aldatılma ihtimalim :(

Eşine sorma bence gizlice takibe al , bir gün bir bahaneyle uzaklaş evden o gün nereye gidiyor ne yapıyor diye bak , tabi cesaretin varsa ! eğer yoksa üç maymunu oyna , sonunda boşanmayı göze alamıyorsan kurcalama.

takip etsin bence. aldatsa deliller ortada kalmazdı diye düşünüyorum.

Canım sen eşine güvenmiyormusun senın düşüncen ne söylede bızde ona gore yazalım.Eşin böyle birşey yapacak karakterdemi yoksa senmi kuruntu yapıyorsun boşyere üzüyorsun kendını

Canım sen eşine güvenmiyormusun senın düşüncen ne söylede bızde ona gore yazalım.Eşin böyle birşey yapacak karakterdemi yoksa senmi kuruntu yapıyorsun boşyere üzüyorsun kendını
Ummadık taş baş yarar demişler. Herkes her şeyden emin olabilseydi şüphe diye bir şey olmazdı zaten aldatma diye bir şey de olmazdı :KK66:
Bana göre hanımefendi eşini seviyor ama böyle bir durumda da her kadın gibi şüpheye düşmüş.
Önceki sayfalarda bir arkadaşın yazdığı olaydaki gibi, sevecen, iyi huylu, karakter sahibi görünen eşlerin bile aldatabildiği bir dünyada kime, neye güvenebiliriz ki?
Aldatılıncaya kadar birçok kadın kocasına güvenmiyor mudur zaten?

bence bir süre daha bekle. bakalım azalma ya da yeni paket alma olacak mı?
ama 15 günde 15 kondom için her gün ya da günde 2 tane falan kullanılması gerekir.
bilemedim yani. sürekli yanınızdaysa nasıl olacak?
ve de ben hiçbir erkeğin kendi kendine takılırken kondom kullanacağını sanmıyorum.
birine vermiş olabilir.
eşim bi kere kardeşine vermişti.
bana hala acayip geliyor ama abi şey var mı demiş, o da vermiş. kadınların birbirinden ped istemesi gibi galiba.
ama kalkıp da normal bir arkadaşı kondom ister mi bilmiyorum ?

Eğer aldatılma durumunuz var ise -ki inşallah yoktur..

Takip etmek yerine, eşinizi karşınıza alıp konuşun..
Böyle böyle bir durum var , ne oluyor bunun bir açıklamasını bekliyorum senden diyin..
Olayda daha taze iken..

Eğer varsa bir mantıklı açıklaması yapar..

Ama bu şüpheyle bu kafanızdaki sorularla takip ederseniz, beyniniz ister istemez bir sürü senaryolar yazabilir . Olmayan durumların bile ihtimalini düşünebilirsiniz ve bu durumu yaşayan kişi için hiç iyi olmaz..

Konuştuktan sonra sizi tatmin edemeyecek cevaplar alırsanız , işte o zaman belli etmeden takip etmeye başlayın derim..

İnşallah yoktur böyle bir durumda..

Bence hiç şüpheye düşme, pozitifliğini koru, sağlığın tamamen yerine gelsin. Huzurlu, mutlu bir kadın ol. Elbet dikkati elden bırakma ama sakın ha sakın şüphenin beynini kemirmesine izin verme, çünkü sözlerle söylemesen de yaydığın negatif enerjiyi sezecek, bir anlam veremeyecek ve rahatsız olacaktır. Ortada aldatma yoksa, ki yoktur, işte o zaman o rahatsızlık hoş olmayacaktır.
Kendine güven. Huzurlu ve mutlu bir kadın her zaman kazanır :KK66:

bence yanlış hatırlıyor olmanız zor. yani 15 tane kullanmış olsaydınız hatırlardınız. ama bir taraftanda eşiniz sizi aldatacaksa neden evdeki prezervatifi kullansın bu kadar salak olamaz. insan gizli bir iş yapacaksa mümkün oldukça gizli yapar. kendine yeni paket alır artanlarıda bulamayın diye atardı hatta. bence direk sorun başka bir açıklaması vardır. çünkü sessizce takipte kaldıkça her şeyden nem kapacaksınız belki normal olan şeylerden bile şüpheleneceksiniz.

