• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılıyor muyum ?

hatsumama

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
38
8
6
29
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda yardımınızı almak istiyorum. Paranoya mı yapıyorum bilmiyorum. Eşimle 3 yıldır beraberiz. 1 senedir de evliyiz. Harika bir ilişkimiz var bizi gören bekar arkadaşlarımız “sizi görünce evlenmek istiyoruz” gibi cümleler kurarlar. Güzel bir evliliğimiz var romantik, güzel söz söylemekten çekinmeyen, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayan yakışıklı bir eşim var. Ben eşimin gittiği yerlere karışmam, dışarı çıkınca aramam ama o bana ne yaparsa haber verir. Güven problemi hiç olmadı. Telefonunu hiç karıştırmamıştım şimdiye kadar. Ki zaten asla saklamaz telefonu hep yanımdadır gizlemez vs. Geçen evde unutmuş ve baktım ne var ne yok diye. Bir şey çıkmadı. Sadece instagramda engellediği bir kadın profili vardı yüksek takipçili ve yaşadığımız şehirde yaşayan seksi bir kadın. Bizim ilişkimizden sonradan olan bir şey çünkü kadının hesabı 1 yıllık bir hesap. Ertesi gün tekrar telefonunu baktığımda da bu sefer yabancı bir kadını daha engellediğini gördüm. Ben baktıktan sonra o gün içinde olmuş yani. Bir erkek arkadaşıma danıştım. Yazmıştır kadın, oda sen yanlış anlama diye engellemiştir, bende öyle yapıyorum sen mana arama dedi bana. Ama ben sizlerinde görüşünü almak istedim detaylı yazarak. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda yardımınızı almak istiyorum. Paranoya mı yapıyorum bilmiyorum. Eşimle 3 yıldır beraberiz. 1 senedir de evliyiz. Harika bir ilişkimiz var bizi gören bekar arkadaşlarımız “sizi görünce evlenmek istiyoruz” gibi cümleler kurarlar. Güzel bir evliliğimiz var romantik, güzel söz söylemekten çekinmeyen, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayan yakışıklı bir eşim var. Ben eşimin gittiği yerlere karışmam, dışarı çıkınca aramam ama o bana ne yaparsa haber verir. Güven problemi hiç olmadı. Telefonunu hiç karıştırmamıştım şimdiye kadar. Ki zaten asla saklamaz telefonu hep yanımdadır gizlemez vs. Geçen evde unutmuş ve baktım ne var ne yok diye. Bir şey çıkmadı. Sadece instagramda engellediği bir kadın profili vardı yüksek takipçili ve yaşadığımız şehirde yaşayan seksi bir kadın. Bizim ilişkimizden sonradan olan bir şey çünkü kadının hesabı 1 yıllık bir hesap. Ertesi gün tekrar telefonunu baktığımda da bu sefer yabancı bir kadını daha engellediğini gördüm. Ben baktıktan sonra o gün içinde olmuş yani. Bir erkek arkadaşıma danıştım. Yazmıştır kadın, oda sen yanlış anlama diye engellemiştir, bende öyle yapıyorum sen mana arama dedi bana. Ama ben sizlerinde görüşünü almak istedim detaylı yazarak. Şimdiden teşekkür ederim.
İnstagram dm lerine baktınız mı peki? O engellenen kişilerle konuşma yapılmış mı? Hoş konuşmaları da silmiş olabilir. Ama ben zannetmiyorum aldatıldığınızı.

Peki bir şey soracağım şunu merak ettim, daha önce de telefonu ortada duruyormuş, ne oldu da bu sefer karıştırma ihtiyacı hissettiniz?

