Aldatiliyormuyum yoksam aldatildimmi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.781
27
Bugün sabaha kadar keyfi yere hiç uyku gelmedi öle kkda gezindim aklima nerden geldiyse eşimin telini aldım eşim asansörcü ve rehberde ister istemez müşteri oldugunda kadinda cok tabi asansorcu oldugunda ariza diye ariyorlar bazen isimsiz kayit ediyor esim benim yanimdada sait olduğumdan kıskansam da napim adamin işi belli etmiyom mecbur ama evliliğimizin başında tabi ufak tefek bisiler oldu affettim. Zaten bazen ufak seyleri aramizda kıskansamda asla yuvamı bozman sen guvenmiyon halen ben salak değilim bir hata ettik evliligimizde sorunlar oldu evimizi ayirdik bu yuvami bozmam falan laflarimiz oluyor oda gereksiz kimisi için büyütülecek şeyler ama ben uzatmadim çünkü ciddi bir aldatilma hissi aşk vs yazışma olsa son şansı asla vermem bitmiştir benim için okadar mücadele ettik nelere katlandim bırakmadık birbirimizi. Vel hasil konuya gelelim eşimin telefonunu aldim wapsap engellemelere baktim bir bayani engellemis ama numarasi kayitli bayanin duruyor simdi bu müşteri olsa dicem niye engellesin acaba tartistimida engelledi bayanda acik bir bayan 30 civari bende eşime önceden tabi erkekleri bilirsiniz. Hemen savunma modu bir kanit bulamazsinizda konu orda kapanır ya hemen bu kim niye engelledin diye sormak istemiyom belkide yaniliyorum. Ama şüphe edecek birşey görmedim ama işten gelince lavaboya girer 10dk bulur oda bikere girer bunu evliligim başında beri alıştım kavgamizda çok oldu bu konuda simdi bende kendi telime kayit ettim resim çıkmadı kadinin esiminkinde resim çıkıyor çıktığına göre kayıtlı demek numarası takibe devam etcem ama sizce olabilir mi vallaha böyle konu açacağım aklima gelmez günahını almak istemem ama musterelerlede tartışır eder ama neden sadece o bayan engelli takibe devam bir kanit bulurum elbet bulamazsamda elbet birgun yüzüne çarparım o numara ney diyede acele etmek istemiyom şuan inanın üzülmüyorum rahatlikla yazıyorum. Içim rahat ama fikir edinmek isterim.😍

Bugün sabaha kadar keyfi yere hiç uyku gelmedi öle kkda gezindim aklima nerden geldiyse eşimin telini aldım eşim asansörcü ve rehberde ister istemez müşteri oldugunda kadinda cok tabi asansorcu oldugunda ariza diye ariyorlar bazen isimsiz kayit ediyor esim benim yanimdada sait olduğumdan kıskansam da napim adamin işi belli etmiyom mecbur ama evliliğimizin başında tabi ufak tefek bisiler oldu affettim. Zaten bazen ufak seyleri aramizda kıskansamda asla yuvamı bozman sen guvenmiyon halen ben salak değilim bir hata ettik evliligimizde sorunlar oldu evimizi ayirdik bu yuvami bozmam falan laflarimiz oluyor oda gereksiz kimisi için büyütülecek şeyler ama ben uzatmadim çünkü ciddi bir aldatilma hissi aşk vs yazışma olsa son şansı asla vermem bitmiştir benim için okadar mücadele ettik nelere katlandim bırakmadık birbirimizi. Vel hasil konuya gelelim eşimin telefonunu aldim wapsap engellemelere baktim bir bayani engellemis ama numarasi kayitli bayanin duruyor simdi bu müşteri olsa dicem niye engellesin acaba tartistimida engelledi bayanda acik bir bayan 30 civari bende eşime önceden tabi erkekleri bilirsiniz. Hemen savunma modu bir kanit bulamazsinizda konu orda kapanır ya hemen bu kim niye engelledin diye sormak istemiyom belkide yaniliyorum. Ama şüphe edecek birşey görmedim ama işten gelince lavaboya girer 10dk bulur oda bikere girer bunu evliligim başında beri alıştım kavgamizda çok oldu bu konuda simdi bende kendi telime kayit ettim resim çıkmadı kadinin esiminkinde resim çıkıyor çıktığına göre kayıtlı demek numarası takibe devam etcem ama sizce olabilir mi vallaha böyle konu açacağım aklima gelmez günahını almak istemem ama musterelerlede tartışır eder ama neden sadece o bayan engelli takibe devam bir kanit bulurum elbet bulamazsamda elbet birgun yüzüne çarparım o numara ney diyede acele etmek istemiyom şuan inanın üzülmüyorum rahatlikla yazıyorum. Içim rahat ama fikir edinmek isterim.😍 ayrica bayanin ismini boynundaki kolyeden öğrendim ama esim vs aprtmn demiş yani bazen ariyan musterilerede hangi apartmansa oranin ismiyle kayit eder ama bu kişi neden engelli bide isminin son 3 harfleriyle aprtmn diye kayitli yani bayanin ismine yakin.
Takmıyorsan sorun yok. Ama ben engellemelere neden baktığını merak ettim. Önceden de engellemiş miydi birilerini?

