Aldatıldığımı düşünüyorum...

belki aldatmiyordur da heyecan olmadigi icin siradanliktan bikmistir. Bi tatil belki ikinize de iyi gelebilir

O zaman size geçmiş olsun.Ben zaten bunlardan biri var mı demedim attım yani vardır bir sebebi bunlar da bazı örnekler demek istedim.Hakkınızda hayırlısı diyelim adam tam bir pislik çıktı Rıza baba diyorum

Suna usenmediniz mi ya :) simdi su kadarcik detaydan sizi gazlayip evet aldatiliyorsunuz desek inanacak misiniz?

Aldatılmak mı yoksa sevgisizlik mi?
Evliliğini ne süredir bu halde. Bir de nasıl tanışmıştınız? Bence önemli bir durum aranızdaki yaş farkı da az değil.

Hep diyorum 30unu geçen insanlarla 20lerinin başındaki insanlar evlendikleri zaman mutlu olma olasılıkları az.
Onun keşfedip bitirdiği, dinginleştiği zamanlarda genç olan yeni yeni tecrübe ediyor kendini, etrafı, duyguları...

Mutsuz bir evlilikte bunun için bir sebep sayılır,cinsel ilişkinizin olmaması yada istediğiniz gibi olmaması da bir sebep sayılır.Boşanmak için illa eşinizden şiddet görmeniz yada onun sizi aldatması gerekmez.Boşanınca anne babalıktan feragat etmiyorsunuz,sadece karı koca olmuyorsunuz...Bence siz boşandıktan sonra pişman olmamak için ilerde kendinizi telkin edebileceğiniz bir sebep arıyorsunuz..

Bu kadının suçu degil adamın uçkursuzluğu.yazdiklariniza bakin bi kadını suçlamadiginz kalmisti aldatan erkeklere karşı.Sanki adamlar evin icinde bradd pit gibi kasli vucutlariyla geziyorda kadini begenmeyecek peh

Kötü düşünmeyelim ilk başta deyip onarılabilir yönlerini görmeye çalışıyorum.
Birincisi aranızdaki yaş farkı, daha fazla yaş farkı olup sorun yaşamayan insanlar da vardır, genelleme yapmıyorum. Siz yirmili yaşların ortasında eşiniz otuzlu yaşların ortasında. Siz daha enerjik cıvıl cıvıl iken eşinizin yapısı etkisiyle de biraz daha yaşımı başımı aldım artık ergen mi davranayım düşüncesi olabilir.
İkincisi bazı erkekler çocuk sahibi olduktan sonra eşini sadece bir anne gözü ile görüp eş olduğunu unutabiliyor.
Eşinizle iletişim kuramadığınız için olayın nedenini bulmaya çalışıyor ve kuruntu yapıyor olabilir misiniz?
Bir aile terapistinden yardım alma şansınız var mı? Önce siz gitseniz, siz de değişikleri görünce belki eşinizde gitmek isteyecektir.
Siz de değişiklik derken aile terapisti sizi değiştirir bambaşka biri olursunuz demiyorum. İnsanlarla doğru iletişimi kurabilmek gerçekten çok zor, farkında olmadan pek çok insan eşi ile iletişim sorunu yaşıyor. Doğru iletişim şeklini bulursanız eşinizin de davranışları değişebilir. Değişmezse de sıkıntı olmaz, en azından kafanızda bazı konular netleşir siye düşünüyorum.

Son düzenleme:
aynı dönem insanı değilsiniz , 35 yaş artık durgunluğa sakinliğe geçmiş. 25 yaş daha genç . bunu göz önünde bulundurun

Bu kadının suçu degil adamın uçkursuzluğu.yazdiklariniza bakin bi kadını suçlamadiginz kalmisti aldatan erkeklere karşı.Sanki adamlar evin icinde bradd pit gibi kasli vucutlariyla geziyorda kadini begenmeyecek peh
Hayır ben kesin böylesinizdir o zaman hakettiniz demiyorum aksine derdi neymiş diyorum yani bir dökülsün de beyimiz neye takılıyormuş onu öğrenseydi demek istedim.Yoksa bunlar eksiktir e size de iyi olmuş demiyorum.Çünkü konu sahibi diyor ki suratı asık konuşmuyor ama eskilere karşı gayet iyi diyor e sebebi ne? Bir açıklasın da bilelim demek istemiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…