Eger bosanamayacaksan ve sindireceksen kurcalamayacaksin bu isi. Bile bile kabullendigini dusunurse yarin obur gun gozune baka baka ihanet eder, eve bile getirir. Bir an once ayaklarin uzerinde durmaya ve bosanmak icin imkan yaratmaya calis baska secenegin yok bence.
ihaneti kafasina koymus adami bagirip cagirarak ya da aglayarak durduramazsin, affetmek de Sadece onu daha fazla cesaretlendirir. Kendini vazgecilmez hissetmesine ve isi yuzsuzluge vurmasina neden olur.
Yok,sadece bana manen arka çıkacak biti yok,bir kez teyzeme açıldım,sus dedi,zaten herkedinki öyle ...faşan filan.Ben metak ediyorum acaba bu normal birşeymi,yoksa benmi abartıyorum???Bosanma seceneginin olmama sebebi ne kimsem yok demissiniz maddiyat mi ?
viberdeki yazışmalarını bilgisayardan takip ediyorum.Biliyor qaliba...Tamam da bunu ne kadar tutabilirsin ki ? Nasıl öğrendin konuştuklarını, kadın evli olduğunu biliyor mu?
Yok,sadece bana manen arka çıkacak biti yok,bir kez teyzeme açıldım,sus dedi,zaten herkedinki öyle ...faşan filan.Ben metak ediyorum acaba bu normal birşeymi,yoksa benmi abartıyorum???
Boşanmayacaksan kabullenmekten başka ne yapabilirsin ki? Nasıl bir yardım istiyorsun?[/QUOTEsadece paylaşayım beni birileri içimdekileri duysun istedim
ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorumBu durumda kendinize saygınız kaldı mı ki?
ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum
belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsamçok zordur fakat bu işi eşinizle konuşup çözmeniz lazım çıkar yol yoksa boşanmaznız en doğal yoldur..
Bu konu gerçek mi? Size hakaret edilmemiş soru sorulmuş.ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum
ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum
belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam