Aldatılanlar.. nasıl insanlıktan çıkmışım..döndüm ben o kadınmıydım?

selyfurtado

Venüs AKREP Kızı
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
136
114
35
Aldatma , katlanılabilir bir tabir değil.
Anlattıklarım yokya bu sayılmaz desede, beterin beteri var desede, tarifi seçenekleri yada çeşidi yok aldatma aldatmadir.

O ara Facebook yeni çıkmış, biz toplam 3 yıllık evliyiz. Ben gurbete gelmişim ailemden kopup. Benimki , sabahlara kadar face'de, ne yapıyorsun gelsene yatalım deyince PC yi kapatıyor bir glizlemeler falan.
İşyerindeyken aldım PC yi çözdüm şifreleri kırdım, 5-6 aydır bir japon kıza yazıyor. Çok güzelsin söylesin böylesin ," ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM... "
DANNN biri beni vurdu . Zamanı geri ÇEVİRSEM... Hanıma Antalya tanıtım videoları gönderiyor, banada "aşkım beni arkadaşlarla Antalya'ya yollarmisin sen"
" tabiki canım ben sana güveniyorum..."
(O salak benmiymisim...)

Nasıl fedakarlık yapılır nasıl kendinden ödün verilir nasıl sonsuzzzzz güvenle sevilir elbebek gulbebek bakılır benden öğrenin de yapmayın

O gün birde evlilik yıldönümümuzdu.
Öğünden sonra hiçbir şey aynı kalmadı.
Ben kliniklere yattım. Atlatamadim. Kavgalar gürültüler beynimi kemiren sahneler.

Karar verdim çevremde olanı biteni gözlemledim. Asla sevenin kıymet bilinmiyor.
Aile olduk , yuva kurduk, ikinci çocuğu da ilk evladım için yaptım .
2 aile terapisti gördük. Güven asla yok , ama paranoyaklik bitti. Sevgi insanı olarak evet.
Aşk yok bitti.
Yerine ,bakım merkezlerinden çıkmayan, çalışan , estetikleri takip Edip ihtiyacı olanı yaptıran, yaptırmak içinde adamin iliğine kadar sömüren , işime geldimi canım istemi, gönlümü kirmadiysa hoş ettiyse isveyi cilveyi özel hayatı kaybettirme korkusu Salacak derecede yaşatan kadin oldum.

Dönüp bakıyorum , ozaman 8 sene önceki benmi mutluydu, şimdiki benmi.
Kesinlikle şimdiki ben.
Adam pir dönüyor, kisknacliksa bende değil kendisine döndü şimdi. Kaybetme korkusuysa iliklerine kadar yaşıyor .
Haa içim rahat, kimseyi kırmadım, kimsenin arkasından iş çevirmedim. Kimsenin ahini almadım . Yaptığım şeyler olması gerekenlermis ve ben annelik yapmışım ona zamanında.

Aldatilmak kabullenilecek bir durum değil. Ama sosyal medya bile olsa oda aldatmadir.

Fedakarlık sadece evlada ve anne babaya yapılır. Hatta nankörlük görüyorsanız onlarada yapmayın.

Çevrem , sonsuz güvenle sevgi duyan hanımlarını aldatan, erkekle dolu
Bir diğeriyse bencill, fazla bakımlı aynı zamanda kendisine kocasından daha çok aşık hanımlarına tapan adamlarla dolu.

Hangisi olacağınızı siz ve eşiniz belirleyecek ..
Buda bir tecrubedir böyle ..
Varmı sizinde kişiliğinizi etkileyen yaralarınız..

Ee hala evlisin. Ne diyelim?
Aldatma , katlanılabilir bir tabir değil.
Anlattıklarım yokya bu sayılmaz desede, beterin beteri var desede, tarifi seçenekleri yada çeşidi yok aldatma aldatmadir.

O ara Facebook yeni çıkmış, biz toplam 3 yıllık evliyiz. Ben gurbete gelmişim ailemden kopup. Benimki , sabahlara kadar face'de, ne yapıyorsun gelsene yatalım deyince PC yi kapatıyor bir glizlemeler falan.
İşyerindeyken aldım PC yi çözdüm şifreleri kırdım, 5-6 aydır bir japon kıza yazıyor. Çok güzelsin söylesin böylesin ," ZAMANI GERİ ÇEVİRSEM... "
DANNN biri beni vurdu . Zamanı geri ÇEVİRSEM... Hanıma Antalya tanıtım videoları gönderiyor, banada "aşkım beni arkadaşlarla Antalya'ya yollarmisin sen"
" tabiki canım ben sana güveniyorum..."
(O salak benmiymisim...)

