Aldatıldığımı öğrendim

Niyeyse hep gidecek yeri olmayan, karısını çocuğunu çok seven (!!) adamlar aldatıyor bu forumda. Siz de inandınız mı? Yarın eve başka bir çocukla gelmeyeceği, size cinsel hastalık bulaştırmayacağı ne malum. Ayrıca sevdiğini kaybeden her insan karısını, kocasını mı aldatıyor ya. Ne biçim bir kocanız var

Boşan, gidecek kapıyı bulmuş bile o kendine layık insanlar ile düşüp kalkmaya devam etsin.Hemen boşan ya hastalık getirseydi sana ve çocuklarına . Gerçekten çocuklarını düşünüyorsan boşanırsın.Kim bilir kimlerle cinsel münasebet kurdu sonra evine gelip çocuklarına dokundu ortalık hastalık dolu.

Off ergen gibi arkadaşıyla yaptığı konuşma ne ya. Durumunuz ne bilmiyorum, bekara da boşamak kolay ama onu görünce anında biterdi. Söyledikleri de yalan
Erkeklerden nefret ediyorum

İnanmayın!

Ve İnşaAllah delillerin ekran görüntüsünü almışsınızdır.

Ayrılsana ne bekliyorsun Allah aşkına.
Bu aldatmanın iğrençleşmenin ayrı bi boyutu.
O nasıl bi muhabbet ya.
Böyle bi adamdan ben herşeyi beklerim. Çocuklarınada dikkat et.

Bu aldatmanin yanında sapıklık gibi ne iğrenç şeyler yaa kesinlikle bosanin seviyesiz bir kocanız var

Benim anlatigim tipik bi cinsel amaçli kacamak siz duymadan artik sadece fucbody mi yoksa sevgili mi bilemem cok tuhaf insanlar türedi bu toplumda zaten. Sadece cinsellik icn birliktelik kuran vs. Sizin acinizdan kotu bi durum cocuklar cok kucuk affetseniz sizin gururunuz sizi hasta eder unutamadiginiz icin. İşte boyle boyle davranarak kendi evlilikleri yuvalarindan tadi huzuru aliyor bu adamlarin anlik libidolari.Eşiniz gercekten pisman da olmus olabilir yakalandigi icin de pisman olmus olabilir. İki durumda da ustunu kapatmaya calisicak baslarda sana ilgi gostermeyi ustune dusmeyi vs yapsa da zamanla o da senden karsilik bulamayinca bu yuzden aldattim diye yuz bulucak. Allah yardimcin olsun. Durumunu bilmiyorum ama iyi dusun nasil mutlu olucaksan o yolu seç.

Biz bunun üstünüde yaşadık diyeceğine evine sahip çıksaydı böyle arsız insanların bişeylet yapıp sonra anne babasına kaybetmesine bağlamasıda tam bi salaklık karşıdakini salak yerine koyma isteyerek buluşup her haltı yapıp ama benim kimsem yok siz olmadan ölürüm deme ne beee

Adam gitmiş fake hesaplar açmış ordan burdan silmiş etmiş asla bir anlık bir şey değil yani (bir anlık olsa da affedilmez) adam bildiğin planlamış etmiş. Lütfen kimsem yok annem öldü çok yalnızım tarzı manipülasyonlara gelmeyin. Madem sizsiz yapamayacaktı bunları yaparken düşünecekti. Kimse böyle bir adamla ömür geçirmeyi hak etmiyor. Kendinize ve çocuklarınıza saygınız varsa bir an önce boşanın <3

Saniye bekleme boşan
Aşağılık terbiyesiz herif

İğrenç ya iğrençç

Rezil kocanız burda ne demek istemiş?
Ayy midem kalktı
Ben ilk okuduğumda eşini arkadaşına anlatıyo sandım ( bir üst seviyesini s..yomuş ya) sonra anladım durumu

Seviyesizin kasttettiği karısını aldattığı ikinci kadın
Onu arkadaşına anlatıyor

Sonra tekrar okudum bizde bir üst seviyesini s..yruz derken (biz) zamirini duyunca da bir oha noluyo dedim
Danaya ortak olur gibi tövbeler olsun

Ay neyse devam edemiyecem

Sizi sevdiği için değil de Gidecek yeri olmadığı için sizinle kalıyor farkında mısınız? Gerçekten mesajların içeriğini okurken benim canım yandı. Çünkü çok benzerini yaşadım. İnanın unutulmuyor. Çocuklarım için Aşarım unuturum zaman lazım diyorsunuz şimdi ama asla geçmeyecek. Her hareketinde bir anlam arayacaksınız her çıktığında eline her telefonu aldığında acaba diyeceksiniz. Her şeyden önemlisi aldatılmayı affedebilen kadın olacaksınız gözünde ve nasılsa ayrılamıyor yüzsüzlüğü başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…