Aldatıldım. Bu acı gecer mi?

Hamdolsun en son çektirdiğim pet filminin sonucu temiz çıktı. Şimdi 3 ayda bir kontrolum var.doktor tekrar etme riski çok dedi.umarım tekrar etmez.düşünmek bile istemiyorum

Canim benim beni aldattığı kişi kendinden 8 yaş büyük benden de 14 yaş büyüktü kadın. Çıtır bir genç olsa isim yanmaz. İcra gitti vermediği için. Hatta hapis cezası çıkacak dedi avukat.10 bin liraya avukat tuttuk.artık ümidim yok nafaka almaya.yollarda arada seviniyorum dusunun

Amin inşallah güzel günlerimiz olsun hepimizin.hayali bile çok güzel. Yeniden sevmek sevilmek

vay bee gerçekten hayat çok garip.. olaya bak

İnsan koruyup kollanmak istiyor.öyle demeyin

Maşallah size.hep okuyorum bir çok insan atlatiyor. Bir ben atlatamadim gitti.sorun bende.o adi de aynı kadınla yaşıyor. Bana sormadan kızlarımi götürdü. Ben o kadın yok artık sanıp yollamistim Hâlbuki. Pislik gidince söyledi. Öyle içim yandıki. Biliyorum dava bitsin hemen nikah da kiyar o fahise Kadina.böyleleri kıymetli.

Annenizi tebrik ediyorum iyi evlenmemis. Tek yaşamak zor.sorumlulugu almak zor

Cok gecmis olsun. Hastaliginiz simdi ne durumda? İnsallah tamamen atlatirsiniz. Hepsinin üst üste gelmesi de sizi cok yipratmis. Hastaligin verdigi hassasiyet ve 10 yilin aliskanligi ile o adami özlüyorsunuz ama gecek bu günler de.. cok gencsiniz daha. Kendi hayatiniza ve kizlariniza odaklanin. İnsallah cok mutlu olursunuz.

Cok tesekkur ederim. Hastaliğim geçti hamdolsun.kontrollere gidiyorum.inşallah hep temiz cikar

Hamdolsun en son çektirdiğim pet filminin sonucu temiz çıktı. Şimdi 3 ayda bir kontrolum var.doktor tekrar etme riski çok dedi.umarım tekrar etmez.düşünmek bile istemiyorum
Cok sevindim Allahın izniyle tekrar etmez insallah.Lütfen kendinize deger verin cocuklariniz icin.Hayatinizda hersey cok guzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…