Aldatıldım Boşanma Sürecindeyim

Sera1964

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
461
386
103
Merhaba arkadaşlar. Üç ay önce bi kizin attığı fotograflarla aldatildigimi öğrendim. Eşim ona yüzük takıyordu fotograflarda. Yıkıldım inanamadim. Bi süre ayrı kalma kararı aldık beni esim evden gonderdi o sırada kız evime yerlesti. Beraber yasamaya başladılar. Benim evim benim eşyalarım benim esimle her gün fotoğraflarını gördüm. Gezdiler eglendiler ben o sırada ailemin yanına yerleştim is buldum calismaya başladım. 4 ay olacak bunları yaşıyorum. Onları takip etmiyorum artık ama hafızamdan da silemiyorum. Çok haksızlığa uğradım. Ben düzen kurmaya çalışırken onların böyle rahat olmasına sinirleniyorum. Eşimin benden bu kadar kolay ayrılmasına sinirleniyorum. Niye daha önce anlamadım diye sinirleniyorum. Bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum. Gözümün önünden gitmiyorlar. Özellikle o kız gözümün önünden gitmiyor. Ne yapacağım nasıl dayanacagim bilmiyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mi? Bana yardımcı olur musunuz?

Nikahlı kocanız o kızla sizin evknizdeyken lütfen gittim polisle bastım, herşey kayıt altında, artik mahkemede elim daha güçlü deyin.

dogru durust insanlari artik parmakla sayicaz..kac tane aldatma konusu okudum burda. mide bulandirici bir durum. Erkek hadi neyse ama hele bir kadin baska kadina nasil boyle bisey yapar anlamicam hic bir zaman.Cocugunuz yoktur umarim.

dogru durust insanlari artik parmakla sayicaz..kac tane aldatma konusu okudum burda. mide bulandirici bir durum. Erkek hadi neyse ama hele bir kadin baska kadina nasil boyle bisey yapar anlamicam hic bir zaman.Cocugunuz yoktur umarim.
Çocuğum yok yeni evlenmistik zaten ben şoku yeni yeni atlatiyorum yıllardır tanıyorum sanmıştım inanamadim başkasıni sevmesine aşık olmasına bana bunlari yaşatmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…