Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
direk yok yüz ifaddesinden nefesinde anlarsın onu cnm kocan sonuctaMerhabalar..sadece okumakla yetindiğim foruma bu defa içimi kemiren hislerimi anlatmak için üye oldum.3 yıllık evliyim,eşimle gayet güzel anlaşırız,birbirimizin sorunlarını dinleriz,aynı okulda çalışıyoruz,günümüz birlikte geçiyor.
Geçen yıl bebek beklediğimizi öğrendik (ilk gebeliğim)ve havalara uçtuk sevinçten.ama hevesimiz yarım kaldı ve 7 aylıkken ölü doğum yaptım ( eşim bu süreçte bana inanılmaz destek oldu ve ona tekrar aşık oldum.
Doğum yapalı 4 ay oldu ve hala korunma sürecindeyiz.gelelim asıl konuya.dün ambalajı hiç açılmamış olan kondom paketinin açılmış olduğunu farkettim ve içinde sadece 5 tane var.diğer 15'i nerde?daha geçen gün açılmamış halde duruyordu.ben mi yanlış hatırlıyorum diyorum ama ikna olamıyorum.eşime soramadım henüz ne cevap ne tepki vereceğini bilemiyorum.açıkçası cevaptan korkuyorum.sürekli de birlikteyiz aslında.geçen hafta annemlerde 1 gece kalmıştım,haftasonu da bir kaç saatliğine arkadaşa gitmiştim o kadar.içim içimi yiyor.nasıl sormam gerekiyor kendisine?allah'ım sen yardım et.
Aynı okulda çalışıyoruz öğretmenizPardon kaçırmışım. Ne işle uğrasıyor, gün icinde sabit bir yerde mi yoksa geziyor mu?
Bu öneriyi dikkate alın.Bence biraz daha tutun kendinizi, paketi aynı şekilde bırakın yerine
Bi arkadaşınıza, ya da aileniz yakınsa bi gün onlarda kalın tekrar sayın kontrol edin.
15 çok abartılı bir rakam. içinden bir iki tane eksilse tamam diyeceğim ama 15 tane eksik olması benim aklıma direk birine vermiş olma ihtimalini getirdi. Bilemiyorum. Eğer yeni moda E.L.James kitaplarından birinin içinde yaşamıyorsanız bir günde 15 abartılı bir sayı. bir arkadaşına falan vermiştir.
kıııız bu kondom sigara değil birşey değil birine verme ihtimali nasıl aklına geldi ne güldüm ama15 çok abartılı bir rakam. içinden bir iki tane eksilse tamam diyeceğim ama 15 tane eksik olması benim aklıma direk birine vermiş olma ihtimalini getirdi. Bilemiyorum. Eğer yeni moda E.L.James kitaplarından birinin içinde yaşamıyorsanız bir günde 15 abartılı bir sayı. bir arkadaşına falan vermiştir.
neden canım erkeklerin muhabbetlerini hangi kadının aklı alır ki yaparlar yani hiç yapmadıkları şey değil.kıııız bu kondom sigara değil birşey değil birine verme ihtimali nasıl aklına geldi ne güldüm ama
eşiniz siz evde yokken kendi kendini tatmin etmeye çalışırken ortalık batmasın diye kullanmış olabilir.aksi takdirde o kadar kondomu başka bir kadınla olmak için bu kadar kısa zamanda kullanmış olsaydı siz bunu fark ederdiniz heralde,sadece kondomun eksilmesinden değil başka hareketlerinden şüphelenirdiniz,gizli saklı tlfn görüşmeleri,tlfn saklaması v.s.