- 2 Eylül 2022
- 182
- 68
- 26
- Konu Sahibi Butterfly9
Merhabalar, öncelikle ellerim titrerien ve ayaklarım buz kesilmiş vaziyette yazdığımı bilmenizi istiyorum zira yeni emin oldum öncesinde hep kuşku vardı. Eşim son dönemlerde özellikle benden uzaklaşmak için binbir bahane arıyordu, bende onun telefonuna baktım telefonuna 1 ay önce format atılmıştı ve 1 aydır hiç konuşmuyoruz neredeyse hep kavga, son kullandığı emojilere baktım hepsi kalp öpücük, ateş tarzında şeyler. Şok oldum çünkü bana hiç ama hiç atmadı son 1 ay içinde özellikle ve evden gitmemi ister gibi hep. Neyse sonra panosuna baktım sahte bir hesap ismi kopyalanmış yanlışlıkla kopyalamis çünkü en eskilerdeydi ve orda kaldığını unutmuş. Hesaba baktım Instagram dan 0 takipçi 0 takip ve 2 ay önce açılmış. Eşimi tanıyorum ve aldatildigima eminim ama nasıl yapacağım nasıl yakalayacagm anladığım kadarıyla da sık sık mesajlaşma yoluyla iletişime geçiyorlar, telefonu hep ortalıkta olurdu tüm şifrelerini bilirdim nasıl ya nasıl şu an o kadar kotuyum ki anlatamam. Daha önce güven problemi yaşadım ve şüphelendiğim bir kız var ama emin olamıyorum kimseye de anlatamıyorum ne aileme ne arkadaşlarıma... İçim acıyor. Kanıt olursa bosanacagm kesin ama bu durumda belirsiz iken yapamam netlestirmem gerek