belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam
Adam aleni yapar, bilgisayarda yazışırken benden çay ister demeye getiriyor sanırım.'Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .'
Bu cumleyi anlamadim ben pek, acarsaniz sevinirim.
belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam
Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşanılmazsa neden bu kadar üzgünsünüz o zaman? Madem öyle takmayın kafanıza konuşsun..Böyle birşey var mı ya? Daha ne yapmasını bekliyorsunuz? O kadın sevgili olmayı kabul ettiği zaman eşinizle arasında bir ilişki başlayacak o zaman ne yapacaksınız? Sadece bir bayanla konuştu diye boşanılmazsa,buyrun oturun eşinizle o zaman ne diyelim ki biz başka?ben hakaret edediniz diye paylaşmadım ki derdimi.Sadece bir bayanla yazışıyor diye boşandı diye beni her kes kınar.Sabr ediyorum,işin sonunu,bana iyi bir fırsat fermesini bekliyorum
Abartmak derken? Bak arkadaşım bu iş böyle devam ederse adam bir gün kolunda başka bir kadınla geliverir. O zaman ne yapacaksın? Bana kalırsa bas git derim ama ben gidemem diyorsan bu işe bir çözüm bulman lazım.Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
pelin- hakikaten harika yazıyorsun!
Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Mutluluklar canım..belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam
Boşanırım.Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
yaşım genç demişsiniz bir yorumunuzda haklısınız genç ama başkaları ne der diyerek böyle bir karar alınmayacağını bilecek yaştasınız da.belki bana her kes kızıcak ama,ben seviyorum kocamı,çünki ilk aşkım,bir erkekten ziyade sığındığım tek varlığım.Annem yok,babam başka kadınla evli,ailemi zamanında ne zorluklarla ikna ettim evliliyime onay verdinler diye,şimdi yüzüm yok şilayet etmeye.Bana öyle bir rol yapıyor ki şimdi boşan diye yazanların hepsi onu görseler yuhlarlar beni boşanırsam
aldatmaz.kaçamak da yapmaz.
anneannem kızım bazı kadınların şeyi altından bizim ki çaputtan zaar derdi,bence bazı adamların ki de altından
Aklin yolu birtesekkur ederim
ama konu sahibi eşini sevdigi icin bosanmak istemiyormus yazdiklarimin cogu gecerliligini kaybetti. Boyle bir durmda soylenecek bisey yok zaten, 3 kisilik hayatlarinda mutluluklar diliyorum ve konudan cekiliyorum