Aldatılanlarrrrr kulübü

Boris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
18
3
1
36
Merhaba benim 3 yıl boşanma davam açıldı karşı taraf kuzeniyle aldattı Facebook’ta kuzeni buna hazır aşk mesajı etiketi yapmış buda beğenmiş umarım aldatma sayılıyordur hala sürüyor mahkeme 5 tane dava açtım evlilik senedi yaptırmıştım onu da sundum mahkemeye eski eşimin annesi imza atmadım diye itiraz etmişti ama imzası onun çıktı araba da var onun üzerine olduğu için o kullanıyor benim emek verdiğim eşyanın onda olması gerçekten üzücü bir durum yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım

Yanlış yere konuyu açmışsınız burda pek yorum da almazsınız söyliyim. Bir derdim var kısmına açsanız baya yazan olur.

Orada etiketlenen başka kimse yok muydu sadece eşiniz mi vardı ve başka deliliniz yok mu. Evlilik senedi kısmını ise hiç anlamadım.

evlilik sozlesmesini neye istinaden imzaladiniz cok mu varliklilardi ?

Eğer tek bir delil beğenmezse aldatma sayılmaz. Ama ortada daha farklı şeyler varsa olur

Bide evlilik sözleşmesi ne ya..niye imzaladığı öyle bişeyi. Anlamış degilim

Ben konuyu tam oturtamadım. Şimdi etiket yağınca nasıl aldatmış oldu anlamadım. Mesela erkek arkadaşlarımızla bir fotoğrafta etiketlemek birlikte yakalandık mı olur? Gibi bir durum sadece bu etikette aldatma konusu çıkmışsa. Birde sözleşmeyi kim imzalamış anlamdım ben.

Konu sahibinin eşi kuzenin. Facabbook sitesinde etiketlendi. Aldatmayla ilgili dava açılmış. Bide yanlis anlamadiysam. Konu Sahibi evlilik sözleşmesi imzalamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…