- 30 Aralık 2019
- 54
- 22
- 3
- Konu Sahibi calendestina
-
Siz neden aldattiniz kiBu sorunun tek bir cevabi yok.
Ama sevgilim tarafindan aldatilmistim sonra pisman olup o donem kafasinin yerinde olmadigini soyleyip bir sureligine sabah aksam yalvardi bana.
Benim buradan cikarttigim olay, ben bir aliskanlik olmuşum O nun icin ve ayni zamanda disariyi merak etmiş eger istedigini bulsaydi bana hiç donmeyecekti belki. Pismanligi gercek degildi bence ve bu sekilde geri donenlerin sevdigi icin dondugunu dusunmuyorum ben ister evli olsun ister sevgili farkli cikarlarla geri donerler sadece bu sevgi degil.
Kendim de baska bir sevgilimi aldatmistim, ilk kez birini aldattim oysa ayrilabilirdim basit ama neden bilmiyorum yapmadim aldattim tabi ki yakalanmayi beklemeden kendim ayrildim ben o ayri ve aldatan insan cidden sevmiyordur ama duzen bozmak ya da yalniz kalmak istemedigi icin birini elinin altinda tutuyordur.
Siz neden aldattiniz ki
Kesinlikle öyle pişmanlık degil yasadıkları.. Hatta erkek arkadaslarına cok matah birşeymiş gibi geyik yapıyorlarAldattığı için değil yakalanıp evdeki düzenleri bozulduğu için çevreye rezil oldukları için pişman oluyorlar bence. Barışıp barışıp tekrar aldatan erkekler çok duydum bence başka mantıklı bir açıklamaları olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?