Aldatiliyormuyum

Eşiniz sizi kesinlikle aldatıyor. Çok net.
Ayrıca intihar edeceksede defolsun etsin.
Böyle şeylere nasıl inanırsınız
iste o an cok kararliydi.bende korktum sasirdimda yani bu tepkiye,ama kafami toplayinca beni bastirmis susturmak icin simdi yine sardim mevzuya.

Evet cok usta olmus ama malesefki hicbir cinayet kusursuz olmuyor.ben bunun pesini birakamiyorum.biraz zaman gecip esimin agzindan gece yazmayi dusunuyorum.bakalim dusucekmi

Aldatılmış itirafı almış bir güzel de yemişsin. Bize afiyet olsun demek düşer.
Aldatıp intihar etmek isteyen bir herif umrumda olmaz. Gidip istediği yerde geberebilir , banane.

1-aldatılmışsın
2- bu tiplerin canı tatlıdır anca hava civa söylemleri, son çırpınışlar diyebiliriz

Konu sahibi boşanmaz gibime geliyor hiç o enerjiyi alamadım. Ama bu başlık niye açıldı onu çözemedim

Şüphe insanı öldürür diyeceğim bu kadar . Ve bir kadın asla yanılmaz hisslerinde

Alismis kudurmustan beterdir.1 yapan 2 yapar oylebir yakalanirki.ama yani herkes bosan der.sonucta bekara koca bosamak dahat.benim onceliklerim cocuklarimin riskini birakmamak.ben yillarca calistim bir ev almak icin niye hakkimi bir kanit olmadan bosanayimki once herseyini almam lazim.alacaklarimi almaliyim birikim yapmaliyim.

İyi de siz bilip bilip yutuyorsunuz zaten. Adamın resmen kendi ağzıyla itiraf ettiği şey için bile delil yoktu demişsiniz. Bundan büyük delil mi olur? 20 kere aradığımda görüntülü açmayan adam sonra ne derse desin asla inanmam. Daha ne olsun istiyorsunuz? Derdiniz sadece öğrenip hayatınıza aynen devam etmek mi? Bir aksiyon yok çünkü sizde.

Ya suraya suraya lutfen yasayanlar basindan gecenler yazsin.malesefki konusmalar delil olmuyor.ben arastirmadimmi saniyorsunuz.mahkemelerde somut delil isterler.adamda diyor pisgolojisi bozuk bana iftira atiyor.hakimde senden kizim yazisma resim kart dokumani vs varmi diye sorar.yani konuya yasayanlar yazsin.basindan gecmeyen rahat rahat yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…