Bir de gerçekten arkadaşlarınızın sizi görünce evlenesi mi geliyor ? :bicak:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Mesajlara baktım engel kaldırıp ama bir şey çıkmadı.
Karıştırma konusunda ise, unutup gitmesi bir işaret mi acaba evrenin bakmam mı gerekiyor diye düşünerek baktım. Çünkü asla bir şeyini unutup çıkmaz evden ki telefon en önemli şey onun için mailleri,iş görüşmeleri vs.
Çok iyi anlaşıyoruz auramız güçlü insanlar özeniyor. İkimizde pozitifiz, enerjimiz yüksek daha çok bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

İnsanların özendiği, çok iyi anlaştığınız, auranızın güçlü olduğu bir evlilikte bahsettiğiniz 2 engelleme mevzusu ile Aldatıldığınızı düşünmeniz bana çok çok saçma geldi valla 😁

1. si böyle harika bir evliliği olan insan şüpheli bir durumda eşine direk sorar hemen aldatılıyor muyum diye düşünmez. Güçlü aurası olan, çok iyi anlaşan ve seven çiftler böyle yapar en azından.

2. si etraftan övgü aldığınız için sobaya fazla odun atıp hararet yapmış olabilir misiniz? Yani böyle bir mevzudan aldatıldığını düşünen kadının partneri ile dışarıya karşı övgü almak için çok iyiyiz harikayız pozlarınının dozunu arttırdığını düşünüyorum.

Neyse kısacası böyle bir mevzudan aldatıldığınız çıkmaz. Hele sizin gibi birbirini seven çiftten hiç çıkmaz.

İns.oladar engelledigim insan var ki hiç birini tanımıyorum.bu aldatma olsaydı vayy Halime.

Ben takilmazdim.
Sana karşı tavirlarinda bir değişiklik var mı ?
Bir şey mi sezdin.
Neden birden telefona bakmak geldi içinden ?
Böyle millet sizi görünce evlenmek için yanıp tutusuyorsa ; abartıyorsun bence 🧐

Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlarınızın sizi görünce evlenesi mi geliyor 🤣🤣🤣

Arkadaşlarıniz sizi görünce evlenesi mi geliyor.:KK15:
Bende sizi görebilir miyim zira hiç evlenesim yok belki gelir :halay:

Aldatma konusuna gelince böyle birşey yaptı diye aldatmış olmaz ki. Bende hoşuma gitmeyen insanları engelliyorum. Birde telefonu evde unuttuğu için panik yaşadımi eve gelince ? Yada normalde saklama ihtiyacı duyuyor mu bunlara bakmak lazım.

Arkadaşlarınızın sizi görünce evlenesi gelen ilişkide nasıl bir engellemede aldatılma aklınıza geliyor.

Benim keşfette de ne alakaysa çok takipçili Enise Sude diye tuhaf görünümlü bir kadın çıkıyor, ben de onu engelledim. Yani çok anlam aramamak lâzım.

Aldatıldığınızı neden düşündünüz ki
Benim eşim de engeller ya arkadaşlık atıyorlar ya mesaj .
Sosyal medya böyle bir yer görmek istemediğini engellersin okadar .
Bunu aldatılmaya yormaniz normal değil .

İnsanların özendiği, çok iyi anlaştığınız, auranızın güçlü olduğu bir evlilikte bahsettiğiniz 2 engelleme mevzusu ile Aldatıldığınızı düşünmeniz bana çok çok saçma geldi valla 😁

1. si böyle harika bir evliliği olan insan şüpheli bir durumda eşine direk sorar hemen aldatılıyor muyum diye düşünmez. Güçlü aurası olan, çok iyi anlaşan ve seven çiftler böyle yapar en azından.

2. si etraftan övgü aldığınız için sobaya fazla odun atıp hararet yapmış olabilir misiniz? Yani böyle bir mevzudan aldatıldığını düşünen kadının partneri ile dışarıya karşı övgü almak için çok iyiyiz harikayız pozlarınının dozunu arttırdığını düşünüyorum.

Neyse kısacası böyle bir mevzudan aldatıldığınız çıkmaz. Hele sizin gibi birbirini seven çiftten hiç çıkmaz.

Panpa ağzına sağlık +1000000

Back