Takmıyorsan sorun yok. Ama ben engellemelere neden baktığını merak ettim. Önceden de engellemiş miydi birilerini?
Hayir önceler den bakmadim uzun zamandır almıyordum telini yani engellerede bakmak aklima gelmedi bikere yasadim oda yeni evliyken evimiz birdi. Evde sorunlardan evimizi ayirirken ogrendim yalvardi yakardi affettim. Kapandı bi kac kezde eski kardeşim dedigi kanka falan konuşur ken gördüm kizdim tartistik yapmadi birdaha şimdide bazen ufak kiskancliklarda kendi hep der asla bu yuvamj bozup bakmam aklinda şüphe olmasin kafanda kurma der falan bazen bi konu açılır ben inam gözüm yok su tatli ekmegi bozmam der. Falan ama bazen alip facesine instgramina bakarim goz atarim bayan olarakdan ama bugün ellerim oraya kaydi bende anlamadim nedenini bilemedigim his.

Ben kadinin acik olmasi detayina takildim bu cok mu onemli bir detay? Daha once ufak tefek seyler oldu demen esinin bu konuda sabikali oldugunu dusundurdu. Ufak ya da buyuk yapan yine yapar. Seni uzmek istemem ama boyle dusunuyorum :KK43:
Musteriyi neden engellesin?
Yok açık kapali farketmez canım yinede sorgularim tabi evet vukaatli malesef 5 sene gecti üzerinden suan eskiye dönmek düşüncesi beni biraz düşündürüyor.duzelttim o yazıyı iki durumda farkkezmez aynen ben oyle dusunuyomda engellenen bir o kisi.

Yok açık kapali farketmez canım yinede sorgularim tabi evet vukaatli malesef 5 sene gecti üzerinden suan eskiye dönmek düşüncesi beni biraz düşündürüyor.duzelttim o yazıyı iki durumda farkkezmez aynen ben oyle dusunuyomda engellenen bir o kisi.

Bacim adam firsat kolluyor gibi yuvasini bozmak istemez tabi ki neden istesin deli mi :KK53: sempati duydugum uyelerdensin niyetim asla seni kirmak degil ama bu adam bana hic guven vermedi :KK43:
Takipte kal derim.

Bacim adam firsat kolluyor gibi yuvasini bozmak istemez tabi ki neden istesin deli mi :KK53: sempati duydugum uyelerdensin niyetim asla seni kirmak degil ama bu adam bana hic guven vermedi :KK43:
Takipte kal derim.
Aynen öyle yok zaten hic belli etmem bir süre sessiz kalcam. Vallaha sabah sabah uyumamanin bir sebebebi var demek bir gram uyku yok suanda icerdeyim kahvalti hazirlar bisi yok gibi gönderirim.

Evdeyken telefonu ortada midir?
Evet hic saklamaz sifre bilirim rahat alirim bakarim karışmaz kv le birken kucuktum ozamanlari kv ile ugrasmakdan oa ilgilenemedim telini alamazdimda evde sorun hep kv tartisirdj 1sene oturduk eşimde evin tartismalarinda tabj onun tabiri ile bunalmis bekar hayat surcek sanmış cahilmisde olmus bir hata suan hersey ortadadir.

Kadın arayıp rahatsız ediyor demek. İlişkinin boyutunun çok da ciddi olmadığını düşündürdü bu durum bana. Ama biseyler olmuş ufak tefek
Bencede olabilir belki sohbet gecmistir çünkü bura küçük univertiseli çok ve asansörde kalirlar okuldada arizaci eşim ararlar gider kayitlanir ozamanda belki buda musteri ama sohbet etmis olabilirler.

