- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi bilgehan59
-
yerimsenibenarkadaşım harfi harfine katılıyorum bende senin gibi düşünüyorum o çocuğa yazık olucak öyle kavga ortamında büyücek tabi sanada:dilcikar:canım kendini üzme herşey insan başına mesleğin varsa yada ekonomik özgürlüğün varsa hiç düşünmeden ayrıl özürle herşey eskisi gibi olmaz kendine güven derim.kavga ortmında büyüyen çocuklar mutsuz büyürler olan çocuğuna olacak ve senin ruh sağlığın elden gidecek.:çok üzgünüm:
evet hiç benim olmamışki.bitirdim zaten ama boşanma davası açabilmem için çocuk konusunu halletmemiz gerekiyor.oda buna yanaşmıyor.çocuğu vermem diyor.
Boşan dıyemem canım boşan deyop o yavrucugun gunahına gıremem. Cunku erkek cocuk ıcın baba cok onemlı ıdol adeta ama elındekını dısarıya bırakma sahıp cık gerkırse savas sen kotu gunlerınde onun yanındaydın ona herseyını verdın cocuk dogurdun yuva kurdun nıye cıgnedıgını bı oros... ıcın vazgecıp onun ekmegıne yag sureceksınkı hem herkes bırakırsa elındekını kı yapmayan erkek yok bırıde benım basımda esım ama asla bosanma bosanıpda cok pısman olan var yuvana kocana ogluna sahıp cık bu cok zor hele hele onuru kırılmıs bır bayan ıcın ama unutmakı bu yuva senın hakkın o o...nun degıl herkes bıraksa ne olacak bu cocukların halı yası daha kucuk bosanmayı anlamaz yıpranır anneyle babayla buyumesı varken...benım basımda neler var ınatla bosanmıyorum bı bılsen olgun ol fevrı hareket etme sakın kızgınlıkla kalkıp zararla oturma canım allah yar ve yardımcın olsun nedıyım kı bıde allahın ısımlerınen yanı esmaul husnadan bı ısmı var eger ıstersen bulur verırım sana onu soylemeye devam edenlerın dengelenıyormus bakalım bende daha soylemeye baslamadım ...allah yardıcın olsun
ya canım sen zaten yapıcanı fazlasıyla yaptın yerinde olsam ben çocuktur tabikide sayıklar babasını ama ben kesinlikle ona bir şans daha verme fikrine katılmadığımı söylim bak noldu sen şans verdinde adam çocuğu hasta ve niye geleyim diyo ve sen böyle karaktersiz bir adama hala şans vermekten bahsediyon yapma lütfen son söylediğin çok güzel ve bu kararında kal çocuğun için bence o adam babalığı hiç haketmiyorşuana kadar evliliğimi hep çocuk için diye yürütmeye çalıştım.ama ben verdikçe eşim daha fazlasını istedi hep.inanın dün gece çocuk çok hastaydı baba baba diye ağlıyodu o ağladıkça ben ağladım.dedim serpil çocuğun için son bir şans ver aradım önce çocuk konuştu baba hastayım gel dedi sonra ben aldım dedim ki gel çocuk susmuyo seni istiyo.bana neden geleyim dedi bende gel işte durmuyo çocuk dedim.bana gelemem dedi.ve gelmedi.ben attığım adımla kaldım.bugün geldi artık gelmene gerek yok dedim.bu iş bitmiştir.sizcede doğrusu bu değilmi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?