- Konu Sahibi bebekdemekaskdemek
aldatılıyorum yaa aldatılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlı mısınız bekar mı off cok kotu yaaa.emın mısınız? yazın dertleselım
aldatan aldanırmıs unutmayın herkes kendıne yakısanı yapar
hmmm bıraz karsısık yazmıssın cnm ama bana ortada net bir şey varmıs gıbı gelmedı:26:aynı işyerinde çalıştıgı bi kız var onun numarasını yakaladım telefonunda iş için dedi tamam dedim biz dün tartışıp ayrıldık kızı eklemiş biz ayrılınca barıştık silip engellemişş anladım bişeyler oldugunu arkdaş var onu aradım galiba aldatılıyorum dedim biliyorum anlattı çagdaş ama aldatma sayılmaz kızla arkdaş gibi konuşuyolar seçim yapmaya kalktı dedi öldüm ben yaa öldümmmn
anlatın belki yanlış anlaşılma olabilir.
hmmm bıraz karsısık yazmıssın cnm ama bana ortada net bir şey varmıs gıbı gelmedı:26:
bu durumu kendisiyle konuşmanızda fayda var. açık açık konuşun. ortam gerginleşse bile sukunetinizi koruyun o da açıklama yapıcaktır zaten.
yarın habersiz iş yerine gidicem herşey ortaya çıkar zzaten off ne igrenç bi duygu bu yaa biz ekimde niişanlanıcaktıkk
aldatılıyorsanız ayrılacaksınız başka çözümü yok bunun,şimdiden böyle yapan birine nasıl güvenilir ki. demek ki size olan sevgisi bu kadarcıkmış.
o zaman geç farketmediğiniz için sevinmelisiniz bile. sizin için hayırlı biri değilmiş ki erken farkettiniz.