- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.317
- 48
- 37
- Konu Sahibi Jupiter neptun
dün eşimin cinsel yolla bulaşan hastalığı olduğunu öğrendim, ve adam beni suçluyor benden ona geçmiş, ama biz çocuk doğduktan sonra ve hamileyken hiç birlikte olmadık, 2 yıldan fazla oldu yani, zaten beni aldattığına dair elimde kanıt var (henüz ona söylemedim), şuan dün geceden beri şok içindeyim, dün akşam ilk defa aldatma konusunu açtım, beni aldatıyorsun filan dedim, nerden çıkarıyorsun seninle birlikte olmadığım için mi dedi evet dedim, o da gel bak senin yüzünden böyle oldu dedi ben kaldım tabi, niye bu zamana kadar bana söylemiyorsun dedim, yok tedavi olduktan sonra söylecekmiş falan saçma sapan şeyler..
sorum şu acaba evlenmeden önce de onda bu hastalık var mıydı? bana geçmiş midir, normal doğum da yapmadım açılma olmadığı ve 40+ olduğu için sezeryan oldu, şimdi ben ne yapayım ya, bir yandan ilahi adalet diyorum, bir yandan endişeleniyorum
adı karnıbahar hastalığıymış, hpv diye de geçiyormuş, aranızda başına böyle bişey gelen var mı, ciddi bir hastalık mı, tedavisi var mı, en yakın zamanda kadın doğuma da gidicem ama alttan aletle bakıyorlar dimi, en son hamileyken çatı muayenesi bile zor olmuştu benim için kasılmaktan
teşekkürler şimdiden
sorum şu acaba evlenmeden önce de onda bu hastalık var mıydı? bana geçmiş midir, normal doğum da yapmadım açılma olmadığı ve 40+ olduğu için sezeryan oldu, şimdi ben ne yapayım ya, bir yandan ilahi adalet diyorum, bir yandan endişeleniyorum
adı karnıbahar hastalığıymış, hpv diye de geçiyormuş, aranızda başına böyle bişey gelen var mı, ciddi bir hastalık mı, tedavisi var mı, en yakın zamanda kadın doğuma da gidicem ama alttan aletle bakıyorlar dimi, en son hamileyken çatı muayenesi bile zor olmuştu benim için kasılmaktan
teşekkürler şimdiden