merhaba kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum ama anlatmazsam çatlayacak gibi hissediyorum ! Eşim beni kendinden 15-20 yaş büyük anası tipli koca memeli bir kadınla aldattı ! Bodur şişko memeleri göbek deliğinde çirkin bir kadın ! Bu arada ben de eşimde 30 yaşındayız ! Merak edenlere gayet alımlı doğal ve bakımlı bir kadınım ama yetmiyormuş ! Kadının dostu( oda karıdan 20 yaş küçük ) bunların yazışma fotolarını attı ordan öğrendim ! Evet cinsel birliktelik olmuş ! 1 kere yüzeysel bir kere de soyunmuş zaten soyununca yapmak zorunda kalmış ama midesi bulana bulana ! Dediği öyle yani en azından ! Bizim aramız hiç ii değildi ben sürekli çalışıp çocuğumla ilgilenipdum onun ailesinden kaynaklı çok kavgalarımız vardı ondan nefret ettiğimi fln sölüodum ! Psikolojim bozuktu çok az birliktelik yaşamak istiodum o isteyince itiodum birsürü şey daha ! O ben ezilmiş sevilmeyen nefret edilen bir adamdım önüme çıkan bana değer verdiğini söyleyen ilk kadına aldandım dedi ! Sonuç çok uzattım kusura bakmayın iice anlayında bana fikir verin die yazıorum . Sonuç tövbeler ağlamalar yalvarmalar hediyeler türlü türlü hareketler çocuğumun psikolojisi bozuldu die döndüm eve ama bilemeiyorum içimde bir şey beni kemiriyor ! Seven adam seven insan yapamazdı die sizde deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın lütfen . 10 senedir ilk defa yaşıoum bu arada 10 yıllık evliyim