- 25 Nisan 2020
- 23
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sessiz gemi12
Arkadaşlar mrb ben çok küçük yaşta evlendim ve 15 yıllık bir evliliğim oldu bir oğlum var ayrılalı fazla olmadı sormak istediğim şu eski eşim beni eski sevgilisi ile aldattı sosyal medya da konuşurlar ken yakaladım ve kadında evli çocukları var utanmazın 20 yıldır unutamamış eşimin dediğine göre bir aydır görüşüyorlar mış ben ona yazdıklarını görünce şok oldum çünkü biz çok mutluyduk ve beni çok seviyordu yada ben öyle zannediyor dum bu yüzden çok sinirlendim bide üstüne bana sen kimsin hadi ayrıl kapı orda gibi kelimeler kullandı bende hiç yapmadığım şeyi yaptım ortalığı yaktım yıktım sonrasında herşeyimizi iki yıl önce abisinin üstüne devrettiği ni öğrendim daha çok sinirlendim çocugunu nasıl düşünmedin diye güya ticaret yapacaklar mış ondan verdim üstünde olmayan arsayı anlaşma protokolüne yazdırdı beni kandırdı çocuga verecekti güya böyle saçma sapan şeyler yaşadım kaç aydır yalvarıyor beni sevdiğini söylüyor pişman oldugunu dile getiriyor perişan hale geldi ayaklarıma kapandı sizce ne yapmalıyım güvenemiyorum onca şeyi nasıl yaptı ruhum duymadı sizce inanayımmı