Kızlar merhaba, 12 senedir evliyim ve kaynanamla tanıştığımızdan beri anlaşamıyoruz. Evlenmeden önce, tanıştıkça zaman geçirdikçe anlaşırız canım nolcak annesi sonuçta falan diyordum ama yooook 12 sene geçti hala aynı tas aynı hamam. Yaptığım yemekten giydiğim kıyafete kadar laf söyler. Hep aman sen de ne zevksizsin aman elinin bir ayarı yok oğlumu kimlere verdim diye ahlanır vahlanır. Susmaz asla yani. Neyse ben bununla yıllardır bir şekilde baş ediyordum çünkü eşimle çok mutlu evliliğimiz vardı. Ama son 3 aydır adamda bir gariplik var. Eve geliş gidiş saatleri değişti, telefonda harcadığı vakit arttı, benimleyse konuşmaz oldu resmen. Yemekte bile bik bik telefonla bi şeyler yapıyor. Bugüne kadar hiç yapmadığım için telefonunu alıp bakmadım ne yalan söyleyeyim. Kendisine sorunca da iş falan diyor ama inanmıyorum pek. Her ne kadar çok sevsem de aldatılan bir kadın olarak evliliğimi sürdürmek istemiyorum içimdeki bu şüpheyle. Ben de adama kötü davranır oldum ona da üzülüyorum bir yandan. E kaynana da tuz biber ekiyor üstüne. Anlayacağınız iyice bozuldu psikolojim, deli gibiyim resmen. Nasıl anlarım ben bunun aldatıp aldatmadığını, kaynanayı bunca sene sonra nasıl tepemden uzaklaştırırım bana bir akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim