Aldatildigimi ogrendikten sonraki gün hamile oldugumu ogrendim

Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Peki siz bu şekilde bu evliliğe nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz? Eşinizin bir başka kadınla olan videosunu izlemissiniz bunu kaldırabilecek misiniz? Affetseniz bile hep aklınızın bir köşesinde olacak yaşananlar.
Eşiniz belli ki pişman değil yapmaya devam edecek. Hamileliginiz ilerledikçe değişen birşey olmayacak, çocuk doğacak değişen birşey olmayacak ama siz kendinizi daha yalnız hissedeceksiniz. Çocuğunuz olacak diye bu evliliğe devam etmek yerine çocuğunuza ve kendinize daha güzel bir hayat kurmak için çaba gösterin. Aileniz yanınızda duruyorsa onların yanına gidin. Sonrasında kendinize bir yol cizersiniz. Umarım herşey güzel olur sizin için

Tabikide bosanicaksijiz durmanız hata bebegınız de saglıkla gelsin inşallah bu süreçte ailenizle kalın ondan sonrada bir işe girer çalışırsiniz bakın gerekirse yarı aç gezin ama o tarz karaktersiz bir adama muhtaç olmayın kendinizi biraz sevin saygı duyun
Sizce ne yapmalisiniz

Şu an hamilesiniz ve adam siz varken bile baskalariyla olmus saniyor musunuz ki hamileyken aldatmayacak! Ne zamana kadar affedip susmayi bekliyorsunuz?

Bebek bi doğsun belki ikincisini de yaptığınızda aranız düzelir beklemek gerek

Yazışmaları okudunuz sonra yeterince dramatik değil dur bi test yapayım bakalım mı dediniz? Üstüne bir de video? Bana geçmedi.

Aileniz yanında duruyorsa bence ayırlmanızda bir mahsuru yok çünkü bu ilk ve son olmayacak affetmeye devam ederseniz aldatmaya devam edece 1 çocukla kurtulursunuz ilerde daha zor olur bu bir çocuk 2 olur derken birde bakmışsınız ömrünüz bitmiş

Ama yinede kocasinin bilmeye hakki var. Bebek konusunu Suc sayilmazmi habersiz sekilde halledilmesi.??

Konu sahibi 3 aylık hamileyim demiş aldırın diye yorum yazanlar var aldıramaz bu saatten sonra yasal olarak 10 haftaya kadar aldırabilir

Niye aldırmadınız demek istemiyorum ama neden aldırmadınız ?
Ben anlamıyorum size büyü mü yapıyorlar noluyo size NOLUYO BOŞANIN TABİKİ ASLA DÜZELMEYECEK ÇÜNKÜ. İNSANLAR DEĞİŞMEZ.
Bir yaştan sonra ne olursa olsun hamile kalmak istiyor heralde bir tayfa.kendilerini bile kandırmaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…