Aldatan sevgiliyi affetmek bir seçim midir?

Anladığım kadarıyla sizin arkanız ondan sağlam. Size muhtaç olan o . Hiç çekmeyin. Bu saatten sonra görsün değerinizi. Bakalım aldattığı kadın yada kadınlara değmiş mi !

Evet oyle yapicam cok zorlu bir surec olacak ancak icinden guclu cikabilecegime inaniyorum. Cok komik bir sey soyleyeyim mi dun bir de gece uyumadim sabah kalkinca yesin seviyor diye patatesli pogaca yapmistim kendisine. Pogacalari kendim yiyorum su an(

Anladığım kadarıyla sizin arkanız ondan sağlam. Size muhtaç olan o . Hiç çekmeyin. Bu saatten sonra görsün değerinizi. Bakalım aldattığı kadın yada kadınlara değmiş mi !
Pisman olup yalvarmasini bile istemiyorum. Benden uzak dursun yeter. Bir de annem cok sever onu umarim onunla konusmaya falan kalkmaz cunku aileme hic anlatmayi dusunmuyorum. Anlasamadik ayrildik diyip gecistiricem.

Önce şunu bir kabullenin, siz tek sefer aldatılmadınız büyük ihtimalle tek sefer yakaladınız sadece, böyle soğukkanlı ve planlı aldatan adamın tek seferle kaldığını düşünmek saflık olur.
Anladığım kadarı ile erkek arkadaşınıza hem iş hem ev konusunda sponsor olmuşsunuz, o tek başına kavuşamayacağı bu hayata sayenizde kavuşmuş, şimdi de onu kaybetmemek için bu yalvarmalar, biraz dik dursanız bu sefer tehditler başlar, bu rahatı kaybetmemek için, siz dr nasıl bu adama güvendim diye şaşarsınız. Bence Allah yüzünüze bakmış, ilerde bu adamdan çok büyük maddi manevi kayıplar yaşardınız eğer evlenseydiniz. İşimizi dert etmeyin şu pandemide ve işsizlikte çok kolay bir yardımcı bulursunuz. Ev konusunda da madem ki o ev sizin sahip olduğunuz işyen gelen gelirle kuruldu o ev sizin, bırakın nasıl bir şey sahibi değilken sizin hayatınıza girdiyse öyle çıksın, sizin kazanımlarınız ona fazla gelmiş.

Ev tamamen annemin destekleriyle kuruldu ancak su an yonetimini ben kendi paramla yapiyorum denebilir. Dediginiz gibi bu islerden anlayan bir yardimci almayi dusunuyorum yanima. Ancak gece vakti kapiya falan gelirse iceri al beni diye ne yapacagim bilmiyorum polisle falan hic ugrasmak istemiyorum. Allahtan vurma kirma sinir gibi huylari yok. Aldatma konusuna gelirsek de bugun tum sosyal medya hesaplarini maillerini falan inceleyecegim

Yemiş o yiyecegni.

Evli değilsin bişey değilsin. Hangi iş gururdan daha önemlidir ki? Ortaya milyonluk sermaye mi koydun sanki. Adam aldarmis nihayetinde.
Aynen iyi ki evlenmeden yakaladim cunku evlenmeyi de dusunuyorduk. Iskoligim ben o nedenle fazla kafaya takiyor olabilirim. Evden gonderdim zaten bundan sonra ki surecte geri almayi da dusunmuyorum.

Bakın öyle yaparsa polise gitmekten çekinmeyin, emin olun sizin için daha iyi, kaldı ki adam aldatma izlerini çoktan silmiştir, bunu da o telefon kırılmasa ve unutmasa silmişti çoktan. Bence artık geriye bakmaktan vazgeçin elinizdeki veri gayet yeterli adamı bırakmak için. Ayrıca şiddet eğilimi yok demişsiniz ya o konforu kaybettiğinden emin olunca görürsünüz o adamın şiddet eğilimini, sonuçta iki gün önce böyle planlı aldatılacağınızı da dğşünmrzdiniz eminin, en ufak bir teşebbüsünde gidin şikayetçi olup uzaklaştırma alın hemen.

Bir ‘düzen’ uğruna kendinize nasıl yedireceksiniz ayakta uyutulmuş olmayı?

illa düzense derdiniz, evden o gidecek.
işiniz için de, bedel belirleyin, ödemeyi kabul edenin olur iş.
olur da siz de kalacaksa, aynı işi yapmamasına dair sözleşme yapın. Öğrendiği işi yapamasın. Sıfırdan başlasın.
Çok nitelikli olmasına rağmen işsiz insanlar var. Sizin sevgilinizden kat be kat iyilerdir.
Alırsınız birini işe, eminim daha ucuza da gelir.

Guvenlikli sitede oturuyorum ev kontrati benim uzerime guvenlige soyleyecegim bugun gelirse iceri almasin. Ama dedigim gibi bana siddet uygulayacagini dusunmuyorum tek yapacagi sey aglayip surekli aramak olur.

Evden o gitti bile. Is konusuna gelince butun yasal islemler bana ait. Yani iste bende kaliyor. Ayrica piyasada ticaret gecmisi cok onemli yani sifirdab is bile kuramaz o. Cunku onda oyle bir girisimcilik ruhu yok. Aklima geldikce sinirlerim tepeme cikiyor yemin ederim ki. Dunden beri yalan makinesi sallamadigi sey kalmadi kendini temize cikarmak icin.

Bu sadece senin yakaladığın aldatma peki birde bilmediklerin var bence bitir affetme senin değilde düzeni bozulmasın istiyor paşa Gerçekten pişman olan insan konuşması değil kendime sevgilime affettirmek istesem düzen ne alaka ya sevdiğimi aşkımı pişmanlığımı söylerim iyi düşün.

İşimiz ortak demişsin yavaştan tek başına adapte olmaya başlasan onuda biraz salla bu arada

Bacım çok geçmiş olsun üzüldüm. Ya bidaha yapmayacak olsada. Sen şimdi bunu kafandan nasıl atarsin nasıl tekrar güvenirsin bilemedim. Tekrar güvenebilir misin ? Buna değer mi ? Aslında senin değil onun kaybedecek çok şeyi var. Kendine ufak bi ev tutsan , bi düzen kursan nasıl olur. Biliyorum evinizin düzeninizin dışına çıkman çok zor. Aile yanına dönmekte sana zor olur. Ama tekrar güvenebilir misin . Bilemedim

E daha ne ki derdiniz?
iş sizde, ev sizde. Hangi düzen bozulacak tam olarak?
duzenli olarak arkanızdan iş çevrilmesine ve aldatılmaya falan mı alıştınız?

Evden ayrilmayi dusunmuyorum pandemi bitene kadar. En azindan biraz birikim yaparim belki ailemin destegiyle araba falan alirim cunku su an tasinmak cok maliyetli olur benim icin. Zaten kesinlikle affetmeyi dusunmuyorum. Olaylar soguyunca daha da mantikli dusunuyor insan. Onunla bana hayat yok artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…