Bencede olabilir belki sohbet gecmistir çünkü bura küçük univertiseli çok ve asanskrde kalirlar okuldada arizaci eşim ararlar gider kayitlanir ozamanda belki buda musteri ama sohbet etmis olabilirler.
Belki bir kaç kez konuşup biraz samimiyet olmuş,eşin iz,pişmanlık duymuş engellemiş, sizi kaybetmek istememiş korkmuş gibi

Belki bir kaç kez konuşup biraz samimiyet olmuş,eşin iz,pişmanlık duymuş engellemiş, sizi kaybetmek istememiş korkmuş gibi düşündüm
Zaten ufak şeyde bazen mesela eski arkadasi bende tanirim niye istek atti amac neydi falan derim oda sen bana guvenmiyon halen içinde şüphe var ben malmiyim bu yuvayi asla dagitmam halen kafana sokmadin er kalanir oan düzeliriz arada yoklamak gerek adami ama yinede bakalim erkektir sonucta güvenmemek gerek ismide kayıtlı rehberde daha.

Evet hic saklamaz sifre bilirim rahat alirim bakarim karışmaz kv le birken kucuktum ozamanlari kv ile ugrasmakdan oa ilgilenemedim telini alamazdimda evde sorun hep kv tartisirdj 1sene oturduk eşimde evin tartismalarinda tabj onun tabiri ile bunalmis bekar hayat surcek sanmış cahilmisde olmus bir hata suan hersey ortadadir.

Bilemedim bacim ya adam kesin suclu demek de dogru olmaz ama cok da masum degil gibi. Hos evden ise isten eve bir hayat yasayanlarin bile 2.telefonu oldugunu da duyuyoruz. Yapan her sekilde yolunu buluyor.
Umarim oyle bir sey yoktur :KK43:

Bilemedim bacim ya adam kesin suclu demek de dogru olmaz ama cok da masum degil gibi. Hos evden ise isten eve bir hayat yasayanlarin bile 2.telefonu oldugunu da duyuyoruz. Yapan her sekilde yolunu buluyor.
Umarim oyle bir sey yoktur :KK43:
Kuzum zaten böyle birşey masum bulmam hadi diyelim kadin eşimi engellese diyelim resmi gözükmez çıkıyor resmi kendi telime kayit ettim orda çıkmıyor demekki kadinda halen numarası var duruyor belki silmedi ama esim niye engel koydu işte masum bisi değil rehberdede vs aprtmn diye kayıtlı.

Kuzum zaten böyle birşey masum bulmam hadi diyelim kadin eşimi engellese diyelim resmi gözükmez çıkıyor resmi kendi telime kayit ettim orda çıkmıyor demekki kadinda halen numarası var duruyor belki silmedi ama esim niye engel koydu işte masum bisi değil rehberdede vs aprtmn diye kayıtlı.
O zaman iş biraz daha ciddilesti. Evden çıkınca engeli kaldırıp bAkiyor falan olabilir :KK43:eve gelince arar falan diye engelliyordur belki

Belki daha once işle ilgili yazışma olmuştur sonra eşin bir şeyden rahatsız olup yazışma silip engellemiştir. O yüzden kadının resmi çıkıyordur. İlla kayıtlı olunca resim çıkmaz benim profil fotom birçok kimseye çıkmaz mesela sadece kişilerim diye kaydettim

O zaman iş biraz daha ciddilesti. Evden çıkınca engeli kaldırıp bAkiyor falan olabilir :KK43:eve gelince arar falan diye engelliyordur belki
Belki daha once işle ilgili yazışma olmuştur sonra eşin bir şeyden rahatsız olup yazışma silip engellemiştir. O yüzden kadının resmi çıkıyordur. İlla kayıtlı olunca resim çıkmaz benim profil fotom birçok kimseye çıkmaz mesela sadece kişilerim diye kaydettim
bakalım bir süre takipde ve sessiz kalcam kizlar inşallah yanılırım.

Esin eve gelince engelliyordur sonra musait olunca engeli kaldiriyordur. Ben alsatilmis bir kadin olarak zerre hicbirsey hissetmemistim esim eve gelirken sevgilisini engelliyormus malesef.. Ve kadin esimin evli oldugunu bilerek bu olayi onemsemiyormus.
Yazismalarini okumustum da bir gun şöyle yazmis birazdan kafese giriyorum musait olursak gece yazisiriz bebegim yazmis. Ben de gece esim pc basinda calisiyor diye uzulurdum.Kadin milleti ne kadar saf Allahim kendime inanamiyorum hala...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X