- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
olabilir tabi ki ama işte buruda anormal bir durum varsizin bi arkadaşınız sizin bilgisayarınızdan kendi hesabına giriş çıkış yapmış olamaz mı mesela?
Kadın profili ile hesap açılmışsa sizi nasıl aldatsın ben öyle birşey görsem aklıma ilk gelecek olan, eşimin bilgisayarını bir başkası kullandığı olurdu.Merhaba herkese
şu anda başım çatlamak üzere, size sakince olayı anlatmaya çalışıcam
3 yıllık evliyim ve ufak tefek kıskançlıklar dışında eşimin bir yanlışını görmedim şimdiye kadar
hafta içleri işten beraber çıkıp eve geliriz haftasonlarını bizde kv lerde yada dışarda geçiririz, arkadaş ortamıda var tabiki haftanın bir iki gününü de onlarla geçirir
olaya gelince..
ben bugün eşimin iş yerine gittim yemek yiyecektik odası açıktı ama kendisi yoktu ben girdim biraz oturdum masasında ve bilgisayarını karıştırdım yani özellikle değil ben annemin telefonunuda kurcalarım kardeşiminkini de eşiminkin ide bu bizim için önemli birşey değildir yani
ama eşimin ne telefonuna ne bilgisayarına belki bir yıldır bakmıyorum dedimya kasıtlı yaptığım bişey değil zaten..
neyse internet geçmişine baktım facebook a giriş yapılmış dün.. eşimde bende sosyal medya kullanmayız oysaki..
ve girdim bi kız çıktı. yani eşimin bilgisayarından bi kız giriş yapmış sanki, hesap kızın adına
o an bi şok geçirdim tabi ama sakin oldum baktım arkadaşlarını 19 tane yabancı var bi kaç tane de
hiç fotoğrafı yok, sadece profil fotoğrafı var, mesajlara baktım kadın erkek bi kaç kişi buna mrb demiş ama cevap vermemiş, bi adam da çok güzelsin yazmış cevap vermemiş
neyse eşim geldi zaten kapıdan girer girmez noldu dedi çünkü kıpkırmızı oldum, kapıyı kilitle dedim gösterdim herşeyi yani o dakikilirı hatırlamıyorum bile çıldırmak üzereydim, neyse bunun bi ark var şehir dışında ve gelip gidiyo buraya yine iş için adı x olsun, bu x e ait bi hesap dedi ne amaçla açtığını bilmiyorum ama zaten hesap sahte dedi işte sen benden nasıl şüphelenirsin vs vs bi sürü dil döktü ondan sonra arıycam dedi aradı arkadaşını x sen dün benim bilgisayardan faceboka girmişsin dedi, oda evet sorun mu oldu dedi. (ben bu arada duyuyorum arkadaşının sesin) sorun değilde bizim hanım gördü ve huzursuz oldu dedi neyse adamla bende konuştum özürler falan filan kapattık teli
ama kızlar ben nasıl emin olabilirim belkide kaşla göz arasında mesaj attı arkadaşına ve sildi çünkü o kadar kötüydüm ki o an hiçbirşey düşünemedim beynim durdu kafam çalışmadı resmen
neyse saat oldu 1 ve çıkmak zorundaydım bu olay açıklığa kavuşana kadar yanıma yaklaşma dedim, nasıl açığa çıkacaksa artık...
bilmiyorum şu an iş yerindeyim ve hiç iyi değilim
az öncede bana mesaj atmış hesabın şifresini arkadaşımdan aldım yazmış ve göndermiş
İşyerinden birinin dışarıdan tanıdığıdır o zaman.yok kız işyerinden değil çünkü herkesi tanıyorum belkide dışardan biriydi..
bilmiyorum işte garip bi durum var ortadaKadın profili ile hesap açılmışsa sizi nasıl aldatsın ben öyle birşey görsem aklıma ilk gelecek olan, eşimin bilgisayarını bir başkası kullandığı olurdu.
tanıdığı olsa söylerdi amaİşyerinden birinin dışarıdan tanıdığıdır o zaman.
Ama eşinin arkadaşı neden fake kadın hesabı açmış,onun sebebi ne yani?
Eğer şüphe duyuyorsanız eşinize hiç belli etmeden bir süre gözlemleyin onu ama ben anlattıklarınızdan aldatıldığınıza dair bir detay bulamadım.bilmiyorum işte garip bi durum var ortada
kadın fake mi gerçek mi o yüzden kafam karışıkEşiniz fake bir kadın hesabıyla sizi nasıl aldatabilir?
Boşuna evhamlanıyorsunuz bence.
Sakin olun.
öyle yapıcam ama birşey varsada siler yok eder artıkEğer şüphe duyuyorsanız eşinize hiç belli etmeden bir süre gözlemleyin onu ama ben anlattıklarınızdan aldatıldığınıza dair bir detay bulamadım.
Şüphelendiğinizi asla belli etmeyinöyle yapıcam ama birşey varsada siler yok eder artık
kadın fake mi gerçek mi o yüzden kafam karışık
Anlattıklarınıza göre bence fake. 19 arkadaşı varmış, tek fotoğrafı varmış, arada kadınlı erkekli birileri merhaba yazmış. Fake bir hesabı anlatıyorsunuz. Kendinizi yıpratmayın bu kadar. Anormal gelen durumları eşinizle sakin sakin konuşarak halledersiniz. Bu saydıklarınız aldatıldığınızın göstergesi değil bence. Sakin kalın.
bende anlayamadım işteAllah allah kadın hesabı ne alaka? Bence sizi aldatmıyor. Birisi giriş çıkış yaptı belki de?
İnş biraz rahatladım sankiMesajları görmüşsünüz, az fotoğraf var, arkadaş az vs. Fake gibi duruyor. Hem eşinizin o kadar hızlı düşünüp arkadaşına haber verip de arayacağını düşünmüyorum hani akşamına arasa neyse, hemen o anda yanınızda aramış. Bence bu güven veren bir tavır. Adam belki birini stalklamak için açmıştır vardır bir sebebi. Hem gerçek olsa insan karısını aldattığı kişinin hesabının şifresini öğrenip karısına verir mi? Mümkün değil. Ortada bir şey yok bence.
İnş öyledir saolunBence hicbir sorun yok,gerçekten eşinizin arkadasına ait bir hesap bence.Nedense öyle bir his geldi.Zaten bunu yapacak kişi bilgisayar için telefon icin önlem alırdı.Bir de kaşla göz arasında arkadasına durumu izah ettiğini sanmıyorum.Arkadasının sesini duyduğunuza göre sorun yok
Şüphelenecek bi durum yok bence.. Arkadaşı girmiş bi hesap açıp ki aşk mesajları görmemişsin iz..neden şüphelenmezsiniz
yani bir sürü şey görüp okuyoruz, körü körüne güvenmek ne kadar bilmiyorum ama içimde garip bi şekilde rahatlık var bide kafam çok karıştı
Kesınlıkle katılıyorum. Ustelık erkek arkadasın bıle olsa neden bu sacmalık derdı neymış demedınmı hemen sorsaydın kımın adına soyle emaıl adres ne sahte ısım ne kullandığın sıfren dıye o an? Ne diyecektı telefonda sana?Bir kadını takip etmek için fake kadın hesabı açılmış olabilir. Arkadaşım bir erkeği takip etmek için fake erkek hesabı açmıştı kendine. Ama bunu eşiniz mi yaptı gerçekten arkadaşı mı yaptı bilemeyiz. Böyle durumlarda arkadaşım yaptı yalanı söylenir hemen. Siz anlarsınız halinden tavrından yalan söyleyip söylemediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?