Sizce ne yapmalisiniz?Merhabalar esimle 2 senedir beraber yasiyorduk ben onun yasadigi sehre tasindim ve bu yaz evlendik. Fakat daha 6 aylik evliyken bir sabah telefonunda kendisinden 20 yas buyuk yabanci bir kadinla mesajlarini okudum. Oldukca mustehcen fotograflar atilmis. Evden ayrilacaktim ki hamile oldugumu ogrendigim icin kaldim, bir sekilde atlatirim diye dusundum. Fakat bir hafta sonra telefonunda baska bir kadinla birlikte olurken cektigi videoyu buldum. Benle nisanliyken bu videoyu cektigine eminim kolundaki saatten. Cok yalvardigi icin bosanmadim ancak su an ne onu affedebiliyorum, 3 aylik hamileyim ne anne gibi hissediyorum, burada hic kimsem yok her gun isten eve gelip agliyorum zaten mesaisi gece 12de bitiyor gorusmuyoruz. Ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum.
Kendinize biraz saygınız varsa ayrılırsınız hemen.Eşiniz sapık çunki!Merhabalar esimle 2 senedir beraber yasiyorduk ben onun yasadigi sehre tasindim ve bu yaz evlendik. Fakat daha 6 aylik evliyken bir sabah telefonunda kendisinden 20 yas buyuk yabanci bir kadinla mesajlarini okudum. Oldukca mustehcen fotograflar atilmis. Evden ayrilacaktim ki hamile oldugumu ogrendigim icin kaldim, bir sekilde atlatirim diye dusundum. Fakat bir hafta sonra telefonunda baska bir kadinla birlikte olurken cektigi videoyu buldum. Benle nisanliyken bu videoyu cektigine eminim kolundaki saatten. Cok yalvardigi icin bosanmadim ancak su an ne onu affedebiliyorum, 3 aylik hamileyim ne anne gibi hissediyorum, burada hic kimsem yok her gun isten eve gelip agliyorum zaten mesaisi gece 12de bitiyor gorusmuyoruz. Ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum.
Şaka yapıyorsunuz heralde (!)Ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum.
Merhabalar esimle 2 senedir beraber yasiyorduk ben onun yasadigi sehre tasindim ve bu yaz evlendik. Fakat daha 6 aylik evliyken bir sabah telefonunda kendisinden 20 yas buyuk yabanci bir kadinla mesajlarini okudum. Oldukca mustehcen fotograflar atilmis. Evden ayrilacaktim ki hamile oldugumu ogrendigim icin kaldim, bir sekilde atlatirim diye dusundum. Fakat bir hafta sonra telefonunda baska bir kadinla birlikte olurken cektigi videoyu buldum. Benle nisanliyken bu videoyu cektigine eminim kolundaki saatten. Cok yalvardigi icin bosanmadim ancak su an ne onu affedebiliyorum, 3 aylik hamileyim ne anne gibi hissediyorum, burada hic kimsem yok her gun isten eve gelip agliyorum zaten mesaisi gece 12de bitiyor gorusmuyoruz. Ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum.
Nasıl ve ne diye yalvardı mesela, nasıl açıkladı yani bu durumu? Böyle bi konuda nasıl ikna edilir aldatılan kişi? Bundan sonra bir daha güvenemeyeceksiniz, hep bi şüphe, içinizdeki kırgınlık ve öfke geçmeyecek. Kendi ayakları üzerinde durabilen bi kadınsınız. Ayrılın, kendinize iyilik edin.Merhabalar esimle 2 senedir beraber yasiyorduk ben onun yasadigi sehre tasindim ve bu yaz evlendik. Fakat daha 6 aylik evliyken bir sabah telefonunda kendisinden 20 yas buyuk yabanci bir kadinla mesajlarini okudum. Oldukca mustehcen fotograflar atilmis. Evden ayrilacaktim ki hamile oldugumu ogrendigim icin kaldim, bir sekilde atlatirim diye dusundum. Fakat bir hafta sonra telefonunda baska bir kadinla birlikte olurken cektigi videoyu buldum. Benle nisanliyken bu videoyu cektigine eminim kolundaki saatten. Cok yalvardigi icin bosanmadim ancak su an ne onu affedebiliyorum, 3 aylik hamileyim ne anne gibi hissediyorum, burada hic kimsem yok her gun isten eve gelip agliyorum zaten mesaisi gece 12de bitiyor gorusmuyoruz. Ne yapmam gerektigini gercekten bilmiyorum.