- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
ben nişanlımın bilgisayarında böyle bişey görsem şüphelenmem. siz niye şüpheleniyorsunuz ?
evet doğru yani onların dediğine göre sahteymiş hesapYanlış mı okudum,fake kadın hesaplı profil mi vardı eşinizin bilgisayarında?
öylemi dersiniz,yani oda doğru çünkü hep gidiyorum yanınaBence bir haltlar yiyen adam bilgisayara da telefona da şifre koyar işini sağlama alır gibime geliyor. Bilemedim ama..
Fake kadın hesabıyla seni nasıl aldatsın arkadaşım?evet doğru yani onların dediğine göre sahteymiş hesap
evet ama ya mesaj attıysa arkadaşına o aradaBence ortada pek birşey yok.Biraz daha gözlemleyin zaten sizin yanınızda arkadaşıyla konuşmuş eşiniz.
ya aslında benim şüphelendiğim şey hesabının gördüğümFake kadın hesabıyla seni nasıl aldatsın arkadaşım?
Tamam da o an tartışırken nasıl mesaj atacak arkadaşına sizin yanınızda değil mi ?evet ama ya mesaj attıysa arkadaşına o arada
evet işte diyelim gerçekten arkadaşı açtı e amacı ne ki sahte bayan hesabı açsınAmac nedir? Kim kullanmistir bilemem ama ortada anormal bir durum var sanki. Koca adamlar neden fake hesap kullanir?
Tabi canım. Açıkçası ben hiç görmedim bir şeyler karıştırıp da şifre koymayanı, eşini telefonu ya da bilgisayarı ile yalnız bırakanıöylemi dersiniz,yani oda doğru çünkü hep gidiyorum yanına
Tamam da o an tartışırken nasıl mesaj atacak arkadaşına sizin yanınızda değil mi ?
işte o an bi karmaşa oldu ben yandan bilgisayara bakıyorum bi yandan tartışıyoruz yani atmak istese çok rahat atardı ve o an bunu düşünemedim
He o mesele.ya aslında benim şüphelendiğim şey hesabının gördüğüm
o kız ya sahte değilse hesap
sizin bi arkadaşınız sizin bilgisayarınızdan kendi hesabına giriş çıkış yapmış olamaz mı mesela?neden şüphelenmezsiniz
yani bir sürü şey görüp okuyoruz, körü körüne güvenmek ne kadar bilmiyorum ama içimde garip bi şekilde rahatlık var bide kafam çok karıştı
inş öyledir ama emin olamıycam işteTabi canım. Açıkçası ben hiç görmedim bir şeyler karıştırıp da şifre koymayanı, eşini telefonu ya da bilgisayarı ile yalnız bırakanısizi anlıyorum gerçekten rahatsız edici bir durum ama ben kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum
yok kız işyerinden değil çünkü herkesi tanıyorum belkide dışardan biriydi..He o mesele.
Belki de işyerinden biridir,kendi hesabına girmiştir.
Adam niye başkasının hesabını açıp baksın ki.
Mesela benim kocam oturup da benim sosyal medya hesaplarımı hele ki iş bilgisayarından asla açıp bakmaz,veriler tutulur,şifreler saklanır vs. ne gerek var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?