Aldatıldığımı öğrendim

Ben burda kolay kolay boşan diye yorum yapmam. Aldatma benim kırmızı çizgimdir. Sevseydi yapmazdı ! Siz yapsaydınız affedermiydi. Bence affetmezdi erkekler bunu kaldiramaz. Eeee biz kadınlar niye kaldiracgiz. Allah kolaylik versin. bu erkeklerinde belasini versin. Afettme bacim afettme bunu kendine yapma. Sen bu kadar degersiz degilsn.

Ş..... siz sapık, bir de timsah gözyaşı döküyor.O evde durduğunuz her dakika hata, gidecek yeriniz yoksa da o gitsin.Vurun kıçına tekmeyi.Delilleri saklayın, donuna kadar alın bu herifin.

Hep aynı şeyler benimki de sizden ayrılırsam ölürüm deyip ayaklarıma kapanıyordu,bakın benimki herhangi bir eyleme geçmediği halde dayanamadım,yıllarca affetmiş gibi yaptım ama psikolojim bozulmuştu üstelik bana karşı çok iyiydi.Sanalda aldatmaktan çok daha ileri gitmiş,affetseniz de hep huzursuz olacaksınız.

Neyi düşünüyorsunuz? Çocukları düşündüğünüzü söylemeyin lütfen ama ya,klasik kocasız duramayanlar çocukları bahane ediyor kusura bakmayın.

O adamı kapının önüne koyun ve “senin bana verdiğinden bir tık daha iyi hayatı çocuklarıma vermek için seni boşuyorum” deyin. Yoksa çocuklarınız ilerde yüzünüze bile bakmaz

Ay bı de tereddüt ediyorsun nasıl başa çıktınız diye de konu açmış sen iyi misin kızım niye basmiyorsun tekmeyi niye ekran görüntüsü almadın niye ben söyleyeyim bjr halt etmeyeceksin de ondan bari burada konu açıp bizim sinirlerimizi zıplatma kendi kendine ağla dur

Aldatılıp affedilen kadınların sonrasını görmüşlüğüm var, çoğunun kocası uslanmadı affedildikçe azıttı, bazısı kendini garantiye aldıktan sonra karısını kendi boşadı. Hatta şey de duymuştum, hocaya falan gidip bi işlemler yaptıran, adam kuzu gibi evde oturuyormuş ama bu sefer kendine faydası yok. Uslanmıyorlar canım, o ç.kleri kopana kadar bu b.ku yiyorlar. Hep içinde bir acaba olacak, kalbinde bir pıtrak dikeni, ne tarafa dönsen tersine batacak, huzurun kalmayacak. Eskisi gibi olmayacak evliliğiniz. Bir kere yüzgöz olmuşsunuz, o eşik aşılmış, hayır gelmez artık.

Aldatmak ne demek ya sapiklik bu konusmalara bak elimi sürdürmem aninda kovarim evden konustukca yuz goz olmussunuz pisman dahi olmamistir eminim beni affediyo ya kendine de saygisi yok diye dusunmus olabilir bile. Affedince kendinizden gidiyor anlayin sunu artik. Cocuk yaptiniz diye bu basitligi kaldirmak zorunda misiniz ? O da birqz dusunseymis cocuklarini

bir tık terk edeceksiniz olacak bitecek..

Offfff bu ne iğrençlik ya, "onu si..tim, buna so..tum" leş leş ağızlar gerçekten aşağılık karaktersizin önde gideniymiş.
Bu bi de bu ağızla babalık yapacak, pislik.

işte bunu baştan düşünmek lazım
bu adam 1 günde bu dil ve edebiyat (!) yeteneğini geliştirmemiştir herhalde
bu adamı baştan baba yapmamak lazımmış, olan olmuş.
Niyeyse hep gidecek yeri olmayan, karısını çocuğunu çok seven (!!) adamlar aldatıyor bu forumda.

gidecek yer nedir ya?
anlamış değilim hangi erkek boşanıp "dul erkek" (!) damgası yiyip babasının evine dönüyor?
paralel evren mi orası? erkeğe gidecek yer diye bir mefhum mu var? ben ilk kez böyle bir saçmalık duydum.
zaten çocukları almıyorlar
zaten kuş kadar nafaka veriyorlar
neyin gidecek yeri?

ha dese ki
yemeğim önümde düzenim tıkırında
evli çocuklu adam etiketi, saygınlığı üzerimde -evlenmeyene loser diye bakn bir topumda bu önemli bir titr.
yiyeceğim haltları da mis gibi yiyorum
ben bu yaştan sonra gömlek filan ütülemem. karım ütüler ben tık tık...

Ya o kızlar benim donumu yıkamaz kahrımı çekmez diyemiyor işte, sen gidersen sonum 1+0 makarna ve çorap kokulu bekar evinde osbire talim etmek diyemiyor, sensiz naparammmm diyor.

Seviye neye göre belirleniyor acaba? Lig usülü özellikler puanlanıp torbalarda mı kategorize ediliyoruz acaba? Misal bu 3. Torbadan birini s. Kiyır da diğeri 2. Torbadan mı? Bide şampıyonlar ligi mi var? Allahın cezaları

Hani kadınların çoğunda şu algı var ya hani, erkek adam mahremini anlatmaz vs. İşte çok güvenmemek lazım bunlara.
Bunların genelinin ya telegram ya wp grupları oluyor. Bu gruplarda full karı kız paylaşıyorlar. Birbirlerinin neyi nasıl beğendiğine kadar her şeylerini biliyorlar, çünkü konuşuyorlar. Bizim çoğumuzun haya edip sohbetini edemeyeceğimiz şeyler bunlar.

Affedebileceksen sen bilirsin.edemeyeceksen bosanacaksin.

Tüm erkekler mi böyle ya? cidden şoke oldum iğrenç ya kime güvenicez biz kadın kaç senelik eşini tanıyamamış. Ha eşini böyle muhabbetlere konu etmez belki ama fark eder mi?

Aman sanki sevgili çok farklı. İğrenç zihniyetleri buradan belli işte.
Onlara göre farklı işte. Bunlar sevgili iken kıyafetine karışmayıp, iş ciddiye binince dekoltene eteğine falan karışıyorlar. Böyle adamla evlenmezdim. Kadını koydukları sınıflar birbirinden iğrenç.

O haltı yerken gösterdiği erkekliği yaptığı pislik ortaya çıktığında da gösterseymiş. Niye ağlayıp zırlamış. Ama numaradan yapıyor, biraz daha üstüne gitseniz yaptıysam yaptım diyecek birine benziyor. "ruz" ekinden ilişkilerinin devam ettiğini ve birden fazla kez birlikte olduklarını çıkardım. Bir seferlik değil sanırım. Ayrıca erkekler skorlarını anlatmayı severler hatta anlatması yapmasından daha zevkli derler. Karısını anlatmazlar kimseye genelde, o konuda katıdırlar ama başka ilişkilerini anlatmaktan gurur duyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…