• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılıyorum

evlı mısınız bekar mı off cok kotu yaaa.emın mısınız? yazın dertleselım
aldatan aldanırmıs unutmayın herkes kendıne yakısanı yapar

aynı işyerinde çalıştıgı bi kız var onun numarasını yakaladım telefonunda iş için dedi tamam dedim biz dün tartışıp ayrıldık kızı eklemiş biz ayrılınca barıştık silip engellemişş anladım bişeyler oldugunu arkdaş var onu aradım galiba aldatılıyorum dedim biliyorum anlattı çagdaş ama aldatma sayılmaz kızla arkdaş gibi konuşuyolar seçim yapmaya kalktı dedi öldüm ben yaa öldümmmn :(

aynı işyerinde çalıştıgı bi kız var onun numarasını yakaladım telefonunda iş için dedi tamam dedim biz dün tartışıp ayrıldık kızı eklemiş biz ayrılınca barıştık silip engellemişş anladım bişeyler oldugunu arkdaş var onu aradım galiba aldatılıyorum dedim biliyorum anlattı çagdaş ama aldatma sayılmaz kızla arkdaş gibi konuşuyolar seçim yapmaya kalktı dedi öldüm ben yaa öldümmmn :(
hmmm bıraz karsısık yazmıssın cnm ama bana ortada net bir şey varmıs gıbı gelmedı:26:

bu durumu kendisiyle konuşmanızda fayda var. açık açık konuşun. ortam gerginleşse bile sukunetinizi koruyun o da açıklama yapıcaktır zaten.

aldatılıyorsanız ayrılacaksınız başka çözümü yok bunun,şimdiden böyle yapan birine nasıl güvenilir ki. demek ki size olan sevgisi bu kadarcıkmış. :ssz:

sanmıyorum çünkü seçim yapmak istemiş yaa arkdaşım demişki hem ayrılıyosunuz diye yaslara baglıyosun hemde şimdi ben ne yapcam diyosun demiş yani ben anlatmadan arkdaşım bana anlattı ben kızın ismini vermedim o verdi zaten arkdaşım söylemesede anlıyordum yani hissettim hallerinden anladım

yarın habersiz iş yerine gidicem herşey ortaya çıkar zzaten off ne igrenç bi duygu bu yaa :( biz ekimde niişanlanıcaktıkk

size benden bır tavsıye,yarın konusmaya gidecekmişsiniz ya, sakın hesap sorar gıbı sinirli bir tavır sergilemeyin.bildiklerinizi sakince anlatın gayet sakin bi şekilde köşeye sıkıştırın onu.
vay efndım nasıl yaparsın şrfsz felan hiç bu muhabbete gırmeyın peki deyip hiçbişi demeden ayrılın ordan telefonlarınızı da kapatın
bu onu bin kat daha pişman edecektır.

haa mantıklı bır acıklaması varsa da butun bunlara gerek yok tabıı

aldatılıyorsanız ayrılacaksınız başka çözümü yok bunun,şimdiden böyle yapan birine nasıl güvenilir ki. demek ki size olan sevgisi bu kadarcıkmış. :ssz:

bizim sevdigimiz bi şarkı vardı yıldız tilbenin erkegimsin ordaki sözü söylerdim hep ona dokunursa biri sevişirsen egerr kirletirsen aşkı ayrılık temizlerr :( allah kahretsin yaa nasıl yaptı bunu ben bitek ona güvenmiştimm lanet olsun :(

Back