Nasıl fedakarlık yapılır nasıl kendinden ödün verilir nasıl sonsuzzzzz güvenle sevilir elbebek gulbebek bakılır benden öğrenin de yapmayın

O gün birde evlilik yıldönümümuzdu.
Öğünden sonra hiçbir şey aynı kalmadı.
Ben kliniklere yattım. Atlatamadim. Kavgalar gürültüler beynimi kemiren sahneler.

Karar verdim çevremde olanı biteni gözlemledim. Asla sevenin kıymet bilinmiyor.
Aile olduk , yuva kurduk, ikinci çocuğu da ilk evladım için yaptım .
2 aile terapisti gördük. Güven asla yok , ama paranoyaklik bitti. Sevgi insanı olarak evet.
Aşk yok bitti.
Yerine ,bakım merkezlerinden çıkmayan, çalışan , estetikleri takip Edip ihtiyacı olanı yaptıran, yaptırmak içinde adamin iliğine kadar sömüren , işime geldimi canım istemi, gönlümü kirmadiysa hoş ettiyse isveyi cilveyi özel hayatı kaybettirme korkusu Salacak derecede yaşatan kadin oldum.

Dönüp bakıyorum , ozaman 8 sene önceki benmi mutluydu, şimdiki benmi.
Kesinlikle şimdiki ben.
Adam pir dönüyor, kisknacliksa bende değil kendisine döndü şimdi. Kaybetme korkusuysa iliklerine kadar yaşıyor .
Haa içim rahat, kimseyi kırmadım, kimsenin arkasından iş çevirmedim. Kimsenin ahini almadım . Yaptığım şeyler olması gerekenlermis ve ben annelik yapmışım ona zamanında.

Aldatilmak kabullenilecek bir durum değil. Ama sosyal medya bile olsa oda aldatmadir.

Fedakarlık sadece evlada ve anne babaya yapılır. Hatta nankörlük görüyorsanız onlarada yapmayın.

Çevrem , sonsuz güvenle sevgi duyan hanımlarını aldatan, erkekle dolu
Bir diğeriyse bencill, fazla bakımlı aynı zamanda kendisine kocasından daha çok aşık hanımlarına tapan adamlarla dolu.

Hangisi olacağınızı siz ve eşiniz belirleyecek ..
Buda bir tecrubedir böyle ..
Varmı sizinde kişiliğinizi etkileyen yaralarınız..

Seni bilmem de adam şimdi daha mutlu. Bi aldattı kendine çok bakan, fıstık gibi bi karısı oldu. Ödül gibi. :)

Yok cezalarida çekti :KK66: babasından dayak yedi.
Benim babamdan tehdit aldı.
Kliniklere yattım aylarca salya sümük ağladı bahçesinde doktorlar ona yasak koydu , tam 10 kilo verdi o süreçte 1 ayda.

Sosyal hayatı bitti. Fedakar ben gitti zalımsın hayat demeye başladı o_O
Diyorum ya onu huzursuz kendimi mutlu etme derdindeyim :KK66:

Aferin.
Aldatsa da, psikolojiniz bitse de, 2. çocuğu yapın, asla boşanmayın.

Bu mudur yani hayat dersi?

Herifi sömürdüm, güzelleştim, tekmeyi bastım. Yeni eşimle çok mutluyum yazsaydınız belki hayat dersi olurdu.

Boşansanız bundan daha iyiydi.
Aldatılmanın getirdiği özgüvensizlikle birlikte ameliyat olup kendinize bakmışsınız aldatılmadan önce neredeydiniz peki?
Bu kadar fedakarlığı yapmayıp baştan belki mutlu veya sizin tabirinizle bencil olsaydınız daha iyi olurmuş.
Ne bu kadar kendinize bakmanız ne de ameliyat olmanız adamı aldatmaktan vazgeçirir üzgünüm...

