- 17 Aralık 2020
- 178
- 251
- 23
- Konu Sahibi Belladerin
-
Insallah kirilir.Anneniz adına çok sevdindim. Bizim sulalede olan kadına oluyor hep. Babam 3.ye evlendi ve mutlu. Ayrıca bosanirken bir sürü borç bıraktı annem ödemek zorunda kaldı. Annem daha evlenmedi. Yalniz yasiyoruz. Kızlar annesinin kaderini yaşar derler. Kadere müdahale etmek bizim elimizde biraz da. Bizim 7 gobek kaderimiz buymuş. İnşallah bu karma bende kırılır
Ben 25 yasindayim o 31 yasinda. Cok baskici bir insan olmayi sevmiyorum surekli hesaplarini karistirmak telefonuna bakmak benlik dehil. Mesela biriyle konusuyorsa ya da mesajlasiyorsa kim o derim x der benim icin konu kapanir. Dun sabah dedigim gibi seytan durttu herhalde baktim. Iyi ki de bakmisim.Tek yakaladığın bu, emin olabilirsin. Normalde telefon falan karistirmadigini yazmışsın. Sakın kalıp hafiyelik yapsaydın daha nelerini nelerini yakalardin şerefsizin. Bu öylesine karşına çıkmış bir şey. İnan ki ne ilktir ne de son. Adamın karakteri bu zaten. Profilde yazan doğruysa daha yirmili yaşların basindasiniz ve 4 yıldır berabersiniz. Ömrünü ilk aşkıyla geçirmek, ilk tuttuğu eli sonuna kadar bırakmamak, ömür boyu tek insanla sevişmek bazı insanlara rüya gibi romantik gelir ama bazı insanları korkutur. Muhtemelen çocuk 'yani bu mu , bir ömür görüp gorebilecegim tek kadın?' modundadir. Böyle bir gözü aclilikla da önüne çıkana salça olmuş işte.
Bence düzenini bozup ailene gitme. Onu evden ve işten kov. Zaten bir yararı da yokmuş. Kendin, kendi şirketinden devam et. Neden onca yıllık emeğin heba olsun ki?
Kendine de daha iyi karakter özelliğine sahip birini bul. Tek bu aldatma için degil,bu yani bilemezsin, en iyi sandığın adamin da bir bokunu yakalayabilirsin. Diğer karakter özelliklerinden bahsediyorum
Yazmışsın ya; ezik,işine düşkün değil, pasif...
Yani bu asalak ile evlenip çocuklarına baba yapmaya emin misin? 4 sene senin kanını emmiş, ileride de kötü baba olarak çocuklarının kanını emer. Gerçekten bu kadar değersiz mi hayatın?? Ayrıl, eminim bu maldan on kat iyisini bulabilirsin
Evet. Sonra tekrar enayi yerine koymaya baslar beni. Isi de beraber yurutmeyi dusunmuyorum cunku bu sekilde mecbur iletisim halinde oluruz. Musterileri bolusmeyi dusunuyorum simdilik. Herkes kendi isine evine baksin.Bu saatten sonra aldatan tekrar aldatır, çünkü öğrenmiş ve affetmiş oluyorsunuz.
İşınizden ayrılmak zorunda değilsiniz, iş ortaklığınız devam eder ama ayri evlerde ve ayri hayatlar yaşarsınız
Mesleği var mı bu kekonun?Ben 25 yasindayim o 31 yasinda. Cok baskici bir insan olmayi sevmiyorum surekli hesaplarini karistirmak telefonuna bakmak benlik dehil. Mesela biriyle konusuyorsa ya da mesajlasiyorsa kim o derim x der benim icin konu kapanir. Dun sabah dedigim gibi seytan durttu herhalde baktim. Iyi ki de bakmisim.
Fransizca ogretmenligi terk. Zamaninda cok zorladim devam et oku bitir okulu diye ama hic orali olmadi.Mesleği var mı bu kekonun?
