aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

Üzülmüştüm sizin için ama gerek yokmuş. Hayatta başarılar...

sen konuşmaları elinde tut delil olsun diye.aynı şekilde sende o programla bir arkadaşın varsa ismini erkek ismiyle değiştir eşinin ynına koy telini ve arkadaşndan msj atmasını söle sen başka odada ol mutlaka bakıcak msja ve sana bişey dicek sende ozmn o kayıtların çıktısını al ve göster.Eğer bu işi ilerletirse ztn boşanır senden yada gizli gizli dvm eder.

Kendinize bağımsız bir hayat kurabilme şansınız var mı? Çalışıyorsanız yada herhangi bir geliriniz varsa bence boşanma ihtimalini gündeminize alın ve yavaş yavaş kabullenmeye çalışın. Bu fikre alıştığınız an eşinizi karşınıza alıp konuşun. Durumdan haberdar olduğunuzu ve adam olmazsa boşanacağınızı söyleyin.

Çalışmıyorsanız bir işe girip yavaş yavaş kendinize bağımsız bir hayat kurmaya başlayın. Eşinizin olmayacağı hayatınıza yumuşak bir geçiş yapın. Ve elinize geçen parayı kenara koyun. Sonrada yol verin yada resti çekin.

Hiçbirisini yapamam diyorsanız eşinizin kadınla olan iletişim kanallarını kapatın. Kadına kendinizden bahsedin ve bu işi bitirmeye çalışın. Eşinizle açıkça konuşmayın ama dolaylı olarak bu işlerden haberiniz olduğunu bilsin. Bunu bir şekilde yapın.

Hiçbirisi olmaz ben bu deveyi güdeceğim derseniz Allah yardımcınız olsun ama el atmazsanız bir gün kadının birisi bundan sonra bu evde ben yaşayacağım sana güle güle diyebilir. Evlerden ırak.

O zaman bizden tam olarak ne istiyorsun, madem kocanı seviyorsun ona da bir şey deme, şikayette etme, sus aldatılışını izle o zaman... Keşke kocan yerine birazda kendini sevsen..

Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...

ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum
Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşanılmazsa neden bu kadar üzgünsünüz o zaman? Madem öyle takmayın kafanıza konuşsun..Böyle birşey var mı ya? Daha ne yapmasını bekliyorsunuz? O kadın sevgili olmayı kabul ettiği zaman eşinizle arasında bir ilişki başlayacak o zaman ne yapacaksınız? Sadece bir bayanla konuştu diye boşanılmazsa,buyrun oturun eşinizle o zaman ne diyelim ki biz başka?

Abartmak derken? Bak arkadaşım bu iş böyle devam ederse adam bir gün kolunda başka bir kadınla geliverir. O zaman ne yapacaksın? Bana kalırsa bas git derim ama ben gidemem diyorsan bu işe bir çözüm bulman lazım.

hala ben seviyorum kocamı diyebilmenizi aklım almıyor
önce "yazık" demiştim ama
şimdi diyemiyorum
kocanızı seviyorsunuz ama kendinizi sevmiyorsunuz
herkese saygınız var, kendinize yok
nerede "kimsem yok, çocuklarım küçük, korkuyorum" yazışınız
nerede "seviyorum hala kocamı"
o zaman size mutluluklar dileyelim, ne diyelim...

Reactions: anu

aldatmaz.kaçamak da yapmaz.

anneannem kızım bazı kadınların şeyi altından bizim ki çaputtan zaar derdi,bence bazı adamların ki de altından

Mutluluklar canım..

Boşanırım.

yaşım genç demişsiniz bir yorumunuzda haklısınız genç ama başkaları ne der diyerek böyle bir karar alınmayacağını bilecek yaştasınız da.
kocanız sizi aldatmıyorsa o kadını ikna edemediğinden, elbet bir gün ikna edeceği bir safdil çıkacak karşısına.
sevebilirsiniz. olabilir., tarih diktatörlere, seri katillere aşık kadınlarla dolu, işin içinde sevgi olması bunun doğru olduğunu göstermez.
insanlar siz aldatılıp da boşanmayınca madalya takmayacak size, şimdi fedakarlık olarak göreceksiniz ama çocuklarınız da takmayacak.
yol sizin, karar sizin.

Kaç yaşındasın...kocanla halen aynı yatağı paylaşabiliyorsan,tiksinmiyorsan,seni halen sevdiğini düşünüyorsan ( ki bunlar benim için imkansız olurdu herhalde ) artık onu takip etmeyeceksin..çocukların kaç yaşında...

Aklin yolu bir tesekkur ederim
ama konu sahibi eşini sevdigi icin bosanmak istemiyormus yazdiklarimin cogu gecerliligini kaybetti. Boyle bir durmda soylenecek bisey yok zaten, 3 kisilik hayatlarinda mutluluklar diliyorum ve konudan cekiliyorum

benim de yorumlarım geçerliliğini kaybetti
ben de mutluluklar dileyip, çekildim az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…