• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyorum

bizim sevdigimiz bi şarkı vardı yıldız tilbenin erkegimsin ordaki sözü söylerdim hep ona dokunursa biri sevişirsen egerr kirletirsen aşkı ayrılık temizlerr :( allah kahretsin yaa nasıl yaptı bunu ben bitek ona güvenmiştimm lanet olsun :(

bunu yaşamayan nadirdir hayatta, nice bıçak darbesi alırız sırtımıza,kimi aşktan gelir kimi dosttan. metin olmaya çalışın, demek ki Allah sizin için daha iyilerini yolunuza çıkaracak.

ınsanı sırtından vuran kalleşler gun yuzu goremesın inşallahhhh!!!!
adam olun yaa adam olmak cok mu zor
kadınlar 9 ay bebek tasıyo, her turlu fedakarlık yapıo, dısarda bı erkek gıbı mucadele verıyor ekmegını kazanıyor,evıne gelıyor evınin işini yapıyor,kocasına sadık,guleryuzlu,arkadas eş,dost,anne..kadın her şeyi yapıyor . ulan erkekler sizden bı adam olmanızı ıstıyoz cok mu zor yaaa Allah belalarını versın bu aldatan yavşklarn ay cok sinirlendım yaa tutamadım gene kendımı:47:

ınsanı sırtından vuran kalleşler gun yuzu goremesın inşallahhhh!!!!
adam olun yaa adam olmak cok mu zor
kadınlar 9 ay bebek tasıyo, her turlu fedakarlık yapıo, dısarda bı erkek gıbı mucadele verıyor ekmegını kazanıyor,evıne gelıyor evınin işini yapıyor,kocasına sadık,guleryuzlu,arkadas eş,dost,anne..kadın her şeyi yapıyor . ulan erkekler sizden bı adam olmanızı ıstıyoz cok mu zor yaaa Allah belalarını versın bu aldatan yavşklarn ay cok sinirlendım yaa tutamadım gene kendımı:47:

ben onun için herşeyimden vazgeçtim yaşım 20 o ne dediyse o oldu ben onun için milletin pisligini bile temizledim kendimden vazgeçtim ama o ne yaptı deydimi acaba degdimi lanet olsun yaa o benden bitek kendini degil hayatımı insanlara olan güvenimi yaşama sevincimi aldı benden ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam nasıl dayancam bu acıya allahım

ben onun için herşeyimden vazgeçtim yaşım 20 o ne dediyse o oldu ben onun için milletin pisligini bile temizledim kendimden vazgeçtim ama o ne yaptı deydimi acaba degdimi lanet olsun yaa o benden bitek kendini degil hayatımı insanlara olan güvenimi yaşama sevincimi aldı benden ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam nasıl dayancam bu acıya allahım
çok değer verirsen hep kaybedersın zaten, nadırdır cok deger werıp aynen karsılıgını almak..
acını anlıyorum ama hayat sewıncımı ve guvenımı aldı benden dıye dusunup hırslanma, kendıne daha cok güç vermelısın,yıkılmak yok hemen daha cok gencsın...

çok değer verirsen hep kaybedersın zaten, nadırdır cok deger werıp aynen karsılıgını almak..
acını anlıyorum ama hayat sewıncımı ve guvenımı aldı benden dıye dusunup hırslanma, kendıne daha cok güç vermelısın,yıkılmak yok hemen daha cok gencsın...

nasıl güç neyden alıcam o gücü kahroldum ben brn bundan sonra nasıl birine güvenip adım atarım ben kalbimi tek ona açtım inandım ailemn içine soktum ben bidaha sevemem kimseyi güvenemem ben hiçbir duyguyu tadamıcam bundan sonra bunu bana neden yaptı :(

nasıl güç neyden alıcam o gücü kahroldum ben brn bundan sonra nasıl birine güvenip adım atarım ben kalbimi tek ona açtım inandım ailemn içine soktum ben bidaha sevemem kimseyi güvenemem ben hiçbir duyguyu tadamıcam bundan sonra bunu bana neden yaptı :(
tadarsın tadarsın sımdı hayallerın kırık sadece kalbın kırık.. sakin olup olaya dısardan bak,değmicek bırı ıcın kendını yıprattıgına sonradan kızacaksın

yaşadıgın çok zor bı durum ama heran basa gelecek bı durum ne yazıkkı bazı erkekler bu tıp yanlıslıklara katılıyorlar onca seyı bır vucuda bır kalıtesı dusuk bayan için yıkıp kalıtelerını dusunuyorlar al karsına konus derım ama oyle bı konusma yapmalısınkı yerın dıbıne gecmelı karsında bız bayanlar cok duygusalız hersoze ınanmak ısterız helede sevdıgımızden gelıyorsa ama kendını bazı seyler ıcın sartla ve restı cek kıme gıdecegını ancak o zaman anlarsın onu tercıh etmısse bırak verılmıs sadakan varmıs derım ne kadar acı bayanların bayanların uzmesı ınsanın bayan olası gelmıyo bosver sen yuva yıkanın yuvası olmaz hem bu cok gercek emın ol..

arkadaşlar destekleriniz ve önerileriniz için çok sagolun biz bir oyuna geldik dün çagdaş bana anlatan arkadaşla birlikte çandarlıdaydı ve dogruları anlatmış çagdaşın ciddi ilişki yaşamasını istememiş yanlız kalmış çünkü çagdaş biz beraber oldugumuzdan beri bana izin vermedigi için kendide gitmiyo hiçbiyere ve ben şuan utanıyorum çünkü ben işyerine gidip o sabah o kızla konuştum ve o kızında anı yerde çalışan bir sevgilisi varmış zaten ve ben yerin dibine girdim ona inanmadım ve o beni yaptıgım herşeye ragmen affetti şimdi sizden istegim bu olayı ona nasıl unuttururum ve ona güvendigimi nasıl ispatlarım yardım edin :(

canım kendını cok suclu gorme emınım bu tıp bır olayda hepımız aynı tepkıyı verırız.ona duygusal bı sekılde ızah et sevdıgım ıcın de o anlar zaten olayıda acmamak uzere kapatın uzerınde konusuldukca canlar sıkılır cunku.umarım bıdahada bu tıp bısy yasamazsınız allah kotu nıyetlı ınsanlardan korusun:22:

canım kendını cok suclu gorme emınım bu tıp bır olayda hepımız aynı tepkıyı verırız.ona duygusal bı sekılde ızah et sevdıgım ıcın de o anlar zaten olayıda acmamak uzere kapatın uzerınde konusuldukca canlar sıkılır cunku.umarım bıdahada bu tıp bısy yasamazsınız allah kotu nıyetlı ınsanlardan korusun:22:

teşekkürler canım ama şuan unutamıyo çok canı yanıyo arkasından iş çevirdigim için çok hassas bu konuda alttan almaya çalışıyorum ama dayanamıyorum sürekli igneleyici laflar sürekli konuyu açıyo artık kapansın istiyorum konu çok sıkılmaya başladım :(

benımkıde oyle bı kavgada hemen acar dökerız meydana ama gecer sen bunu ıcın cok ekstra cabalar gosterırsen anlasın hatasını deyıp sana cektırecek sen zaten anladın durumu cok asırı bısyler yapma bence herzamankı yaptıgınız seylere bıraz daha heycan kat unutur zaten cnm umarım duzelır.

Back