• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

stonecold

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
107
106
103
27
arkadaşlar benim uzak mesafeden 8 aylık bir ilişkim vardı hayatımdaki kişi Konya’da ben Balıkesir’de yaşıyordum tabi onun İçin Konya’ya otobüsle gidip ettiğim bile oluyordu hani derler ya gönül bu otada konar boka da benimkide aynı o hesap oldu İşte bu çocuk pavyon alem gibi rezil bir ortamda çalışıyor normalde bana çok sadıktı fakat o mekana yeni bir kız başlamış genç bir kız böyle 19 20 li yaşlarında oda garson orada kız ilk baş buna asılmış etmiş Gül verip etmeye kalkmış ama ilk bu yüz vermemiş bakın herşeyi bana ilk kendisi anlatıyordu başkasından duyarsan yanlış anlama diye çünkü benim eniştem o mekanın sahibi daha sonra beni pazar günü aradı İşte dün yani böyle hiç konuşamıyordu kötü birşey yaptığı belliydi dün hiç çalışamadım dedi dün dediğide o zaman cumartesiydi ve işler acayip yoğun olurdu neden çalışamadın dedim söylemiyor çok kızarsın bana diyo işte buna asılan kızla alakalı birşeymiş ve çok kötü birşeymiş sen dedim bir halt yediysen ben zaten öğrenirim duyarım mutlaka dedim kimse bilmiyor dedi kapalı yoldan o kızla birlikte olduğunu bana söyledi bende o an ağlayacağım İçin ona olan güçsüzlüğümü belli etmemek için telefonu yüzüne kapattım kapattıktan sonra 2 kere üst üstte aradı meşgule attım sonrada aramadı zaten ama ben onu cidden çok sevip güvenmiştim ama erkek milletinden ne beklersin ki hemde öyle ortamda çalışan bi çocuktan tüm gece gözüme uyku girmedi sabaha kadar ağladım onun İçin konyalara gidip geliyordum ben ailemle kötüleşiyordum bunları yaşamak zorunda değildim cidden yıkıldım ve telefonu yüzüne kapattıktan sonra hiç konuşmadık eğer birdaha ararsa sizce ne demeliyim zaten bitiricem o kesinde yine de tavsiyelerinizi bekliyorum

Bir daha ararsa 'cehenneme kadar yolun var' diyin,sonra engelleyin sadakatsiz herifi.

Noktasız cümleler birer eziyet oluyor :(

Engelle ki bir daha arayamasın
“Ararsa ne demeliyim” i düşünüyorsan, bir süre sonra barışırsın gibime geliyor

İlla birşey diyecekseniz Allah beni senden kurtarmış deyin geçsin. O an zor biliyorum ama sonra açtığın bu konuyu dönüp okuduğunda vay be diyeceksin, emin ol.

Engelle gitsin. Bir de acındırma ve detay mı dinleyeceksin?
Zaten hep kızlar asılır..

Uzak mesafe ilişkisini hiç doğru bulmuyorum. Kaldı ki bir de öyle ortamda çalışan biri..

Layigini bulduğuna sevindim.ben senden on gömlek ustundum zaten. Hadi yolun açık olsun gibi bişey olabilir ama en iyisi susmak

barışmak gibi bir niyetim Yok ama işi geri çevirip kendisini savunmaya kalkabilir bu yüzden sordum ama benim o kadar gururum kırıldı ağladım ettim bu saatten sonra ucunda ölüm olsa barışmam artık

çocuk azcık yalvarsa affedecek gibisin.

çocuk da ne salak ya hem birlikte oluyor hem de belli ediyor.

barışmak gibi bir niyetim Yok ama işi geri çevirip kendisini savunmaya kalkabilir bu yüzden sordum ama benim o kadar gururum kırıldı ağladım ettim bu saatten sonra ucunda ölüm olsa barışmam artık
değer vermediğin ve bitirdiğin biri kendini savunsa ne olur savunmasa ne olur
savunması konusunda konuşman aslında bilinç altında bunu istemen manasına geliyor olabilir

Kim nasıl isterse öyle düşünsün. Ama öyle bir durumda gerçekten barışmaya niyetim yok. Sadece çok kötü bir durumda olduğum İçin içimi döktüm ve tavsiye istedim. Çünkü ben böyle şeyleri kaldırabilen bir insan değilim.

aç neden aradığını sor
o konuşmasını bitirince
daha fazla devam edemeyeceğini söylersin kapatırsın bu konuda burda kapanır

Back