aldatildim cok zor durumdayim

Eşin Türkiyede yaşıyor muhtemelen face kullanack kadar da Türkçe de biliyor.
Arapça face kullanma amacı ortada yani.
Emin misin sevgili ya da cinsellik manasında bir şey olmadığına
Büyük ihtimalle o silinenler arasındadır o şekilde konuştukları.
Ben masum bulmadım amamsen ayrılmayı düşünmüyorsun anladığım kadarı ile
Eşinle konuş bakalım ne diyecek beyefendi
Daha gelmedi gelince konusacagim telefonda biraz tartistik gelince konusacagiz dedi.

Daha gelmedi mi eşiniz?Bende boşanmaya karar verdim zaten ortada bir evlilikte yok ben üniversite mezunuyum ama şuan çalışmıyorum iş arıyorum ailem sahipleniyor ama ben küçük bir yerde yaşıyoruz ve herkes eşimin tanıdığı olduğu için burada yaşamak istemiyorum.iş bulup şehir merkezine taşınmak istiyorum ama malum hayat şartları zor iş bulursam bir kaç ay idare edip yanıma bir bayan arkadaş almayı düşünüyorum şuan eşyalarımı toplamaya bile başladım.ama eşim olacak kişi boşanmaz çunku kişiliği bozuk yapar eder yapmadı olur ben ve ailem yaptı olur.Valla ne diyimki zor işler bunlar ama olmuyorsa da zorlamanın anlamı yok.gençliğimize yazık genç yaşta dert sahibi olmak var hayattan kopmakta var.Bende çok severdim ama gerek ihanetleri gerek saygısızlıkları gerek her defasında affetmem onun benim ondan boşanamayacağım havalarına girmesi oldu.artık dayanamıyorum vr boşanmak istiyorum.

Yemin ettirerek ceviri yaptirdiginiz kisi kim? Esinizin arkadasi ya da akrabasi falan mi ki aldatma yok demesine ragmen hala suphe duyuyorsunuz?

Aralarında bişey olmayan kişi ile bu kadar ne konuşmuşlar Allah Allah..hayırdır inşallah..

Back
X