aldatılma ihtimalim :(

Bence biraz daha tutun kendinizi, paketi aynı şekilde bırakın yerine
Bi arkadaşınıza, ya da aileniz yakınsa bi gün onlarda kalın tekrar sayın kontrol edin.

Merhabalar..sadece okumakla yetindiğim foruma bu defa içimi kemiren hislerimi anlatmak için üye oldum.3 yıllık evliyim,eşimle gayet güzel anlaşırız,birbirimizin sorunlarını dinleriz,aynı okulda çalışıyoruz,günümüz birlikte geçiyor.
Geçen yıl bebek beklediğimizi öğrendik (ilk gebeliğim)ve havalara uçtuk sevinçten.ama hevesimiz yarım kaldı ve 7 aylıkken ölü doğum yaptım :KK43:( eşim bu süreçte bana inanılmaz destek oldu ve ona tekrar aşık oldum.
Doğum yapalı 4 ay oldu ve hala korunma sürecindeyiz.gelelim asıl konuya.dün ambalajı hiç açılmamış olan kondom paketinin açılmış olduğunu farkettim ve içinde sadece 5 tane var.diğer 15'i nerde?daha geçen gün açılmamış halde duruyordu.ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum ama ikna olamıyorum.eşime soramadım henüz ne cevap ne tepki vereceğini bilemiyorum.açıkçası cevaptan korkuyorum.sürekli de birlikteyiz aslında.geçen hafta annemlerde 1 gece kalmıştım,haftasonu da bir kaç saatliğine arkadaşa gitmiştim o kadar.içim içimi yiyor.nasıl sormam gerekiyor kendisine?allah'ım sen yardım et.
direk yok yüz ifaddesinden nefesinde anlarsın onu cnm kocan sonucta

şu an korunma sürecindeyiz yazmışsınız neyle korunuyorsunuz ilaçlaysa bugün ilacımı içmeyi unuttum şu kondom paketi neredeydi deyin bakalım tepkisi ne olacak

Bence normal bır sekılde,konusu acıldıgında sormanız daha doğru olur mesela ,''Hayatım ya bukadar kullandık mı bız'' ne ara bu kadar azalmış ? gibi sakın ve suphe uyandırmayan tarzı sorularla yaklaş.

bence kesinlikle sormayın inkar eder ve daha dikkatli davranır bundan böyle

takipte olun tel aramaları mesajları ve kondom sayılarını

Aldatıldığını zannetmiyorum, 1 gece ayrı, bir kaç saat ayrılıkta yedek sevgili durumu zor.

15 gün takip et (uzatma ki takıntı olmasın) eşine 'eski paket burada, yenisi nerede ?' çaktırmadan sor.

Mutluluğunuzun devaını dilerim

pat diye sorarsan olmaz yazik adamin sucu gunahi yoksa aranza buyuk guven sorunu girer. takip et haraketlerini baktn suphelerin artiyo o zaman sor. ama ima ederek değil duzgnce.

15 çok abartılı bir rakam. içinden bir iki tane eksilse tamam diyeceğim ama 15 tane eksik olması benim aklıma direk birine vermiş olma ihtimalini getirdi. Bilemiyorum. Eğer yeni moda E.L.James kitaplarından birinin içinde yaşamıyorsanız bir günde 15 abartılı bir sayı. bir arkadaşına falan vermiştir.

15 çok abartılı bir rakam. içinden bir iki tane eksilse tamam diyeceğim ama 15 tane eksik olması benim aklıma direk birine vermiş olma ihtimalini getirdi. Bilemiyorum. Eğer yeni moda E.L.James kitaplarından birinin içinde yaşamıyorsanız bir günde 15 abartılı bir sayı. bir arkadaşına falan vermiştir.

hmmm ben görmemişim 2 hafta gibi bir süredeymiş. bilemedim ben. şöyle çaktırmadan bir göz altında tutun bakalım paketi bırakacak kadar tedbirsizse zaten belli eder.

eşiniz siz evde yokken kendi kendini tatmin etmeye çalışırken ortalık batmasın diye kullanmış olabilir.aksi takdirde o kadar kondomu başka bir kadınla olmak için bu kadar kısa zamanda kullanmış olsaydı siz bunu fark ederdiniz heralde,sadece kondomun eksilmesinden değil başka hareketlerinden şüphelenirdiniz,gizli saklı tlfn görüşmeleri,tlfn saklaması v.s.

kıııız bu kondom sigara değil birşey değil birine verme ihtimali nasıl aklına geldi :KK70: ne güldüm ama :KK70:

bir arkadaşım da benzerini yaşamıştı..
ilaçla korunduklarını ve kondomun niçin azaldığını eşine sorduğunda eşi nasılsa ihtiyacımız yok arkadaşa verdim demiş..
hayli bizaman sonra cüzdanında ayrı bi hat olduğunu görmüş arkadaşım..
eşinin yanındayken kimse arayıp eşi şüphelenmesin diye ayrı hat kullanıyormuş..
sonuç;
bir çok ikinci kadın vakasıyla karşılaştı arkadaşım ve boşandılar.
fazlasıyla sevecen ve alakadar bir adamdı..
öğrendiğimizde hepimiz çok şaşırdık,
çünkü öyle güzel seviyormuş numarası yapardı ki herkes imrenirdi..
dilerim aynılarını yaşamazsın arkadaşım.
takip et ve iyice gözlemle.

jbvjkfflvögcv
eşiniz siz evde yokken kendi kendini tatmin etmeye çalışırken ortalık batmasın diye kullanmış olabilir.aksi takdirde o kadar kondomu başka bir kadınla olmak için bu kadar kısa zamanda kullanmış olsaydı siz bunu fark ederdiniz heralde,sadece kondomun eksilmesinden değil başka hareketlerinden şüphelenirdiniz,gizli saklı tlfn görüşmeleri,tlfn saklaması v.s.

bende boyle düşündüm aynen ama çekindim söylemeniz iyi olmus .Bence eşinize hiç sormayın çünkü eger aldatıyorsa gidip yenısını alır atar evin biryerlerıne bak buraya düşmüş der yanı

Sadece bir gece evden ayrilmissin onun harici surekli yanyanasiniz ne ara 15 kondomluk aldatacak? Bana mantikli gelmedi. Unutmussunuzdur karistiyosunuzdur eski kutudur vs. hic sorup adamin canini sikmayin

aynı okuldsınız ve genelde berabersiniz,bu 2 hafta içinde sadece 1 gece ve h.sonu 2 saat benden ayrıydı demişsiniz..bu durumda adam hergün (15 günde 15 kondom) sizi aldatması pek olası değil..bence vardır bir açıklaması..içinizde tutacağınıza şaka yollu sorun gitsin.değer mi bu akdar canınızı sıktığınıza?

Ben de 6 aylik olu dogum yaptim ve cok rahatsiz edici bir unutkanlik yasadim mesela esimle bir konuda tartistik ve ben o dedigi seyi kesinlikle yapmadigimi soyluyordum emindim ama oyle degilmis sahit bile sundu sen bunu yaptin bende gordum diye ama benim aklimdan tamamen kaybolmustu o detay

Cok kan kaybettiyseniz vitamin kaybettiyseniz bu durum oluyor ben de 6 7 ay kadar surdu bu unutkanlik bence esiniz aldatmiyor o paketi beraber kullandiniz

Ya hemen şüpheye düşme ama bekar kaynin veya kardeşin felanmi varmi veya evine yakin zamanda gelen birileri odana giren çikan kimse varmi iyi dusun onlarda almus olabilir benimde buna benzer bi olay geldi basima daha sonra anladim neler olup bittiğini

X