Aldatan erkek pişman olur mu ?

damla987

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
102
30
13
32
Yaklaşık 9 yıllık bir ilişkim vardı ve birbirimizi çok seviyorduk,en azından ben öyle sanıyordum kendi adıma konuşayım çok seviyorum ve artık ailemin bu ilişkimizi sorguladığını ve tanışmak istediğini söyledim oda bir an da “seni aldattım” dedi.Merak ettiğim konu şu,aldattığı kişi en yakın arkadaşının kuzeni çokta varlıklı ve mutlu görünüyorlar ben izlemekle kalıyorum.Gelse tekrar affetmem fakat beni mahvedip mutlu olmasını istemiyorum ALLAH’ahavale ettim.

Sizce mutlu olur mu ?

Olur

Olur yada olmaz buna takılmamaya calışın.
Yaptıgı adilik .
Mutlu olur dıyenler neye dayanarak diyor anlamıyorum bu arada
Biri çıkıyor aldatıldım diyor biraz teselli istiyor.
Yorumlar mutlu olur evet .
Gerçekten şu kafa yapısını anlamıyorum.
Çok mutlu olur evet sende üzül agla oh der gibi yav

Önünüze bakın, kendi yolunuzda gidin, iyi veya kötü, kendi yolunuz kendi çizginiz kendi gerçekleriniz kendi imkanlarınız. Başkasının mutsuzluk ihtimali üzerinden moral inşa ederseniz yıkılır.

Bazen yanlışa kendimiz mi davetiye çıkarıyoruz acaba. Biriyle 9 yıl ilişki yasamak çok uzun değil mi? Birini çok sevmek, onu yanında istemek başka, artık ilişkinin alışkanlık haline gelmesi başka. Ailenizle tanıştıracağınıza göre evlilik adımları atacaktınız.Sizinle evlenmeyi çok istese 9 sene beklemezdi diye düşünüyorum. Maddiyat falan engel olabilir ama şu anda da ekonomi çok kötü. Isteyen aza kanaat edip bir şekilde evleniyor . İş ciddiye binince sizden kaçmak için aldattığını bile itiraf etmiş.

Öyle oldu evet benim ahım kalsın onda ne diyim

Evlenmeden, çocuğun olmadan o pislikten kurtulduğun için şükret. Ya uzun zamandır konuşuyoruz diyip evlenip aldatmaya devam da edebilirdi bu psikolojide erkekler de gördüm. Hayır mutlu olmazlar, dışarıya mutlu görünürler içerde fırtına kopar, ona da aynısı yapılır yüzde 90 ihtimal yani kız onu aldatır biraz bekle. İlişki miliski yapma uzuuuun bir süre kafanı dinle, paranı kazan, ye iç gez. İlişkiye kendini kapat, iyi biri denk geldi vs de deme, çok iyiyse beklesin. Sakin hemen yeni iliskiye başlama. Çok kez söyledim ki akıllarda yer edinsin

Söylediğini dikkate alıcam

Başlığı görünce pişman olmuş size yalvarıyor da siz affedip affetmemekte kararsız kaldığınız için böyle bir konu açtınız sandım. Pişman olacağını hiç zannetmiyorum zaten kendi ağzıyla aldattığını söylemiş. Yakalanmaya bile gerek duymamış hayatta dönmez size. Evet mutlu olur üzgünüm.. Ama onun mutlu olması sizin mutlu olamayacağınız anlamına gelmez. İlla ki sizin istediğiniz gibi biri karşınıza çıkacak o zaman onun mutluluğunu umursamayacaksınız.

Yani sürekli ha bügün ha yarın evlenicez diyerek oyalamış şimdi farkediyorum işte bende o yüzden diyorum beni bekletip beni başkasıyla aldatıpta onunla mutlu olmasın

Tecrübe olsun size. Bir erkek evlenmek istiyorsa sizin konu açmanıza gerek kalmaz. Ha bugün ha yarına dönmez olay. Aksiyon alır.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…