Aldatıldığımı öğrendim

Pislik herif
Her kimsesi olmayan böyle işlerlemi uğraşıyor?
Annem, babam, kv, kp hepsi vefat etti, ee biz napalım o zaman?
Bizdemi bu şekilde kafa dağıtalım?
Ahlaksız

Ne deyim ki sana? Rabbim sana bu adamsız hayırlı kapılar açsın

Soğuyunca bitiyor ya mide hop indi hop kalktı okurken. Sana kalmış bir durum yakalanmasa devam edecekti büyüyü bozdun.

O çocuklarını düşünmemiş, annelerini aldatmış. Ayrılmasanız bile ömür boyu bunu içinizden atamayacaksınız, en ufak bir şeyden şüphelenecek ve kavga çıkaracaksınız. Çocuklar çoğu zaman nankördür (kötü anlamda demiyorum), yarın bir gün size teşekkür etmeyeceklerdir katlandığınız için.. Ayrıca sizin ruh sağlığınız iyi olmadan, kendinize değer vermeden çocuklarınız için pek verimli bir evlilik olmaz.. Kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyor veya arkanızda destek varsa ayrılmayı düşünün bence..

Bu aşılabilecek bir şey değil. Eşin seni sevmiyor. Bu gerçeği bir an önce kabul etmek acıtacak ancak daha az yarayla kurtulmanı sağlayacak.

Ay Allah kimsenin başına vermesin. Çocuklar onun da çocukları. O ne size ne de yavrularınıza acımamış. Bir anlık bir şey desen ki bu benim kitabımda bir bahane değil ama hadi öyle diyelim bu adam pişman olmamış ki. Yediği herzeyi ballandıra ballandıra arkadaşına anlatmış. Ayrıl. Çocukların aklı erince kapanmaz yaralar çocuklarında mı açılsın istiyorsun. Terk et. Boşa gitsin. Gerçekten çocuklarını düşünüyorsan tabii.

Aynı şeyi sen yapsaydın eşin sana ne tepki verirdi ? Yapılacak şey basit. Boşanıp yoluna bakacaksın yada göz yumup hayatın boyunca buna razı olacaksin

sevmemeyi geçtim, vicdan da kalmamış.
Ayrıca siz onunla aynı evde kalmaya devam ettikçe size saygısı da kalmayacak, daha da kötü şeyler yapacak. cepte garanti görüneceksiniz.
bir an önce nazından evi terkedin de sizi kaybedebileceğini görsün.

Üzgünüm ama söemeden edemeyece bir kez yapan yine yapıykr sadec daha da profesyonellesiyorlar

Neden boşanmak istemediğini anlamadım. Sebep çocukların babayla büyümesi ise çok yanlış düşünüyorsun. Mutsuz aldatılmış sinirli psikolojisi bozulmuş Bi anne ve çocuklar karısıyla ilgilenmeyen gözü dışarda hovarda Bi babayla hır Gürün sevgisizliğin içinde büyüyeceklerine boşanman çok daha hayırlı olur. Sebep maddiyata tek başına yetmeyeceğini düşünüyorsan anlarım ama çocukların mutluluğuysa yapma. Senin de bi hayatın var. Çocuklar büyüdüklerinde anlatırsan çekmeseydin derler. Ama boşanmayacaksan normalde konuyu kapat derler belki ben de öyle derdim ama eşin çok fazla rahat. Yani yapıyor bu B.ku Bi de övünerek millete anlatıyor. Potansiyel var adamda. O yüzden gerçek anlamda sürünmesi pişman olması lazım. Yine risk var ama...

Boşanıcam zaten böyle devam edemez imkansız. Ben psikolojik olarak nasıl başa çıkarım onun yardımını istiyorum sizden kendimi nasıl iyileştirebilirim çocuklarıma nasıl daha mutlu anne olarak görünebilirim kızım anlıyor bazı şeyleri ve çok üzülüyor

Piskolojik destek al yönünü belirlerken buyuk yardimi olur. Yasadigin kolay bisey degil ama ölüm degil etraflica dusun maddi konulardan nasil bi yasanti bekliyor bunlari da düşün. Kadin istedi mi herseyi yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…