- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi Cherrywoman
-
İsterse ayılıp bayılsın. Aldatıldın mı aldatıldın. Tekrar affedilince pekâlâ aynısını yapacaktır.Teşşekürler sizin sonunuz yok derken ben ifşa etmedim olayı zaten olay patlak verdi sadece kime inanmam gerek cünki adam anasını babasını kattı artık işin içine yeminlerine ağlıyor telefonda
Karakterini beğenmeyip ayrılmışsınız zaten. Kime inandiginizin ne önemi var?2 senelik iliskimde Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım daha önce evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. ve 4 senelik ilişkisi varmış, kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor. Önceki gün arayıp bana küfür eden herşeyi anlatan kız adamı kuruntu yaptığını söylüyor inkar edip özürdiliyor adamın konuşma şekliyle konuşuyor adamın tehtid ettiğini düşünüyorum kızı. Tabi kız adamı yakalayıp bana ulaşınca adam milyon yalan uyduruyor kızın anlattığı adamın arkadaşlarıda o kız yalancı öyle bisey yok diyor. adam s… batırınca baska bir kılıfla geri geliyor o kız şizofren bana takıntılı diyor üzerine kızda söylediklerini inkar edip adamı savunmaya başladı. sizce kime inanmalıyım kıza seni tehtid ettiyse söyle diyorum yok diyor bir önceki gün adama söven kız yarınki gün adamı savundu üzerinden 5 Ay geçti adam peşimde hala kime inanayım affetmelimiyim.
Ayrılma sebebiniz buyken, sanırım daha aldatma vs dahi bilmiyorken ayrılmışsın , simdi aldatmamış olabilir kime inanayim diyorsunuz. Affetmeli miyim diyorsunuz. Karaktersizliğini mi affedeceksiniz? Zira ayrılık sebebiniz oymuş. Noldu adama karakter yüklemesi mi yaptı?Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım
Sizi kaybetmekten korkuyor. Ama bir dusunce eğer beynin icinde filizlendiyse önüne geçemezsiniz. Sevgilinizi taniyan sizsiniz. Bunu yapabilecek biri mi siz daha iyi bilirsiniz. Ama bana kalirsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözü boş değil.Teşşekürler sizin sonunuz yok derken ben ifşa etmedim olayı zaten olay patlak verdi sadece kime inanmam gerek cünki adam anasını babasını kattı artık işin içine yeminlerine ağlıyor telefonda
Bu kadınlarda hep takıntıkı zaten.Şizofren yalanını daha bu hafta okuduk evli eşler arasında diğerinin kocası bizim üyeyi arayınca msjlara atınca adam paniklemiş o takıntılı uzak dur vs sonra olayın gerçekliği ortaya çıktı .. Hep aynı yalan
Bir bilinmeyenli denklem sorusu gibi o ona şunu dedi bu buna bunu dedi konuyu çözen süper kahramanÇok karışık kim ne dedi ne oldu zor anlaşılıyor. Onun dışında bir günde değişmek garip inanmayın en azından sorgulayın derim
Telefonlarini açmamak da bir seçim.Teşşekürler sizin sonunuz yok derken ben ifşa etmedim olayı zaten olay patlak verdi sadece kime inanmam gerek cünki adam anasını babasını kattı artık işin içine yeminlerine ağlıyor telefonda
İşte onu diyoruz kıza aynen öyle anlatmışlar anlamamış hala aldatıldım mı diyor:)Hiçbir şey anlamadım ya Allah aşkına biri salağa anlatır gibi anlatabilir mi?
Asdffİşte onu diyoruz kıza aynen öyle anlatmışlar anlamamış hala aldatıldım mı diyor:)
Yetmemiş bir de affedeyim mi diyor...İşte onu diyoruz kıza aynen öyle anlatmışlar anlamamış hala aldatıldım mı diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?