- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi kaybolanyillarim0602
-
O çocuklarını düşünmemiş, annelerini aldatmış. Ayrılmasanız bile ömür boyu bunu içinizden atamayacaksınız, en ufak bir şeyden şüphelenecek ve kavga çıkaracaksınız. Çocuklar çoğu zaman nankördür (kötü anlamda demiyorum), yarın bir gün size teşekkür etmeyeceklerdir katlandığınız için.. Ayrıca sizin ruh sağlığınız iyi olmadan, kendinize değer vermeden çocuklarınız için pek verimli bir evlilik olmaz.. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor veya arkanızda destek varsa ayrılmayı düşünün bence..Arkadaşlar merhaba
Çok zor durumdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum8 yıllık evliyim ve 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim. 2 tane çocuğum var biri 7 yalında diğeri 9 aylık. Bir sabah telefonunu şarjda gördüm şeytan dürttü kalkıp bakayım bi dedim sosyal medyalarına falan baktım gayet herşey yolundaydı birde internet geçmişine bakayım neler aratmış diye bakarken ne göreyim kendine başka instagram açmış ve biriyle konuşuyormuş konuşmayı geç görüşmüş bile :’( cinsel birliktelik olmamış güya yersen. Arkadaşıyla konuşmalarına baktım çıplak kadın fotosu atmış arkadaşı buna buda “ bizde bir tık üstünü s.kiyoruz son gelişmelerden haberin yok tabi senin. Neyse burda yazmayayım delil kalmasın. “ demiş. Sorunca hep geçiştirme cevaplar oflamalar puflamalar hep bunumu konuşcaz demeler. Annesini 2 yıl önce kaybetti sürekli bunu bahane etmesi. Ayrılınca senin gidicek bir kapın var benim kimsem yok diyip acıtasyon yapması. sürekli o sahne kafamda çocuklarım yüzünden hiçbirşey yapamıyorum içimde kapanmayan yara açtı boşluğa düştüm ben sizsiz yapamam beni affet ayaklarıma kapanmalar falan ama olmuyor kafamda sürekli acabalarla yaşamak çok zor bu durumla nasıl başa çıktınız ne yaptınız Allah rızası için yardım edin ne uyuyabiliyorum nede hayattan bir zevk alıyorum çocuklarımı etkilememeye çalışıyorum duymasınlar anlamasınlar diye ama ben hergün mafoluyorum :’(
Adamdaki rahatlığa bak.Sorunca hep geçiştirme cevaplar oflamalar puflamalar hep bunumu konuşcaz demeler.
Aynı şeyi sen yapsaydın eşin sana ne tepki verirdi ? Yapılacak şey basit. Boşanıp yoluna bakacaksın yada göz yumup hayatın boyunca buna razı olacaksinArkadaşlar merhaba
Çok zor durumdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum8 yıllık evliyim ve 1 ay önce aldatıldığımı öğrendim. 2 tane çocuğum var biri 7 yalında diğeri 9 aylık. Bir sabah telefonunu şarjda gördüm şeytan dürttü kalkıp bakayım bi dedim sosyal medyalarına falan baktım gayet herşey yolundaydı birde internet geçmişine bakayım neler aratmış diye bakarken ne göreyim kendine başka instagram açmış ve biriyle konuşuyormuş konuşmayı geç görüşmüş bile :’( cinsel birliktelik olmamış güya yersen. Arkadaşıyla konuşmalarına baktım çıplak kadın fotosu atmış arkadaşı buna buda “ bizde bir tık üstünü s.kiyoruz son gelişmelerden haberin yok tabi senin. Neyse burda yazmayayım delil kalmasın. “ demiş. Sorunca hep geçiştirme cevaplar oflamalar puflamalar hep bunumu konuşcaz demeler. Annesini 2 yıl önce kaybetti sürekli bunu bahane etmesi. Ayrılınca senin gidicek bir kapın var benim kimsem yok diyip acıtasyon yapması. sürekli o sahne kafamda çocuklarım yüzünden hiçbirşey yapamıyorum içimde kapanmayan yara açtı boşluğa düştüm ben sizsiz yapamam beni affet ayaklarıma kapanmalar falan ama olmuyor kafamda sürekli acabalarla yaşamak çok zor bu durumla nasıl başa çıktınız ne yaptınız Allah rızası için yardım edin ne uyuyabiliyorum nede hayattan bir zevk alıyorum çocuklarımı etkilememeye çalışıyorum duymasınlar anlamasınlar diye ama ben hergün mafoluyorum :’(
Üzgünüm ama söemeden edemeyece bir kez yapan yine yapıykr sadec daha da profesyonellesiyorlarArkadaşlar merhaba
Piskolojik destek al yönünü belirlerken buyuk yardimi olur. Yasadigin kolay bisey degil ama ölüm degil etraflica dusun maddi konulardan nasil bi yasanti bekliyor bunlari da düşün. Kadin istedi mi herseyi yapar.Boşanıcam zaten böyle devam edemez imkansız. Ben psikolojik olarak nasıl başa çıkarım onun yardımını istiyorum sizden kendimi nasıl iyileştirebilirim çocuklarıma nasıl daha mutlu anne olarak görünebilirim kızım anlıyor bazı şeyleri ve çok üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?