Kızlar kafam karmakarışık lütfen bi el atın eski erkek arkadaşımla beş aydır tekrar birlikteyiz iki yıl önce ayrılmıştık ama bu iki yılda yine görüştük iletişimimiz vardı. Marttan itibaren bana olan hareketleri değişti kıskanmalar sürekli aramalar ilgilenmeler falan barışmak istiyorum seviyorum çok özledim falan fişman dedi işte neyse işte nisanda başladık ama cidden büyük bir değişimle başladık bana karşı sevgisi ilgisi falan çok güzeldi hala güzel annesiyle falan konuşuyorum telefonda yaza evlilik planı yapıyor hatta kafasında ama şuan iğrenç bişeye şahit oldumm. Askere gitti dün benim yanımdan telefonunu verdi kullan diye. İçimdeki şeytana uydum arkaaşıyla mesajını okudum. Başka biriyle birlikte olmuş onu yazmış ikna etmeye çok uğraştım falan. Deli gibi ağlıyorum hala askerde bişey de diyemem şimdi ama çok fenayım napıcam böyle içimde mi tutayım napayım bana bi akıl verin (
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatıldım :(
- Konu Sahibi palak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #aldatma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
heee daha ne bekliyorsun terk etmek içinKızlar kafam karmakarışık lütfen bi el atın eski erkek arkadaşımla beş aydır tekrar birlikteyiz iki yıl önce ayrılmıştık ama bu iki yılda yine görüştük iletişimimiz vardı. Marttan itibaren bana olan hareketleri değişti kıskanmalar sürekli aramalar ilgilenmeler falan barışmak istiyorum seviyorum çok özledim falan fişman dedi işte neyse işte nisanda başladık ama cidden büyük bir değişimle başladık bana karşı sevgisi ilgisi falan çok güzeldi hala güzel annesiyle falan konuşuyorum telefonda yaza evlilik planı yapıyor hatta kafasında ama şuan iğrenç bişeye şahit oldumm. Askere gitti dün benim yanımdan telefonunu verdi kullan diye. İçimdeki şeytana uydum arkaaşıyla mesajını okudum. Başka biriyle birlikte olmuş onu yazmış ikna etmeye çok uğraştım falan. Deli gibi ağlıyorum hala askerde bişey de diyemem şimdi ama çok fenayım napıcam böyle içimde mi tutayım napayım bana bi akıl verin (
- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 44
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
- 18
- 26 Temmuz 2015
- 100
- 60
- 98
- 32
Belki de bi arkadasi onun telefonundan başkasına atti? Polyanna gibi de değilimdir hiç ama erkekler birbirlerinin eşyalarını telefonlarini falan çok kullanir. Yani öyle bi mesaj atsa silmez miydi? Onu bile bile sana verecek değil ya telefonu. Bana saçma geldi. Bence açık açık sor da ne cevap verse inanmazsin gerçi artik ki ben de olsam inanmazdim.
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- 2 Temmuz 2013
- 3.810
- 8.131
- 358
- 23 Ağustos 2012
- 49.922
- 1
- 231.752
- 798
şerefli erkekler kendi özellerini bir hayat kadını ile yaşamış dahi olsalar 3. kişiyle paylaşmazlar.
sizinle ayrı ya da beraberken yapmış olmasının bir anlamı yok.
bir erkek ya adamdır ya değildir.
askerliğini de boşverin cephede savaşmıyor ya.
%400 katılıyorum şerefsizlik dizboyu
Şahsen benim başıma gelmiş diyerekten değerlendirme yapayım. Öncelikle bu edindiğim bilgiyi bildiğime dair ilişkide olduğum kişiye açık ederek soruştururdum, neyin nesi ve ne anlama geliyor diye. Sonuca göre de adımlar değişir. Belki o şekil nir pisliğe bulaştı yada Arkadaşlarından birisine ait olan bir Mesaj.. o kadar farklı olaylara şahit olabiliyor ki insan, neyin ne olup olmadığını çözmek zordur.