- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.781
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Bugün sabaha kadar keyfi yere hiç uyku gelmedi öle kkda gezindim aklima nerden geldiyse eşimin telini aldım eşim asansörcü ve rehberde ister istemez müşteri oldugunda kadinda cok tabi asansorcu oldugunda ariza diye ariyorlar bazen isimsiz kayit ediyor esim benim yanimdada sait olduğumdan kıskansam da napim adamin işi belli etmiyom mecbur ama evliliğimizin başında tabi ufak tefek bisiler oldu affettim. Zaten bazen ufak seyleri aramizda kıskansamda asla yuvamı bozman sen guvenmiyon halen ben salak değilim bir hata ettik evliligimizde sorunlar oldu evimizi ayirdik bu yuvami bozmam falan laflarimiz oluyor oda gereksiz kimisi için büyütülecek şeyler ama ben uzatmadim çünkü ciddi bir aldatilma hissi aşk vs yazışma olsa son şansı asla vermem bitmiştir benim için okadar mücadele ettik nelere katlandim bırakmadık birbirimizi. Vel hasil konuya gelelim eşimin telefonunu aldim wapsap engellemelere baktim bir bayani engellemis ama numarasi kayitli bayanin duruyor simdi bu müşteri olsa dicem niye engellesin acaba tartistimida engelledi bayanda acik bir bayan 30 civari bende eşime önceden tabi erkekleri bilirsiniz. Hemen savunma modu bir kanit bulamazsinizda konu orda kapanır ya hemen bu kim niye engelledin diye sormak istemiyom belkide yaniliyorum. Ama şüphe edecek birşey görmedim ama işten gelince lavaboya girer 10dk bulur oda bikere girer bunu evliligim başında beri alıştım kavgamizda çok oldu bu konuda simdi bende kendi telime kayit ettim resim çıkmadı kadinin esiminkinde resim çıkıyor çıktığına göre kayıtlı demek numarası takibe devam etcem ama sizce olabilir mi vallaha böyle konu açacağım aklima gelmez günahını almak istemem ama musterelerlede tartışır eder ama neden sadece o bayan engelli takibe devam bir kanit bulurum elbet bulamazsamda elbet birgun yüzüne çarparım o numara ney diyede acele etmek istemiyom şuan inanın üzülmüyorum rahatlikla yazıyorum. Içim rahat ama fikir edinmek isterim.