Aldatılıyor muyum

Arkadaşı şehirdışında yaşıyor nizim olduğumuz şehre gidip geliyor baxen sebep olarak bunu gösteriyor
Yani neler neler duyuyoruz haklısınız sma hiç öyle birşey hissetmedim açıkcası
Bi aratayım bakalım inş becerebilirim o kadar yabancıyım ki böyle şeylere
Çok haklısınız işte resim kimin acaba

Yok açık değildi geçmişte vardı ben geçmişe girip baktım sayfay
Hiç öyle birşey hissetmedim ben
Gerçekten bir kadına mı ait bunu bende düşünüyorm işte

kardeşimde arkadaşıyla üni deyken evde birgün sıkılmışlar sahte kız hesabı açmışlar.face book.
ekleyen ekleyene tabi.evli çocuklu bir sürü adam yazmış... buluşmaya çağırmışlar adamları hepside gelmiş evlerının etrafında adamları döndürüp durmuşlar.balkona çıkıp çekırdek çıtlamışlar hallerını izlemişler.gecenın üçünde kapı onunde arabayla gezıyorlar mış evli adamlar.sonra anlayıp küfür ede ede gidiyorlarmış evlerine.
-dalga amaçlı arkadaşı açmış olabılır.bence abartılcak birşey yok.
zamanında bizde yaptık arkadaşımla.bize sataşanlara yakışıklı erkek profılıyle kandırdık

Yil olmus 2019 herkesin elinde son model tldlar varken arkadasinin esinizin pc sinde facebook hesabina bakmasi cok asiri sacma. O hesap kesinlikle esine ait. Benim eski esimin yazismalarini yakalayinca arkadasim Osman in hesabi demisti. Klasik yalanlari.

Tekrar konuşucam akşam evet bu hesap ya eşime aitse kimbilir ne amaçla açtı! İnsnamıyorum ya nasıl yapar bu adiliği

Tatli aşıni aci etme bisey yok bunda yapan adam erturlu gizler onu bosuna huzursuz olma

ya aslında benim şüphelendiğim şey hesabının gördüğüm
o kız ya sahte değilse hesap

Yani seni bir kiz ile aldatiyor ve adam kiz adina fake bir hesap aciyor. Sebep??

Ya bu nasil bir kafa? Is yerinden biri girmistir. Esin nasil mahcup olmustur arkadasina. Bu kadar güvensizlik olmaz ki.

Fake kadın hesabıyla seni nasıl aldatsın arkadaşım?
aynı şeyi bende düşünüyordum Laale :)
hadi fake hesap açtı koca adamlar neden kadın hesabı olsun
yoksa Gay mi diyip konu sahibi hepten şüpheye düşürüyor muşum

Yani seni bir kiz ile aldatiyor ve adam kiz adina fake bir hesap aciyor. Sebep??

Ya bu nasil bir kafa? Is yerinden biri girmistir. Esin nasil mahcup olmustur arkadasina. Bu kadar güvensizlik olmaz ki.
Yani bu kadar basit düşünmedim
Çok farklı sebeplerle de açılabilir o adres
Ayrıca iş yerindeki herkesi tanıyorum öyle bir bayan yok

Olayla ilgili birşey söylemeyeceğim ama şuna takıldım, diyelim ki şüphenizde haklısınız,eşiniz arkadaşını arayıp sorduğunda ,önceden mesaj atıp haber vermesine gerek olmadığını düşündüm.Erkekler böyle konularda birbirlerini aşırı kolluyor.Zaten cümle kendinden şifreli..”Dün hiç bilgisayarımı kullandın mı?deseydi belki başka bir cevap alacaktı
Bunu kuşkulanın diye söylemiyorum,eşiniz masum olabilir,ama bir erkeğin arkadaşını onaylaması beni ikna etmez.

Yani bu kadar basit düşünmedim
Çok farklı sebeplerle de açılabilir o adres
Ayrıca iş yerindeki herkesi tanıyorum öyle bir bayan yok

Belki is yerindeki kisiye ait o fake hesap? Hangi farkli sebeblere?
Yani esine güvenin bu kadarmi az?? Hani desen cep telefonunu benden sakliyor, gec geliyor eve,.. süphe etmeni anlarimda, fake kiz facebook profilli ya.

Ayni seyi sana yapsa hosmu? Esini bu kücük birsey ile ne ile itham ettigini farkindamisin? Arkadasinin yanindada kücük düsürmüsün.

Sahte hesapla takip ettikleri çok önemli. Sanki birini (kadın) izlemek için açılmış bir hesap. Eşiniz birini merak etmiş bence. O kişiyi silmiştir.

Bildiğin stalk hesabı tatlım. Demek ki erkeklerde açıyor böyle hesaplar. :) yazışma olsa şüphelenmek doğal ama yazışma yok foto yok bildiğin fake hesap. :)

Bilmiyorum işte sebebini
Tabi güveniyorum ama körü körünede güvenmem

Facebookta kimleri arattığına nerden bakılıyor ben bunu nasıl düşünemedim ya ama silmiştir zaten

Ya eşim bi kadını takip etmek için yada merak ettiği için açtıysa o zaman ne olacak
Boşverin bence. Sadece takip edin. Sevgisi saygısı devam ediyor mu? Erkekler çocuk gibi. Akıllarına kim bilir ne geldi? Bence çok takmayın. Herkesin sırrı var. En iyisi bilmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…