- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi bilgehan59
-
işte benim arkadaşım canımya senden bunları duymak çok güzel allahımın izniyle zaten oğluşun hep seninle olucak sen hiç düşünme hem boşanmak kötü değil dediğin gibi sağlık en önemlisi sağlığın olsunda gerisi vız gelir canım benim istediğin zaman dertleşmeye ihtiyacın olursa bir kardeşinde burda sakın unutma özelde msj atabilirsin bana sakın çekinme sabırlıyım ben ve dinlemeyi çok severim şimdi çıkmak zorundayım iyi geceler canım beni haberdar et oğluşunu çok öpüyorum tatlımŞenizgamyoncuiremsu
oğlum yanımda olduktan sonra gerisi vız gelir.hiç bir şey yıkamaz beni.yeterki o benimle olsun.allah büyüktür.eşimde çekecek cezasını.ayaktayım yıkılmadım.elim ayağımda tutuyor çok şükür.girerim işe mis gibi çalışır onada bakarım kendimede.bekarkende çalışıyordum hemde gecem gündüzüm belli değildi.ozamandan değişen şey hayatımda bir oğlum olması.allah sağlığımı almasın yeter.gece demem gündüz demem çalışırım.boşanmakta hak evlenmekte.kaderimde bunları yaşamak varmış
artık şans verme diye bi olay yok.bi an çocuk çok üzülünce aradık ama gelmedi.bugün geldiğinde de bitti artık gelme dedim zaten.bitmiştir.şimdi iş arıyorum kendime bulayım görür ozaman
birde aldatıp üstüne sizi terk edebiliridi o kadını secebilirdi. sizi secmiş neticede. çok zor bi durum ama bence seviyorsanız bir sans daha werin. Allah yardımcınız olsun
5 sene önceki konuyu hortlatmışsınız.
hortlamış ama bende konuyu okudum bugün tesadüf. şu an ne durumdalar, sonuç ne olmuş onu merak ettim.
bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?