Aldatıldım

Haklısınız dün başka bir şey daha öğrendim başka kızlarada yazmış :) İyice soğudum.

O kadar şey zoruma gidiyor ki..Bunun bu yaptığı pislikleri ben çektim. Belki bi gün akıllanır adam olur güzel davranır ama bana değil başkalarına. O kadar üzüntüyü acıyı ben çekip de onun böyle olması Allah’a bıraktım artık.

Ne kadar saçma bir ilişki. Şöyle yap seni mutlu ederim,bilmmemne.
Sen kendine bu adamı layık görmüş,koluna takmissin. Adam da sana layık olduğun gibi davranmis. Sen kendine değer vermemissin ki elin adamı sana versin.
Bence olay baştan aşağı senle alakalı. Bu şekilde davranmaya devam edersen sonraki sevgilin de çok farklı olmayacaktir

Ederinin cok az oldugu o kadar belliki, cinsel seyler isteyip seni cok mutlu edecegim demis saka gibi. Agzina tuvalet terligiyle vurup yuru git lan surdan zubuk diyip gondermek yerine devam etmissin. Boyle insanlara sumugunu bile atmaman gerekirken, uzuluyorsun, sevgili oluyorsun. Kendine deger ver, boyle kalitesi dusuk kisilerle takilma, burnun havada olsun, herkesi begenme, ince ele sık doku, beklentin fazla olsun insanlardan. İki begeniye, guzel soze kanma. Birak bencil desinler gerekirse. En iyisini hak ediyorsun bunu unutma.

Sizin aldatılmanız kımsenın aldatılmasını hafifletmek muhtelemen 20 22 yslarındasınız. Ilıskıde şart kısmak ne ya?? Insanlar burda yavrularına kıyamadığı ıcın affediyor lutfen onlarla kendinizi bır tutmayın. Cunku sızınkı bıldıgınız aptallık. Ayrıca çok guzel giden bır ılıskımız de yok bilin ısterım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…