Aldatılıyor muyum

Kadın profili ile hesap açılmışsa sizi nasıl aldatsın ben öyle birşey görsem aklıma ilk gelecek olan, eşimin bilgisayarını bir başkası kullandığı olurdu.

yok kız işyerinden değil çünkü herkesi tanıyorum belkide dışardan biriydi..
İşyerinden birinin dışarıdan tanıdığıdır o zaman.
Ama eşinin arkadaşı neden fake kadın hesabı açmış,onun sebebi ne yani?

kadın fake mi gerçek mi o yüzden kafam karışık

Anlattıklarınıza göre bence fake. 19 arkadaşı varmış, tek fotoğrafı varmış, arada kadınlı erkekli birileri merhaba yazmış. Fake bir hesabı anlatıyorsunuz. Kendinizi yıpratmayın bu kadar. Anormal gelen durumları eşinizle sakin sakin konuşarak halledersiniz. Bu saydıklarınız aldatıldığınızın göstergesi değil bence. Sakin kalın.

akşam konuşacağız yine
Allah allah kadın hesabı ne alaka? Bence sizi aldatmıyor. Birisi giriş çıkış yaptı belki de?
bende anlayamadım işte

Mesajları görmüşsünüz, az fotoğraf var, arkadaş az vs. Fake gibi duruyor. Hem eşinizin o kadar hızlı düşünüp arkadaşına haber verip de arayacağını düşünmüyorum hani akşamına arasa neyse, hemen o anda yanınızda aramış. Bence bu güven veren bir tavır. Adam belki birini stalklamak için açmıştır vardır bir sebebi. Hem gerçek olsa insan karısını aldattığı kişinin hesabının şifresini öğrenip karısına verir mi? Mümkün değil. Ortada bir şey yok bence.

Bir kadını takip etmek için fake kadın hesabı açılmış olabilir. Arkadaşım bir erkeği takip etmek için fake erkek hesabı açmıştı kendine. Ama bunu eşiniz mi yaptı gerçekten arkadaşı mı yaptı bilemeyiz. Böyle durumlarda arkadaşım yaptı yalanı söylenir hemen. Siz anlarsınız halinden tavrından yalan söyleyip söylemediğini.

Bence hicbir sorun yok,gerçekten eşinizin arkadasına ait bir hesap bence.Nedense öyle bir his geldi.Zaten bunu yapacak kişi bilgisayar için telefon icin önlem alırdı.Bir de kaşla göz arasında arkadasına durumu izah ettiğini sanmıyorum.Arkadasının sesini duyduğunuza göre sorun yok

İnş biraz rahatladım sanki
Evet aradı ama
Ben o an bilgisayara bakıyodum telefonuda onun elindeydi yani mesaj atıp silmek için zamanı vardı ama umarım yapmamıştır

İnş öyledir saolun
Sadece duymadım aslında konuştumda ama işte neler okuyoruz şurada benim başıma geldi sandım bi an
Neyse varsa bişey allah çıkarsın karşıma

neden şüphelenmezsiniz
yani bir sürü şey görüp okuyoruz, körü körüne güvenmek ne kadar bilmiyorum ama içimde garip bi şekilde rahatlık var bide kafam çok karıştı
Şüphelenecek bi durum yok bence.. Arkadaşı girmiş bi hesap açıp ki aşk mesajları görmemişsin iz..

Kesınlıkle katılıyorum. Ustelık erkek arkadasın bıle olsa neden bu sacmalık derdı neymış demedınmı hemen sorsaydın kımın adına soyle emaıl adres ne sahte ısım ne kullandığın sıfren dıye o an? Ne diyecektı telefonda sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…