- 9 Temmuz 2016
- 107
- 106
- 103
- 27
arkadaşlar benim uzak mesafeden 8 aylık bir ilişkim vardı hayatımdaki kişi Konya’da ben Balıkesir’de yaşıyordum tabi onun İçin Konya’ya otobüsle gidip ettiğim bile oluyordu hani derler ya gönül bu otada konar boka da benimkide aynı o hesap oldu İşte bu çocuk pavyon alem gibi rezil bir ortamda çalışıyor normalde bana çok sadıktı fakat o mekana yeni bir kız başlamış genç bir kız böyle 19 20 li yaşlarında oda garson orada kız ilk baş buna asılmış etmiş Gül verip etmeye kalkmış ama ilk bu yüz vermemiş bakın herşeyi bana ilk kendisi anlatıyordu başkasından duyarsan yanlış anlama diye çünkü benim eniştem o mekanın sahibi daha sonra beni pazar günü aradı İşte dün yani böyle hiç konuşamıyordu kötü birşey yaptığı belliydi dün hiç çalışamadım dedi dün dediğide o zaman cumartesiydi ve işler acayip yoğun olurdu neden çalışamadın dedim söylemiyor çok kızarsın bana diyo işte buna asılan kızla alakalı birşeymiş ve çok kötü birşeymiş sen dedim bir halt yediysen ben zaten öğrenirim duyarım mutlaka dedim kimse bilmiyor dedi kapalı yoldan o kızla birlikte olduğunu bana söyledi bende o an ağlayacağım İçin ona olan güçsüzlüğümü belli etmemek için telefonu yüzüne kapattım kapattıktan sonra 2 kere üst üstte aradı meşgule attım sonrada aramadı zaten ama ben onu cidden çok sevip güvenmiştim ama erkek milletinden ne beklersin ki hemde öyle ortamda çalışan bi çocuktan tüm gece gözüme uyku girmedi sabaha kadar ağladım onun İçin konyalara gidip geliyordum ben ailemle kötüleşiyordum bunları yaşamak zorunda değildim cidden yıkıldım ve telefonu yüzüne kapattıktan sonra hiç konuşmadık eğer birdaha ararsa sizce ne demeliyim zaten bitiricem o kesinde yine de tavsiyelerinizi bekliyorum