- 21 Nisan 2018
- 126
- 26
- 98
- 28
- Konu Sahibi Cherrywoman
-
Bunlar noldu şimdi kız bir gün sonra arayıp kendini yalanlayınca puf olup uçtular mı??kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor.
2 senelik iliskimde Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım daha önce evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. ve 4 senelik ilişkisi varmış, kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor. Önceki gün arayıp bana küfür eden herşeyi anlatan kız adamı kuruntu yaptığını söylüyor inkar edip özürdiliyor adamın konuşma şekliyle konuşuyor adamın tehtid ettiğini düşünüyorum kızı. Tabi kız adamı yakalayıp bana ulaşınca adam milyon yalan uyduruyor kızın anlattığı adamın arkadaşlarıda o kız yalancı öyle bisey yok diyor. adam s… batırınca baska bir kılıfla geri geliyor o kız şizofren bana takıntılı diyor üzerine kızda söylediklerini inkar edip adamı savunmaya başladı. sizce kime inanmalıyım kıza seni tehtid ettiyse söyle diyorum yok diyor bir önceki gün adama söven kız yarınki gün adamı savundu üzerinden 5 Ay geçti adam peşimde hala kime inanayım affetmelimiyim.
Tabi canım hep öle olur hep karsı taraf takıntılı pislık kuruntu şu adama yapışmış olur. Ses kayıtlarıda var Eeeee daha neye ınanıcaksın?2 senelik iliskimde Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım daha önce evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. ve 4 senelik ilişkisi varmış, kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor. Önceki gün arayıp bana küfür eden herşeyi anlatan kız adamı kuruntu yaptığını söylüyor inkar edip özürdiliyor adamın konuşma şekliyle konuşuyor adamın tehtid ettiğini düşünüyorum kızı. Tabi kız adamı yakalayıp bana ulaşınca adam milyon yalan uyduruyor kızın anlattığı adamın arkadaşlarıda o kız yalancı öyle bisey yok diyor. adam s… batırınca baska bir kılıfla geri geliyor o kız şizofren bana takıntılı diyor üzerine kızda söylediklerini inkar edip adamı savunmaya başladı. sizce kime inanmalıyım kıza seni tehtid ettiyse söyle diyorum yok diyor bir önceki gün adama söven kız yarınki gün adamı savundu üzerinden 5 Ay geçti adam peşimde hala kime inanayım affetmelimiyim.
Canım kız mesajlarda başkasıyla olan konuşmalarımı attım dedi inanmadım konuşmalar yazma tarzı adamın yazışma tarzındaydı ondan neymiş kız adama takıntılı olduğu icin böyle bisey yapmışBunlar noldu şimdi kız bir gün sonra arayıp kendini yalanlayınca puf olup uçtular mı??
Tam üzerine kusmalık İnsanlar.Canım kız mesajlarda başkasıyla olan konuşmalarımı attım dedi inanmadım konuşmalar yazma tarzı adamın yazışma tarzındaydı ondan neymiş kız adama takıntılı olduğu icin böyle bisey yapmış
Teşşekürler cevap icin bende cok üzerine düşmemeye çalışıyorum ama bazen insan inanamıyor tabiki kızın doğru söylediğini biliyorum belki beyin inanmak istemiyor nasıl bana bunu yapar diye :)Hiç girmem bile bu yola
Anlamaya çalışmam
Dinlem
Mantık yürütmem
Saf yalın düz bir ilişki
Ötesi rahibe olarak ölürüm
Ömür törpüsü
Konuyu bile anlamaya çalışmadım
Bide emek verip anket yapmışsın gerçi eksik yapmışsın ama ne gerek var:)
Otur müge anlı izle daha bile faydalı nefret ederim kendisinden o derece
Bunları aştıktan sonra üzerinden kamyon kalkacak
Bir erkek bana takıntılı diyorsa geçmiş olsun bütün olaylar doğrudur2 senelik iliskimde Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım daha önce evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. ve 4 senelik ilişkisi varmış, kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor. Önceki gün arayıp bana küfür eden herşeyi anlatan kız adamı kuruntu yaptığını söylüyor inkar edip özürdiliyor adamın konuşma şekliyle konuşuyor adamın tehtid ettiğini düşünüyorum kızı. Tabi kız adamı yakalayıp bana ulaşınca adam milyon yalan uyduruyor kızın anlattığı adamın arkadaşlarıda o kız yalancı öyle bisey yok diyor. adam s… batırınca baska bir kılıfla geri geliyor o kız şizofren bana takıntılı diyor üzerine kızda söylediklerini inkar edip adamı savunmaya başladı. sizce kime inanmalıyım kıza seni tehtid ettiyse söyle diyorum yok diyor bir önceki gün adama söven kız yarınki gün adamı savundu üzerinden 5 Ay geçti adam peşimde hala kime inanayım affetmelimiyim.
