Aldatilan birisi nasil teselli edilir? Cok zor.

Arkadas dedigin kimin kiminle mutlu mesut uyudugunu bilir cunku arkadas arkadasin evine kamera takip arkadasini kontrol eder 🤣 yetmez bir hisimla arkadasinin baska sehirde calisan isyerini basar. Senin arkadaslik anlayisin sifir otur 🤣
Üzgünüm, bana böyle öğretmediler. :KK43:
Zaten ben eşle ayrı şehirlerde yaşamayı da garip buluyordum :KK43: hata bende demek ki

Sizde de ne numaralar varmış Willy, şaştım kaldım. Ama ufak bir şüpheden yola çıkıp da bir başkasının davasını neden bu kadar sahiplendiniz ben onu anlamadım. Kendiniz için bu kadar uğraşmazsınız bile. Sonuçta siz aldatacağınızı hissettiğinizde ayrılabilecek kadar medeni bir çiftsiniz. Bu kadar şüpheciliğiniz bana sinmedi nedense.
Bu olaydaki numara diye anlattiginiz sey ne anlayamadim.
Herkesin belki fark ettigi seylerdir bunlar, is yerindeki iki kisinin enerjisinden farklilik oldugunu hissetmemi gayet normal buluyorum. Eminim siz de anlardiniz.
Dava sahiplenmek ne demek? Arkadasima yardimci olmak istiyorum onu oyle gordukce benim de icim parcalaniyor bu durumun nesi size farkli geliyor?

Son olarak rica ediyorum her seyi esime baglamayin. Iciniz rahat etsin hicbir problemimiz yok, Allah korusun ilerde basimiza kotu bir sey gelirse de medenice ayrilabilecegimizi dusunuyorum.

Bu olaydaki numara diye anlattiginiz sey ne anlayamadim.
Herkesin belki fark ettigi seylerdir bunlar, is yerindeki iki kisinin enerjisinden farklilik oldugunu hissetmemi gayet normal buluyorum. Eminim siz de anlardiniz.
Dava sahiplenmek ne demek? Arkadasima yardimci olmak istiyorum onu oyle gordukce benim de icim parcalaniyor bu durumun nesi size farkli geliyor?

Son olarak rica ediyorum her seyi esime baglamayin. Iciniz rahat etsin hicbir problemimiz yok, Allah korusun ilerde basimiza kotu bir sey gelirse de medenice ayrilabilecegimizi dusunuyorum.
Üzgünüm ama tek sorun ben değilim, arkadaşım ekolünü kimse yemedi. Çok severiz arkadaşım hikayelerini biz.

ya bununla kim arkadaşlık etsin

eğer bu hikaye gerçekse bakın adam neden bu willy'i anlatsın
dışarıdan da belli oluyor demek ki bunun kafa kırıklığı, adam gitmiş büşrayla dedikodusunu yapmış
allah bilir arkasından ne gülmüşlerdir

tabi gerçekse hikaye

Ya barbienin konularindan sonra willynin konusu iyi oldu ya arada degisiklik iyidir, marjinalligi de ozluyor insan 🤣 birazdan rainy gelir sizce benim sevgilik olur mu diye, zorunlu ve vanessa zaten pistte.

Kusura bakmayin lutfen. Bir gun insallah sizi tatmin ederim inandiricilik konusunda inanin su an tek derdim bu.
İstenmediği halde zamk gibi yapışıp en sonunda aldatılan "arkadaşınız" gayet sıradan bir sonla karşılaştı. Bu kadar içinize yük etmeyin, o kadın o hırsla en sonunda sizin de başınızı yer. Yapan kurtulmuş anlatan kurtulamamış diye bir şey var.

Nasil emin olabilirim, yanlarinda yatmiyorum ya.
Busra'nin anlattigi bu. Ben inaniyorum neden yalan soylesin.
Neden söylemesin? Daha doğrusu Büşra'nın olayları kendi anlamak istediği gibi anlamadığını nerden bilebiliriz? Sonuçta daha öncesinde terkedilmek istendi bu kız. Nasıl bu kadar inanıp güvenip mutlu mesut uyudu? Ya da uyuduğuna inandı?

