Aldatıldım

Şimdi sevilmek istiyorsunuz değil mi ? Bir erkekten değer görmek istiyorsunuz? Anlaşılmak istiyorsunuz? Biri sizi sürekli el üstünde tutsun ne ısterseniz yapsın, size güven şevkat aşk versin istiyorsunuz. Bunu bütün kadınlar ister ama kimler bu değerleri kazanır biliyor musunuz?

Ilgiye , sevgiye , şefkate, değer görmeye, anlaşılmaya ihtiyaç duymayan insanlar. Yani ihtiyaç duymayan diyorum çünkü zaten içlerinde yeterince bu duygular kendilerine karşı var.

Bu duyguları ve değerleri taşıyan insanlar , sevilmenin , aşkın , el üstünde tutulmanın ne olduğunu biliyorlar. O yüzden sevilmeyecekleri , koşullu ilgi gösteren erkeklerden tiksiniyorlar. bakınız tiksinmek diyorum. Tiksinmek sevginin zıt anlamlisı.

Siz kendinize değer vermediğiniz için, gerçek sevginin ne olduğunu bilmiyorsunuz. O yüzden böyle bir ilişkinin arkasından gözyaşı döküyorsunuz.

Size bir abla olarak yazıyorum. 36 yaşındayım ve ben de aldatilarak boşandım. Çektiğim tek acı, bir daha eski eşimi sevemeyecek olmamdı . 12 senelik iliskim bitti ve 1 senede her seye sifirdan basladim.

Demem o ki, 5 ayda kimseye kendinizi vermeyin, duygularınızı emanet etmeyin. Önce kendinizin kıymetini bilin. Size şu yapılan muamele çok sevdiğiniz bir kişinin başına gelse ne derdiniz Allahaşkına? Biz burda kadınlar olarak cileden çıktık.

Çocuk eğitirken bile bak şöyle yaparsan böyle yaparım diye şartlı şurtlu egitmiyoruz . Kaldiki yetişkin insanların kendilerine şart basamağı koyması alçakça bı şey . Şantaj ile ilişki sürdürmüş şeref yerlerde.

Konu başlığının aldatıldım,pp'nin ise Bihter Ziyagil olması ziyadesiyle düşündürücü

Çok haklısınız…Ben kendime değer vermemişim o yüzden bu haldeyim.

Sen kandırılmamışsın, bile isteye kanmışsın. Sizinle sadece cinsellik için olduğu çok belliymiş. Anal olunca herşey nasıl düzelecekmiş bir anda size aşık mı olacakmış? Bunu söylediği an sizin oradan kaçıp uzaklaşmak için bir işaretmiş ama anlamamış ve devam etmişsiniz. Kadınları cinsel obje olarak gören bir adamdan uzaklaştığınız için şükredin. Kıza gelirsek yakında oda aynı şeyleri yaşayacaktır ve siz uyarmışsınız geriside onun sorunu kafanıza takmayın.

Umarım aynı şeyleri yaşamadan döner o yoldan onu uyardım sonrasında ona ben karar vericem dedi ve beni engelledi.Aslında böyle bir durumda sahtekar bi erkeğe inanmak yerine hemcinsime inanırdım ben ama insan bazen kör olabiliyor onu da anlıyorum…

Adam senin hakkında ona kötü konuşmuş kızda sizden şüpheleniyor olabilir o nedenle ben karar vericem demiştir size diye düşünüyorum. Sen gerekeni yapmışsın zaten. Sen kendine bak artık ve bu adamı düşünmeye değmez kurtulmuşsun..

Cinsellik cinsellik cinsellik diye haykiran erkeksilerden kacacaksin. Benim burdan 3000km öteden midem bulandi, bu ne ya. Adamin akli seyindeymis affedersin. Pislikten kurtuldun iste, daha ne ağlıyorsun. Birde tehdit ediyor haspam, suna bak ya. Sanada iyi ders olsun güzelim, böyle karaktersizlere fotonu atma, çekingen davran, sınırların olsun, basta tabuların olsun. Cok talepkar olanlardan uzak dur, bir iliskide alma verme dengesi cok cok önemli, bunu unutma. Bu pisligi de heryerden engelle, sakin bulaşma.

Adam(!) Bildiğin abaza hödük sağa sola salyalarını akıtan bi kuduz. Sen de hala başkasına tercih edildiğim için zoruma gidiyo diyosun. Kendine layık gördüğün sevmek sevilmek kavramı buysa devam et tabii.
Kendini düşürdüğün şu duruma bak... Hemcinslerime neler oluyor anlayamıyorum. Bu kadar mı yokluktasın yahuu.. iğrenç bir mahluğu sevgilin sanacak kadar mı yoksunluk yaşıyorsun

O seni değil, senin vermediğin şeyleri sana tercih ediyor hala anlamıyo musun delircem
insan bazen anlamıyor aşk sandığı şeyin karşısında kör oluyor ben de aşık olduğumu sanıyordum gözüm kör olmuştu ama hayırlısı diye dua ettiğimde Rabbim karşıma çıkardı yaptığı yanlışları

Midem bulandı

Hayır barışmayı düşünmüyorum sadece zoruma gidiyor başkasına tercih edilmek
Zorunuza giden sadece bu mu?
21 yaşındasınız, cinsel organı beynini ele geçirmiş bir pisliğin elinde oyuncak olmuş savrulmuşsunuz.
Böyle bayağı ilişkileri layık görmeyin kendinize. İnternetten tanışıp hiç bir sosyal ortamınız olmayan, aklı fikri uçkurunda olan vasat heriflere kendinizi kullandırmayın.
Amacı belliymiş,sizi değersiz görmüş, ilgi sevgi hak etmediğinizi söylemiş yani daha ne yapsın silip engellemeniz için.
Üstüne aldatmış, bu en hafifi bana göre şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…