- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Arkadaşı şehirdışında yaşıyor nizim olduğumuz şehre gidip geliyor baxen sebep olarak bunu gösteriyorBu konu ile ilgili iki detay aklıma takıldı. İlki, eşinizin arkadaşı hangi çağda yaşıyor da kendi gerçek veya fake hesabını Kendi telefon veya bilgisayarından kullanmıyor? İkincisi ise eşiniz erkeklere ilgi duyuyor olabilir mi? Affınıza sığınarak yazıyorum lütfen kusura bakmayın. Kadın profili ile erkek tavlamak daha basittir çünkü. Eşiniz samimi ve dürğstgibi Bi elektrik aldım yazdıklarınızdan ama yine de kontrolü elden bırakmayın derim.
Bi aratayım bakalım inş becerebilirim o kadar yabancıyım ki böyle şeylereAlın fake hesaptaki kızın fotoğrafını aratın internet üzerinden. Aynı fotoğraf başka bir hesapta ya da internet ağında paylaşıldıysa anında çıkar. Kişinin adını sanını da öğrenebilirsiniz ayrıca. Bu arada eşiniz ve arkadaşının yaptığı suç. Başkasının fotoğrafıyla sahte profil açmaya hakları yok
Bir erkegin actigi fake kadin hesabina arkadasinin bilgisayarindan girmesi ve acik birakmasi bana cok sacma geldi. Esinizin hesabi olma ihtimali daha yüksek gibi. Cinsel yönelimi farkli olabilir mi? Ya da gercekten bir kadina ait hesap olabilir.
Yani gerçekten eşime böyle hitap etmek istemezdim ama bi an çok sinirleniyorum bi an sakinleşiyorumOlgun bir hanımsınız belli, akıllı hareket edin adilik olarak nitelendirmek sizi yaralar. Zaman ilacınız olsun inşallah
ya aslında benim şüphelendiğim şey hesabının gördüğüm
o kız ya sahte değilse hesap
aynı şeyi bende düşünüyordum Laale :)Fake kadın hesabıyla seni nasıl aldatsın arkadaşım?
Yani bu kadar basit düşünmedimYani seni bir kiz ile aldatiyor ve adam kiz adina fake bir hesap aciyor. Sebep??
Ya bu nasil bir kafa? Is yerinden biri girmistir. Esin nasil mahcup olmustur arkadasina. Bu kadar güvensizlik olmaz ki.
Yani bu kadar basit düşünmedim
Çok farklı sebeplerle de açılabilir o adres
Ayrıca iş yerindeki herkesi tanıyorum öyle bir bayan yok
Bilmiyorum işte sebebiniBelki is yerindeki kisiye ait o fake hesap? Hangi farkli sebeblere?
Yani esine güvenin bu kadarmi az?? Hani desen cep telefonunu benden sakliyor, gec geliyor eve,.. süphe etmeni anlarimda, fake kiz facebook profilli ya.
Ayni seyi sana yapsa hosmu? Esini bu kücük birsey ile ne ile itham ettigini farkindamisin? Arkadasinin yanindada kücük düsürmüsün.
Ya eşim bi kadını takip etmek için yada merak ettiği için açtıysa o zaman ne olacakSahte hesapla takip ettikleri çok önemli. Sanki birini (kadın) izlemek için açılmış bir hesap. Eşiniz birini merak etmiş bence. O kişiyi silmiştir.
Boşverin bence. Sadece takip edin. Sevgisi saygısı devam ediyor mu? Erkekler çocuk gibi. Akıllarına kim bilir ne geldi? Bence çok takmayın. Herkesin sırrı var. En iyisi bilmemek.Ya eşim bi kadını takip etmek için yada merak ettiği için açtıysa o zaman ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?