aldatma durumu olsa bile adam sizin bildiğiniz kondomları kullanacak kadar saf mı?

bence siz yanlış hatırlıyorsunuz. umarım öylediro_O

Kaybettignz bebeginz icin Allahtan acil sabirlar diliyorm size cok üzücü bir olay gercktn..bunun sizin psikolojinize etkisinide tahmn edebiliyorm..ama empati kurmanizi istiyorm siz esinizi aldatsaydnz onu aldattiginza dair bsy brakirmiydinz ortalikta..esinz bunu düsünemeyecek kadar da saf degildr yani sizi aldatacak olsa gidip yeni paket almaz mi? Böyle seyler akliniza getrp kendinizi üzmeyn bnce

Ortada delil bırakmak bana da saçma geldi tabi.evimize gelen giden yok baya bir zamandır.ikimizin de ailesinde erkek yok.ödünç vereceği bir arkadaşı olduğunu da düşünmüyorum.inşallah ben yanlış hatırlıyorumdur.şu an konuyu açmayı düşünmüyorum.ay sonunda telefon görüşmeleri ayrıntısına falan bakayım.ya da sohbet eder havasında "ne oldu ki bunlara?" dercesine sorayım.bilemedim ruh halime göre bir adım atacan artık.vardır bir açıklaması mutlaka.eşimi çok seviyorum gerçekten onun da beni sevdiğine eminim.inşallah yanılıyorumdur.aksi halde sonradan olacakları düşünmek bile istemiyorum.

Sevgili kardeşim,
Söylediğin şeyler şüphe yaratabilecek bir durum. Ben olsam bende şüphelenirdim. Ama tezini şöyle çürütebilirim. Bir erkeğin bir saat içerisinde 15 kondomluk bir performans sergilemesini beklememeliyiz. ikincisi belki bir arkadaşına beğendiği için götürmüş olabilir. Böyle bir durumu eşine düzgün bir yolla sorduğun zaman sende şüphede kalmayıp eşine daha da sarılabilirsin. Allah yardımcın olsun sonucu bizimle de paylaşmanı temenni ediyorum :)

Merhabalar..sadece okumakla yetindiğim foruma bu defa içimi kemiren hislerimi anlatmak için üye oldum.3 yıllık evliyim,eşimle gayet güzel anlaşırız,birbirimizin sorunlarını dinleriz,aynı okulda çalışıyoruz,günümüz birlikte geçiyor.
Geçen yıl bebek beklediğimizi öğrendik (ilk gebeliğim)ve havalara uçtuk sevinçten.ama hevesimiz yarım kaldı ve 7 aylıkken ölü doğum yaptım :KK43:( eşim bu süreçte bana inanılmaz destek oldu ve ona tekrar aşık oldum.
Doğum yapalı 4 ay oldu ve hala korunma sürecindeyiz.gelelim asıl konuya.dün ambalajı hiç açılmamış olan kondom paketinin açılmış olduğunu farkettim ve içinde sadece 5 tane var.diğer 15'i nerde?daha geçen gün açılmamış halde duruyordu.ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum ama ikna olamıyorum.eşime soramadım henüz ne cevap ne tepki vereceğini bilemiyorum.açıkçası cevaptan korkuyorum.sürekli de birlikteyiz aslında.geçen hafta annemlerde 1 gece kalmıştım,haftasonu da bir kaç saatliğine arkadaşa gitmiştim o kadar.içim içimi yiyor.nasıl sormam gerekiyor kendisine?allah'ım sen yardım et.
bence kuruntu,

sayisi cok onemli deil bence.aldattiysa da biraz ani bi durum olmus apar topar alip cikmis olabilir

arkadaşım sakinliğini koru ve tatlı bir dille sor derim.
Için içini kemireceğine iletişime geç.
Iletişime açık biri sanırım. Çok saçna ve komik bir açıklaması bile olsa dinle derim.
Geçenlerde bir yakınımın başına buna benzer bir durum geldi. Işin aslı çok başka çııktı. Oysa evliliğini bitirmeyi düşünüyordu. Sabretti. Aaaa bu böyle mı diyerek şaşırarak bilmiyormuş gibi sordu ve sonuç mutlu son.

X