Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

en iyisini yapıyon canım sen bir iş bul inş dimdik ayakta dur sen ozaman görceksin onu ya çok şey söylemek istiyorum eşine ama işte diyemiyom ya insan çocuğu hasta nesıl koşa koşa gelmez ben anlamıyom yaa bu nasıl babalık ama dediğim gibi allah ona ne güzel bir eş ve evlat vermiş ama o bunların değerini bilmemiş ve haketmiyo bence seni ve çocuğunu kesinlikle haketmiyo boş ver canım sen artık çocuğunla yeni hayatını düşün ve mutlu ol ikinizde çok hakediyorsunuz bence

çok teşekkür ederim izabelle arkadaşım.desteğin için öok sağol.ayaktayım ve oğlum için ayakta duracağım.

ne demek canım benimde bir oğlum var ve inan bende senin yaptığının aynısını yapardım hiç düşünmeden ya varya güzel rabbim biz kadınlara öyle bir güç vermişki biz çocuğumuz için ve kendimiz için dimdik ayakta dururuz her ne olursa olsun biz kadınları çok güçlü yaratmış rabbim ben okadar üzülüyorumki aldatılan kadınlara sanki kendi kardeşimmiş gibi inan bir kadın ne kadar evinde evliliğinde ne kadar kötü olursa olsun hiç bir şekilde aldatılmayı haketmiyor bence tabi senin adına çok seviniyom biliyonmu sen çok daha iyilerine layıksın canım unutma ve kendini hiç bir zaman suçlama oğluşunla çok güzel günler seni bekliyo ben inanıyorum

oğlum yanımda olduktan sonra gerisi vız gelir.hiç bir şey yıkamaz beni.yeterki o benimle olsun.allah büyüktür.eşimde çekecek cezasını.ayaktayım yıkılmadım.elim ayağımda tutuyor çok şükür.girerim işe mis gibi çalışır onada bakarım kendimede.bekarkende çalışıyordum hemde gecem gündüzüm belli değildi.ozamandan değişen şey hayatımda bir oğlum olması.allah sağlığımı almasın yeter.gece demem gündüz demem çalışırım.boşanmakta hak evlenmekte.kaderimde bunları yaşamak varmış

işte benim arkadaşım canımya senden bunları duymak çok güzel allahımın izniyle zaten oğluşun hep seninle olucak sen hiç düşünme hem boşanmak kötü değil dediğin gibi sağlık en önemlisi sağlığın olsunda gerisi vız gelir canım benim istediğin zaman dertleşmeye ihtiyacın olursa bir kardeşinde burda sakın unutma özelde msj atabilirsin bana sakın çekinme sabırlıyım ben ve dinlemeyi çok severim şimdi çıkmak zorundayım iyi geceler canım beni haberdar et oğluşunu çok öpüyorum tatlımŞenizgamyoncuiremsu

çok ama çok teşekkür ederim tekrar sana insanın böyle dostu oluncada herşey vız gelir.sağol baştan beri yanımda olduğun için.sende bana her zaman yazabilirsin.seninde derdin sıkıntın olduğunda bende hep yanındayım unutma olurmu.sanada iyi geceler.sende öp oğlunu.

çok güçlüsün.. tebrik ederim. Allah yardımcın olsun. en az hasarla atlatırsın umarım bu olayı.
gerçekten zor şeyler yaşadıkların.

senı kutlarım canım kardeşim..İşte böyle güçlü ol her zaman..Eşin olacak zât da bu işi yaparken düşünecekti bazı seylerı..Her koyun kendi bacağından asılır..
Rabbim yanında olsun..
.

artık şans verme diye bi olay yok.bi an çocuk çok üzülünce aradık ama gelmedi.bugün geldiğinde de bitti artık gelme dedim zaten.bitmiştir.şimdi iş arıyorum kendime bulayım görür ozaman

Canim cocugundan daha onemli olan bir isi varmis demek ki. gene uckur pesindeymis gibi geliyor. yoksa neden gelmesin ki. pisman olsaydi firsat bu firsat deyip bunu barismak icin bir firsat gorurdu ama senin kocan isine gore davraniyor.

ayrica keske gelemem deyisini vs kaydetseydin ya bir sekilde. bunlari dusun canim ya. ben bu adami en kotu nasil vururum diye.

acayip sinir oldum kocana. dove dove olduresim var. psikopat damarim tuttu gene.klava:

birde aldatıp üstüne sizi terk edebiliridi o kadını secebilirdi. sizi secmiş neticede. çok zor bi durum ama bence seviyorsanız bir sans daha werin. Allah yardımcınız olsun

birde aldatıp üstüne sizi terk edebiliridi o kadını secebilirdi. sizi secmiş neticede. çok zor bi durum ama bence seviyorsanız bir sans daha werin. Allah yardımcınız olsun

5 sene önceki konuyu hortlatmışsınız.

hortlamış ama bende konuyu okudum bugün tesadüf. şu an ne durumdalar, sonuç ne olmuş onu merak ettim.
bilen varmı?

açtığı konulardan boşandıklarını ve şu an mutlu olduğunu öğrendim. hayatından memnun olmasına çok sevindim
allah bidaha yaşatmasın, yaşamayana da göstermesin hiç inşallah (herkes sağlıcakla mutlu yaşasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…