• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılan eşin büyüklüğü

ooffffff tüylerim diken diken oldu,
o adam ki, adam gibi , adammış.saygım bin kez daha artı şimdi.

bana göre fedakarlık bu değil...eğer büyüklük yapılacaksa gitmesine izin vermek zaten yeterli, 1 ay yetecek kadar para vermek bilemiyorum ne derece hoş...düşünsenie eşiniz kadının biriyle kaçıyor ve siz ona birde maddi yardım ediyorsunuz. kadının bir de kendi ağzından anlattığı çok kıskançtı cümlesine takıldım, bilmiyorum ama normal şartlarda kıskanç biri birde üstüne ne demeye para verir, ne kadar doğru olur...yok yok bence para oraya yanlışlıkla girmiştir.

düşünüyorum da bunu yapabilmek hakikatten zor......bunu başarmak için nefsini yenmek lazım sanırım.
aşık veyseli rahmetle anıyoruz

çok etkilendim ya ama adı üzerinde o aşık veysel işte ondaki bu fedakarlığı ben yapamazdım yapmazdım.kimse yapmazdı yapamazdı herhalde kaldıki bende yapardım diyen birileri çıkarsa varsa hala böyle yüreği olanlar başım gözüm üstüne.(ki hikaye gerçekten doğruysa parayı ayakkabısının içine koyma düşüncesi bile aklımın ucundan geçmezdi).

Back