonra dersin ki ben bunun gibi biri için mi ağlamışım? Kimmişki bu çok matah bişey sanki dersin. Seni anlıyorum şuanda uğradığın haksızlığı kabullenemiyosun.Ama bide şöyle düşün ya daha fazla bağlansaydın o zaman aldatılsaydın daha kötü olmaz mıydı? Onun için iyiki yolun başındayken dönmüşüm de ve şükret :teselli:

takma kafanaaa hayır gelmez ondan sana daha niceleri cıakacak karsına bosver ... sen öle üzüldükce sana acıyacaklarmı aslaaa aksine keyfine bak bakki ne kaçırdıgını anlasın o dengesiz...

X