Aman öffff 31 yaşına gelmiş bi baltaya sap olamamış. Ama binbir türlü oyunu var maşallah, kafa zehir. Öyle de olmasa aç kalır zaten.Fransizca ogretmenligi terk. Zamaninda cok zorladim devam et oku bitir okulu diye ama hic orali olmadi.
Evet. Adam etmek icin cok ugrastim. Az once sosyal medya hesaplarina baktim surekli kari kiz ekli. Maillerinde birkac flort- tanisma sitesine kayit oldugunu da gordum. Ben aslinda yillardir bu adamin nasil biri oldugunu hic gormek istememisim.Aman öffff 31 yaşına gelmiş bi baltaya sap olamamış. Ama binbir türlü oyunu var maşallah, kafa zehir. Öyle de olmasa aç kalır zaten.
Çulsuzken kimse bakmamış, sayenizde çullanmış, sizin çulunuzun üstünde neler yapmış. Kararsız kaldığınız her an bunu hatırlayın.Evet. Adam etmek icin cok ugrastim. Az once sosyal medya hesaplarina baktim surekli kari kiz ekli. Maillerinde birkac flort- tanisma sitesine kayit oldugunu da gordum. Ben aslinda yillardir bu adamin nasil biri oldugunu hic gormek istememisim.
O sitelerde kimlerle ne konuştu, belki biseyler yaşadı, adam sürekli alternatif peşinde koşmuş, geri gelip kendini güvende hissettiği gün gene başlayacak aranmaya, kendini 1 gram seviyorsan kendine bu kötülüğü yapma ablacımEvet. Adam etmek icin cok ugrastim. Az once sosyal medya hesaplarina baktim surekli kari kiz ekli. Maillerinde birkac flort- tanisma sitesine kayit oldugunu da gordum. Ben aslinda yillardir bu adamin nasil biri oldugunu hic gormek istememisim.
Evet. Istiyor ki ben istedigimle istedigimi yasayayim ama o hep yanimda dursun. Erkekler genel olarak boyle zaten hem yiyecegi haltlari yiyorlar hem de karisini bosamaya yurek yok hicbirinde. Kendisi muhtesem suleyman mubarek ya haremi olacak. Evli olsaydim gotundeki dona kadar alirdim mesajlar da duruyor bende ekran goruntuleri var. Neyse allah beterinden sakladi diyelim.O sitelerde kimlerle ne konuştu, belki biseyler yaşadı, adam sürekli alternatif peşinde koşmuş, geri gelip kendini güvende hissettiği gün gene başlayacak aranmaya, kendini 1 gram seviyorsan kendine bu kötülüğü yapma ablacım
Geç de olsa gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Bundan sonrası sizin tercihiniz .Evet. Adam etmek icin cok ugrastim. Az once sosyal medya hesaplarina baktim surekli kari kiz ekli. Maillerinde birkac flort- tanisma sitesine kayit oldugunu da gordum. Ben aslinda yillardir bu adamin nasil biri oldugunu hic gormek istememisim.
Seytan gorsun yuzunu. Barismayi asla asla asla dusunmuyorum.Geç de olsa gerçek yüzünü görmüş oldunuz. Bundan sonrası sizin tercihiniz .
Gazanız mübarek olsun o zaman.Seytan gorsun yuzunu. Barismayi asla asla asla dusunmuyorum.
Erkeklerin hepsi böyle değil, dilerim karşına seni hakeden biri çıkar, daha çok gençsin, koca bi hayat var önünde, bu dangozla harcadığın zamana yazik, seni seven biri ciktiginda karsina tum erkeklerin boyle olmadigini goreceksinEvet. Istiyor ki ben istedigimle istedigimi yasayayim ama o hep yanimda dursun. Erkekler genel olarak boyle zaten hem yiyecegi haltlari yiyorlar hem de karisini bosamaya yurek yok hicbirinde. Kendisi muhtesem suleyman mubarek ya haremi olacak. Evli olsaydim gotundeki dona kadar alirdim mesajlar da duruyor bende ekran goruntuleri var. Neyse allah beterinden sakladi diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?