Bu geri kafamla bile bu kadar sorunlu bir arkadaşım olamaz benim. Kadının hırstan gözü dönmüş ortalığı yakıp yıkacak. O yüzden şaşırdım. İşim olmaz böyle varoşla.
Ay zaten varoş olmasaydı öncesinde yalvar yakar tutmazdı adamı yanında.
Adam nasıl bıkmışsa artık, kendini diğer kadına affettirme derdinde

Hikaye bana saçma geldi. Siz ne alaka adamın is yerine gidip ordaki bir kizla samimiyetinden iskilleniyorsunuZ? Adam ztn aleni iliski yasiyorsa o kızla bu çok bariz olurdu. Size rol mu kestiler? Adam sizi kim diye tanistirdi? O kiz niye bu kadının yanında böyle davraniyoruz demedi mi? Busra hiç adamın is yerine gitmemis mi? Kiz onra nasıl sizin takip isteginizi kabul etmeyip Fake hesabi kabul etti? Baştan aşağı uydurma gibi geldi bana
Boyle bir hikaye uydurmanin kime ne faydasi olacak burada? Ne yasandiysa onu anlatip tavsiye rica ediyorum.
Benim de onlarca soru isareti var kafamda, aylarca bu durum nasil idare edildi ortaya cikmadi bilmiyorum. Su an bunu sorgulayacak cevaplari arayacak bir durumum yok sadece arkadasima nasil yardim edebilirim onun derdindeyim.

Kizla tam olarak soyle oldu, ben ofise geldim sekretere gorusmek istedigimi soyledim sonra X kisisi geldi benimle sarildi ne icersin hosgeldin falan dedi, koridorda kizla karsilastik, ikimizi birbirimize isimlerimizle tanistirdi kiz da bana samimi davrandi nasilsiniz hosgeldiniz, sizden X kisisi cok bahseder ben de tanismak istiyordum dedi, bana sacma geldi ne alaka benden neden bahsetsin. (ama kiz bu cumleyi sanki nezaketen soyledi gibi oldu) sonra gorusuruz iyi calismalar deyip X kisisinin odasina gectik bir kahve ictik bu kadar. Kiz tekrar hic gelmedi. Maksimum 5 dk gormusumdur.
Boyle yani.

Ay zaten varoş olmasaydı öncesinde yalvar yakar tutmazdı adamı yanında.
Adam nasıl bıkmışsa artık, kendini diğer kadına affettirme derdinde
Çok rezil bir durum, aldatılıyorsun ama bir özür bile yok. Üstüne laf yiyorsun, ben seni istemedim sen yapıştın diye.

ya bununla kim arkadaşlık etsin

eğer bu hikaye gerçekse bakın adam neden bu willy'i anlatsın
dışarıdan da belli oluyor demek ki bunun kafa kırıklığı, adam gitmiş büşrayla dedikodusunu yapmış
allah bilir arkasından ne gülmüşlerdir

tabi gerçekse hikaye
Size cevap vermeme kararimi devam ettirecegim, kusura bakmayin benim konularima hicbir faydaniz yok.

Bu geri kafamla bile bu kadar sorunlu bir arkadaşım olamaz benim. Kadının hırstan gözü dönmüş ortalığı yakıp yıkacak. O yüzden şaşırdım. İşim olmaz böyle varoşla.

Gel sarilalim geri kafali arkadasim :) varosluk degil marjinallik bu ya lutfen ama hic tartisacak halim yok zaten yeterince uzgun ve yorgunum 🤣 willy yuzunden ban yemesem bari bu gun butun gun evdeyim canim sıkılır :KK43:

Hiç empati yok bu forumda onu anladm..Ben çok üzüldüm başka bir üyede vardı aldatılan ailenin diğer kadından haberi olduğu kız kafayı yemişti. Adam diğer kızla netleşmeden buradaki kurulu düzenini bozmak istememiş istese giderdi evden yada arkadaşınız takıntılı diye onu bırakmak istemiyorsa cesaret edememiştir içlerini bilemeyiz

X