Aldatıldığını bildiğiniz birine , aldatıldığını söyler miydiniz?

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
Önceden çok samimi olmasamda konuştuğum bir kızın sevgilisi tarafından aldatıldığını biliyorum ama kız aşırı düşkün ve saf bi tip çocuk ne derse yapıyor bu sevgilisine ama çocuk tekin bir tip değil her kötülüğü yapıyor kıza siz karışır mıydınız bu olaya ? yada susar mıydınız ?

Yakın değiliz görüşmüyorum şahsen sevmem kızı çocuğun böyle olduğunu bilen biri ama gözardı ediyor
Kızla samimiyetiniz yokmuş. Kız da çocuğun böyle biri olduğunu biliyor ama gözardı ediyor diyorsunuz. O zaman kıza bir şey söylemek size düşmez. Ancak kız doğrudan size sorarsa söylerdim o zaman.

Kızın huyunu biliyorsam söylerdim. Ama iftira atıyor kıskandı çekemiyor diye bir şey ortaya atıp sizi suçlayacak bir tipse gerek yok

Kızın ondan ayrılacağını düşünmüyorum 1 yıldır çıkıyorlar ve kız aşırı düşkün biri ve ileride götürmüşler ilişkiyi kızın üzülmesini istemiyorum çünkü ayrılmaz biliyorum
benim için fark etmez , ben söyliyim de benden çıksın o naparsa yapsın kendi hayatı.ilişkiye girmek hayatının anahtarını ş.refsizin tekine teslim etme sebebi değil ki.

benim için fark etmez , ben söyliyim de benden çıksın o naparsa yapsın kendi hayatı.ilişkiye girmek hayatının anahtarını ş.refsizin tekine teslim etme sebebi değil ki.
Kız kendini köle niyetine kullandırıyor saf bı kız kendine güveni yok ama kıza köpek muamelesi yapıyor arkadaşları bile aralarında konusuyolarmis böyle bosverdim bende karismama kararı aldım çünkü çocuğun ona neler yaptığını biliyor

Kızın ondan ayrılacağını düşünmüyorum 1 yıldır çıkıyorlar ve kız aşırı düşkün biri ve ileride götürmüşler ilişkiyi kızın üzülmesini istemiyorum çünkü ayrılmaz biliyorum
E söylediginde ne olsun istiyorsun yada ne olmasını bekliyorsun ayrılmayacagını bildigin halde söylede seni kötülesinler insanlara...
Ne geregi varki?

E söylediginde ne olsun istiyorsun yada ne olmasını bekliyorsun ayrılmayacagını bildigin halde söylede seni kötülesinler insanlara...
Ne geregi varki?
Kıza üzülüyorum galiba ondan takıldı kafama hemcinsime bu şekilde yapılması uzuyor beni ama galiba söylememek en iyisi yapacak biseyim yok

İşte farkedince ayrılacak mı? Bence ayrılmayacak dediğinize göre
Yani genede aldatılmak iğrenç bişey daha önce başıma geldiği için kötü hissediyorum söyleyip soylememekle ilgili ama söylemenin lüzumu yok görüşmüyorum sonuçta büyük sonuçlar doğurabilir bana

Yani genede aldatılmak iğrenç bişey daha önce başıma geldiği için kötü hissediyorum söyleyip soylememekle ilgili ama söylemenin lüzumu yok görüşmüyorum sonuçta büyük sonuçlar doğurabilir bana
Bende aldatıldım bir zamanlar ama bende çok samimi olmadığım birinden duysam pek inanmazdım sanki öyle geliyor şimdi düşününce. Bencede boşverin

X