- 17 Temmuz 2021
- 6.693
- 21.735
-
- Konu Sahibi cokmuhendisannecim
Buna rağmen bebeği tutturmuşsunuz helal olsun demeye geldimÖzel hayatımız neredeyse hiç yok
HahaBuna rağmen bebeği tutturmuşsunuz helal olsun demeye geldim
O zaman size geçmiş olsun.Ben zaten bunlardan biri var mı demedim attım yani vardır bir sebebi bunlar da bazı örnekler demek istedim.Hakkınızda hayırlısı diyelim adam tam bir pislik çıktı Rıza baba diyorumÖzel hayatımız yok denecek kadar az olduğu için biz böyle şeyleri konuşamayız uyanırız ama kendisine bu soruları cesaret, edip sordum ona hakaret etmişim gibi tersledi. Evet sevişmekten bi haberim çübkü sevgi ve ilgi görmüyorum. 1 yaklaştım 2 yaklaştım 3. Adımı atacak kadar da düşemem
İnstagram uygulamasını silip geri yüklediğinizde eski ttüm mesajlar yükleniyor o şekilde okudum ama dediğim gibi eski konuşmalar onlar benden önce renkli biriymiş ama benimle çok mutsuz özel hayatımız sıfır ayrılalım diyorum ona da gelmiyor o yüzden aldatıldığımı düşünüyorum
Mesajların ayrıntılarını bilmiyoruz tabi konu sahibi özet geçmiş ama belki ayrıntılı askıntılık yaptığı mesajları vardır bi kişiyle konuşmamış sonuçta o yüzden dedim.Neyi ıspatlayacak bu şekilde? Bu sevgililerinle çok renkliymişsin, demek ki aldatıyorsun al ispatı mı diyecek
Mutsuz bir evlilikte bunun için bir sebep sayılır,cinsel ilişkinizin olmaması yada istediğiniz gibi olmaması da bir sebep sayılır.Boşanmak için illa eşinizden şiddet görmeniz yada onun sizi aldatması gerekmez.Boşanınca anne babalıktan feragat etmiyorsunuz,sadece karı koca olmuyorsunuz...Bence siz boşandıktan sonra pişman olmamak için ilerde kendinizi telkin edebileceğiniz bir sebep arıyorsunuz..2 yillik evliyim ben 25 yasindayim esim 35 yasinda. Özel hayatımız neredeyse hiç yok. Hep suratsız hep mutsuz hep stresli ama gecmisteki sevgililileri ile konuşmalarını okudum çok farklı çok renkli bi insan beni yaptığım yemeği temizliği vs hiçbirşeyi beğenmez. Sürekli hizmet bekler ilgi bekler ama asla ilgi göstermez. Özel hayatımız da ayda yılda bir olduğu için o yüzden aldatıldığımı düşünüyorum nasıl ispatlarım telefon temiz hep. Ayrılmak için ayrılmak istemek yeterli bir sebep ancak ben sebepsiz ayrılacak biri değilim küçük bi bebeğimiz var ve babasına çok düşkün. Onu kötü etkilemek istemem
Bu kadının suçu degil adamın uçkursuzluğu.yazdiklariniza bakin bi kadını suçlamadiginz kalmisti aldatan erkeklere karşı.Sanki adamlar evin icinde bradd pit gibi kasli vucutlariyla geziyorda kadini begenmeyecek pehAldatmıyorsa bile size karşı ilgisi yok ya da azalmış.Sorunun sebebi ne? Kendisine sordunuz mu hiç? Belki seksi kıyafetler giymiyorsunuz ama istiyor,belki sizi bakımsız buluyor,belki temiz değilsiniz,belki sevişmekten bir habersiniz yani attım tabi hepsini.Sebebi neymiş bu size karşı soğuk olup eskilere karşı sevecen olmasının? Bence bunları öğrenebilirseniz gerisini de daha kolay anlarsınız.
aynı dönem insanı değilsiniz , 35 yaş artık durgunluğa sakinliğe geçmiş. 25 yaş daha genç . bunu göz önünde bulundurun2 yillik evliyim ben 25 yasindayim esim 35 yasinda. Özel hayatımız neredeyse hiç yok. Hep suratsız hep mutsuz hep stresli ama gecmisteki sevgililileri ile konuşmalarını okudum çok farklı çok renkli bi insan beni yaptığım yemeği temizliği vs hiçbirşeyi beğenmez. Sürekli hizmet bekler ilgi bekler ama asla ilgi göstermez. Özel hayatımız da ayda yılda bir olduğu için o yüzden aldatıldığımı düşünüyorum nasıl ispatlarım telefon temiz hep. Ayrılmak için ayrılmak istemek yeterli bir sebep ancak ben sebepsiz ayrılacak biri değilim küçük bi bebeğimiz var ve babasına çok düşkün. Onu kötü etkilemek istemem
Hayır ben kesin böylesinizdir o zaman hakettiniz demiyorum aksine derdi neymiş diyorum yani bir dökülsün de beyimiz neye takılıyormuş onu öğrenseydi demek istedim.Yoksa bunlar eksiktir e size de iyi olmuş demiyorum.Çünkü konu sahibi diyor ki suratı asık konuşmuyor ama eskilere karşı gayet iyi diyor e sebebi ne? Bir açıklasın da bilelim demek istemiştim ben.Bu kadının suçu degil adamın uçkursuzluğu.yazdiklariniza bakin bi kadını suçlamadiginz kalmisti aldatan erkeklere karşı.Sanki adamlar evin icinde bradd pit gibi kasli vucutlariyla geziyorda kadini begenmeyecek peh