• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

Sohbeti dışa aktar olmalı.Pdf olarak okunuyor kesin şekilde delile geçer mahkemede savunmalarıda olamaz kolay kolay.
Ekran görüntüleri delil olarak atıldığında shop diye savunma olabilir (davacıda shop olmadığını kanıtlamakla yükümlüdür) veya benim telefonumu almış kendi kendine yazmış,kızı parayla tutmuşda diyebilir.O yüzden mahkemede en güzel kanıt otel kayıtlarıdır.Direk zinaya girer.Bu tarz ekran görüntüleri zinaya girmiyor pek tazminat alamaz gibi geliyor bana.Konu sahibi bu mesajı dışa aktar diyip kendinize aktarın.Ayrıca eşinizin izini sürün illaki otele giderler.Otel kaydını sunduğunuz an tüm mal mülk size kalır.
Arads mesafe var kız baska sehirde bulustuklaarini sanmam kızin amaci evlenmek eşim buna ben eşimden ayrılacam demiş kızda istersen tayinimi orays getirir ben bakarım demiş

Gurur yapmanız size iyi hissettirecek belki ama gerçekleri değiştirmeyecek hepsi bakım ve ilgi gerektiren 3 çocukla fazla cesur olmak uzun vadede sizi yoracak sadece . Ben sizi kınamadım ayrıca belirttim zaten sizin durumunuza en uygun olanı yazdım zaten birçok kişi de benimle aynı fikirde. Anlamak istediğiniz yerden anlayıp beddua etmekle olmaz bu işler . Akıl almak için konu açmadıydanız bilemem. Farklı fikirere de açık değilsiniz anlaşılan. Başarilar diliyorum
Benim kimseye beddua ettigim yok inanın simdilik eşimi eve aldım sesini dahi çıkartmıyor simdilik evi temizliyor bende dısards geziniyorum tek başıma bakalım artık

Hiçbir ülkede kimse sevgilim Aşkım yazamaz yemin edebilirim ispat edemem... Bizim insanlarımız neden Bukadar yabancı dil meraklısı anlamış değilim. Bilmek zorunda da değilim ne yazdığını.
Açikcasi bende ne duydum ne de biliyordm googleden arattinca anladim

Ne yaptınız delil topladınz mi dava açtınız mı
Delil olarak mesajlar vardı simdilik dava acmadim eşim intihar girisimnde bulundu eşimin patronu cok israr etti 1 ay deneyin olmazsa ayrilin gerekeni yaparım dedi suan surec verdim esime sesini dahi çıkarmıyor suan bende bilemedim annesi babası umursamadı o da ailesinin yuzunu anlayinca gel barısak onlari sevindirmeyelim dedi

Delil olarak mesajlar vardı simdilik dava acmadim eşim intihar girisimnde bulundu eşimin patronu cok israr etti 1 ay deneyin olmazsa ayrilin gerekeni yaparım dedi suan surec verdim esime sesini dahi çıkarmıyor suan bende bilemedim annesi babası umursamadı o da ailesinin yuzunu anlayinca gel barısak onlari sevindirmeyelim dedi
Neee ?😳😳 Size blöf yapıyor intihar etmez. Duygularınızla oynuyor manipüle ediyor resmen

Gurur yapmanız size iyi hissettirecek belki ama gerçekleri değiştirmeyecek hepsi bakım ve ilgi gerektiren 3 çocukla fazla cesur olmak uzun vadede sizi yoracak sadece . Ben sizi kınamadım ayrıca belirttim zaten sizin durumunuza en uygun olanı yazdım zaten birçok kişi de benimle aynı fikirde. Anlamak istediğiniz yerden anlayıp beddua etmekle olmaz bu işler . Akıl almak için konu açmadıydanız bilemem. Farklı fikirere de açık değilsiniz anlaşılan. Başarilar diliyorum
Bu konu hakkında en mantıklı sizinki geldi . Akıllı kadınsınız . Ne demiş büyükler . Getirdiğini say , kendini yoksay

Neee ?😳😳 Size blöf yapıyor intihar etmez. Duygularınızla oynuyor manipüle ediyor resmen
Bende farkindayim inanın 1 2 ay idare edicem o esnada birseyler aldırır isem aldircam babadan kalan kuçuk bir arsa var satısı icin 1 2 ay beklemem gerek biseyler yapmaya calisicam yoksa bununla evli kalmam imkansiz artik
Simdilik iyi davranıyor eski haline döner mi bilmiyorum yeminler iciyor

Allah bu erkek milletini ıslah etsin arkadaş. Ama bı yazı okumuştum eger elmasiniz çamura düşse elmas çamura düştü diye bırakır misiniz diye. Yani illaki yeniden yapar diyemiyorum, bilmiyorum ama benim annem de zamanında çok aldatıldı fakat hep der babandan gördüğüm iyiliği kimseden görmedim.

Back
X