- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
Ya uyumusum gıbı o dönemı de hatırlmaıyorum kı parcaları bırlestıremıyorum kafam karman corman oldu ..Sen affettın mı cnm ?En son pesınden kosuyordu .Cok zordur eminim
İnsan nasil hazmedebilir ki zaten
ohaaaadam diycemde dilim varmadı bu nasıl adilik böyle
Yok hayirYa uyumusum gıbı o dönemı de hatırlmaıyorum kı parcaları bırlestıremıyorum kafam karman corman oldu ..Sen affettın mı cnm ?En son pesınden kosuyordu .
Ben konularını biliyorum canım. Bu adamın sana bu kadar tahammülsüz olmasının sebebi bu muydu acaba? Senin çok mutlu olmanı istiyorum inan.
ne yapacağın bariz ortada bacım karşına çıkan ilk dilenciye sadaka verip kurtulmuş olmanın tadına varmalısın .En cok da böyle bırını baba yapmıs olduguma yanıyorum..Öyle guzel bı kurgu kı herkes herseyın farkında alısmısken ben yenı ogrendım ve o daha bıldıgımı bıle bılmıyor..Nasıl tepkısızsem aynen devam edıyorum..Ama boyle bırınden hersey beklenır resmen korkuyorum ondan..Daha ne yapabılır dıyorum acaba..
Evet cnm en son ayrılısımız sebepsız bır kavganın fecı buyutulerek benı tartaklamasına varan bı durumdu..Herşeyı rolmüş resmen.
Tam olarak ne zaman başlamış bu ilişki acaba? Siz uzun bir dönem ayrı kaldınız ya o boşlukta oldu bence ne olduysa...
Boşveeer hayırlısı de.inşallah çok tatlı, namuslu serefli inanılmaz iyi bi cici babası olur:))Yanı kızımın uvey annesı bı metres olacak ..Çok saskınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?