Neler yapabileceklerini bilmek istiyorsanın bdv nin arşivini okuyunTeşşekürler cevap icin bende cok üzerine düşmemeye çalışıyorum ama bazen insan inanamıyor tabiki kızın doğru söylediğini biliyorum belki beyin inanmak istemiyor nasıl bana bunu yapar diye :)
Ben çok başka bir yere takildim. Neden sizi dusunup uyarmaya calisan birini ifşa edersiniz ki ? Ne düsünüyordunuz ? Adamin kabul edip özür dilemesini mi ? Yapmayin güzel arkadaşım. Belli ki kizi yalnizca cinsel amaçli kullanmis. Ayrica bunu da belli etmeden yapmis. Kizin neler hissettigini inanin sizin durumunuzu dusunmekten daha fazla dusunuyorum. Üzgünüm. Sizin sonunuz yok. Gerçek bu.2 senelik iliskimde Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım daha önce evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. ve 4 senelik ilişkisi varmış, kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor. Önceki gün arayıp bana küfür eden herşeyi anlatan kız adamı kuruntu yaptığını söylüyor inkar edip özürdiliyor adamın konuşma şekliyle konuşuyor adamın tehtid ettiğini düşünüyorum kızı. Tabi kız adamı yakalayıp bana ulaşınca adam milyon yalan uyduruyor kızın anlattığı adamın arkadaşlarıda o kız yalancı öyle bisey yok diyor. adam s… batırınca baska bir kılıfla geri geliyor o kız şizofren bana takıntılı diyor üzerine kızda söylediklerini inkar edip adamı savunmaya başladı. sizce kime inanmalıyım kıza seni tehtid ettiyse söyle diyorum yok diyor bir önceki gün adama söven kız yarınki gün adamı savundu üzerinden 5 Ay geçti adam peşimde hala kime inanayım affetmelimiyim.
Hep aynı yalan be. Bir kez olsun şu yalanı geliştirsinler. Sen de yedin tabi. Aferino kız şizofren bana takıntılı diyor
Mümkün mertebe uzak dur eğer peşimi bırakmadan polise şikayet edecem de bu toplara hiç girme2 senelik iliskimde Karekterini beğenmediğim için ayrılmıştım daha önce evlenmiş boşanmış bunu biliyordum. ve 4 senelik ilişkisi varmış, kız bana ulaşıyor ses kayıtları adamın yakın arkadaşları mesajlar cinsel konuşmalar ne varsa atıyor. Önceki gün arayıp bana küfür eden herşeyi anlatan kız adamı kuruntu yaptığını söylüyor inkar edip özürdiliyor adamın konuşma şekliyle konuşuyor adamın tehtid ettiğini düşünüyorum kızı. Tabi kız adamı yakalayıp bana ulaşınca adam milyon yalan uyduruyor kızın anlattığı adamın arkadaşlarıda o kız yalancı öyle bisey yok diyor. adam s… batırınca baska bir kılıfla geri geliyor o kız şizofren bana takıntılı diyor üzerine kızda söylediklerini inkar edip adamı savunmaya başladı. sizce kime inanmalıyım kıza seni tehtid ettiyse söyle diyorum yok diyor bir önceki gün adama söven kız yarınki gün adamı savundu üzerinden 5 Ay geçti adam peşimde hala kime inanayım affetmelimiyim.
Teşşekürler sizin sonunuz yok derken ben ifşa etmedim olayı zaten olay patlak verdi sadece kime inanmam gerek cünki adam anasını babasını kattı artık işin içine yeminlerine ağlıyor telefondaBen çok başka bir yere takildim. Neden sizi dusunup uyarmaya calisan birini ifşa edersiniz ki ? Ne düsünüyordunuz ? Adamin kabul edip özür dilemesini mi ? Yapmayin güzel arkadaşım. Belli ki kizi yalnizca cinsel amaçli kullanmis. Ayrica bunu da belli etmeden yapmis. Kizin neler hissettigini inanin sizin durumunuzu dusunmekten daha fazla dusunuyorum. Üzgünüm. Sizin sonunuz yok. Gerçek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?