- Konu Sahibi balikesir10
-
Güvenmiş evliliğine şans vermişsin. Çok ta iyi etmişsin. Ne araştırıp duruyorsun bir daha olur mu, olmazmı. Kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramaz. Allah korusun sözünde durmaz sa kendi bilir.
Hep birlikte bedelini ödersiniz. Yaşadıklarınızı tekrar tekrar gündeme getirip tadınızı kaçırmayın.
Mutlu kalın canım.
benimde 2.evliliğim 1.5 senelikken öğrendim aldatıldığımı hemde eski eşiyle,hemde eski eşinin ağızla...
evet doğru aldatan bir kere aldattımı bir kere daha yapar...çok pişman oluyorlar ama HARAM TATLIDIR. dimi bir kere daha aldatırsa s.....çekerim gider olurda biter..bana bişey olmaz kendisine olur...ben sadece 2.kocasından boşanmış bir kadın olurum...o kadarcık...kendisi maddi manevi sıfırlarda oynar..ben kendime yeni ev yeni eşyalar alarak başlarım hayatıma bir de yeni araba çekerim altıma hayatımı yaşarımmm..kendiside pisliklerin arasında kaybolur gider işteee....[/QUO
canımçok şaşırdım okuyunca beynime kaynar sular döküldü....
ben eski eşimle üç yıl oldu ayrılalı...kaynanam ve görümcem de ayrılmamızda ana sebep...
mümkün mertebe eski eşimle bırak görüşeyi konuşmuyorum bile.karısı etkilensin istemiyorum çünkü o kadına çok acıyorum..
birkaç kez telde konuştum kızımla ilgili bir problem yüzünden "bana karşı hala ilgi duyuyor" diye düşünmeye başladıydı..
erkekler olayları olduğu gibi değil görmek istedikleri gibi görüyorlar...
kızımla buluştuğunda benim eve gelip çay içmek istediğini söylemiş çıldırdım delirdim....
insan boşandığı kadına bir daha nasıl yaklaşabilir??? aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?