O kadar güzel yazmişsiniz ki ...
Öyle eşe ne desem bilemiyorum hangi sıfatlara sığdırmalı neden fedakar taraf aldatilan kalibina sokuluyor aldatan ise yeni hayatlara yelken açıyor sizin hikayeniz şu an yerinde bitmiş ama yine de sizden goturdugu bir suru sey var bosanatak bitmesini beklerdim .en son okuduğum bir söz ilgimi çekti yazmadan grçemeyeceğim 'Doğa'da erkek olan her canli dişisinin peşinden koşar odak noktası daima dişisidir ve onu merkez kabul eder onun için avlanır ,kur yapar ,elde etmeye çalışır oysa ki dişi için merkez sadece ve sadece kendisidir ' Çeşitli kitaplarda dahil okuduğum tüm her şey bu sözü doğruluyor.Çevreye bakiyorum yine ayni.
Kendi deneyimlerim ise hayatimda zoraki şekilde taniştiğim sonrasinda duygusal bir şeyler besleyip bağlandigim 2 erkek oldu ama bu erkekler icin hic bir zaman deger taşidigimi dusunmuyorum öyle olsaydi bugun evli olurdu onlardan biriyle ama evlenmedigim icin de mutsuz degilim ilk iliskim agir bir aldatma ile sonuclandi.
Ikinci iliskimde ise doyumsuz bir adamla berabermişim aldatma potansiyeli yuksek ve devamli bu yönde ugrasmis ayrildiktan sonra sosyal medya hesaplarinin sifreleribi öğrenince bakmistim cok acidir ki beraber zaman gecirmelerimiz oldugu halde tinder da arayislariboldugunu cesitli kadinlara msjlar attigini gordum kimseyle iliski yok ama bu da aldatmaydi gözümde emek verdiklerim buydu ve bunlara simdi baktigimda ne kadar yanlis insanlarla oldugumu goruyorum ve asla guvenemiyorum sanirim hayat boyle surecek benim açimdan artik fedakar cefakar kadin olmakta istemiyorum ...

Yok cezalarida çekti :KK66: babasından dayak yedi.
Benim babamdan tehdit aldı.
Kliniklere yattım aylarca salya sümük ağladı bahçesinde doktorlar ona yasak koydu , tam 10 kilo verdi o süreçte 1 ayda.

Sosyal hayatı bitti. Fedakar ben gitti zalımsın hayat demeye başladı o_O
Diyorum ya onu huzursuz kendimi mutlu etme derdindeyim :KK66:
Sonuçta sizi aldatan adamın soyadını taşıyorsunuz.
Neden ayrılmıyorsunuz?

Yani arkadaşlar midesizlik filan çok ağır laflar değil mi. Tamam affetmis ama o onun tercihi. Neden affetti şartlar neydi nasıldı kafasında ne vardı bunların hiç birini bilmiyoruz sonuçta.
Ayrıca ben hep şuna inanıyorum insan dilediğini değil kınadığını yaşarmış büyük konuşmamak lazım.

Neden bosanmadiniz? Yani bu soruyu aslında bekar 24 yaşında bir genç kız olarak soruyorum. Kkyi okudukça paronayak olmayı öğrendim ben gelecek için en çok. Korktuğum şeylerden biride bu Allah korusun. Ve hep duyuyoruz ya bosanirim kesin bilmem ne ve bencede bosanilmali gibi ama siz klinige yatmissiniz acılar cekmissiniz her kadın gibi ama neden bosanmadiniz? Bosansaydiniz güvensiz bir ömür sürmekten daha iyi olmaz mıydı ? Tüm samimiyetimle soruyorum ben bu soruyu yani cevabı merak ediyorum anlamak istiyorum yargılamak değil amacım .şu anki kararinizla da mutluysaniz sorun yo .Allah pişman etmesin .sevgiler

Konu sahibi yazdıklarına katılmıyorum.

İkincisi siz kınayan,midesiz diyenler çok ağır ithamlarda bulunup büyük konuşuyorsunuz. Hayat bu kime ne getirir bilemeyiz ama çevremde böyle büyük büyük konuşan insanların sonra düştükleri durumu gördükçe üzülüyorum. Evet siz dik duyabilirsiniz,güçlü olabilirsiniz ama hayat kadının hayatı affedenin hayatı size ne ki?

Hayatını mahfetmesine, özgüvenini yıkmasına, kliniklere kapanmasına rağmen kocasından vazgeçememiş ve ondan 2. çocuğu yapmış, kendini de intikamımı aldım diye kandırmış bi kadın görüyorum ben.

Bu aralarda aldatılmadığınızı nerden biliyorsunuz? İş için rapor alıp bi genelevde soluğu almadığından nasıl eminsiniz? Korkunç bu yaptığınız. Tamamen iyileştirme göstermesen klinikten ayrılmamalıydınız. Hala geç değil, kendinize haksızlık yapmayın.

Çünkü maddi olarak sömürüyor .Bunun başka açıklaması yok
Bunun övünülecek yanı ne peki?

Hırsının kurbanı olmuş. Kocası başka kadını tercih ettiği için başta gurur yapmış ama 2. çocuk neden diye soruyor insan. intikam aldığı adam, eşi değil ki.
Boşanarak da mükemmel kadın olabilirdi.

X